صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱
دستاوردی جدید از فناوران ایرانی؛

بومی‌سازی نرم‌افزار پایش حمل‌ونقل با بکارگیری فناوری ژئوماتیک

نرم‌افزار مدیریت ردیابی و پایش ناوگان حمل و نقل با استفاده از فناوری ژئوماتیک طراحی و تولید بومی شد.
کد خبر : 809618

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا،نرم‌افزار مدیریت ردیابی و پایش ناوگان حمل و نقل با استفاده از فناوری ژئوماتیک طراحی و تولید بومی شد.این نرم‌افزار با هدف افزایش بهره وری و پایش دقیق ناوگان حمل و نقل توسط مدیران و اپراتور‌ها از طریق ارتباط با سخت افزار‌های ردیابی طراحی و تولید و با حمایت گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجاری سازی شده است.

این محصول ایران‌ساخت که تولید شرکت اورنگ پژوهان پارسه است به کاربران اجازه «استفاده آسان از سامانه در کنار آموزش‌های تخصصی در سایت به صورت چند زبانه»، «قابلیت کار با سخت افزار‌های متعدد خارجی و ایرانی»، «مشاهده آخرین موقعیت خودرو و سرعت به صورت لحظه‌ای و گزارش مسیر طی شده آن در زمان دلخواه» و «امکان مشاهده همه دستگاه‌ها در کنار هم یا به صورت خوشه بندی برای زمانی که تعداد دستگاه‌ها بالا و نحوه نمایش بهتر باشد» را می‌دهد.

از دیگر مزایای استفاده از نرم‌افزار مدیریت ردیابی و پایش ناوگان حمل و نقل می‌توان به «گزارش گیری عملکرد حرکتی و توقفات خودرو در فواصل زمانی دلخواه»، «امکان ثبت مشخصات خودرو نظیر نام راننده، رنگ و مدل ماشین»، «امکان تعریف محدوده‌های مجاز و غیرمجاز حرکت»، «امکان تعریف انواع هشدار‌های مختلف از قبیل سرعت غیرمجاز، دمای غیرمجاز یخچال، قطع باطری دستگاه، خروج یا ورود به محدوده و دریافت آلارم از طریق پیامک، ایمیل و نوتیفیکیشن همراه» و ... اشاره کرد.

شهرداری ها، پست، سازمان‌های راهداری و حمل و نقل جاده ای، صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، مخابرات، سازمان برق، شرکت‌های توزیع و پخش و عموم مردم می‌توانند از این نرم افزار استفاده کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر