اختراعی که بازده موتورهای توربینی را افزایش میدهد
مسعود عربعامری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شاهرود با اعلام اختراع «موتور توربوفن دوقلوی هیبرید سوختی – الکتریکی»، هدف از ساخت این محصول را افزایش راندمان موتورهای توربینی در شرایط مختلف، ذخیره انرژی به شکل انرژی الکتریکی و ذخیره هیدروژن برشمرد و اظهار کرد: با توجه به محدودیت سوختهای فسیلی و آلودگی حاصل از آنها، در این اختراع روشی برای استفاده از سوختهای مختلف بهخصوص هیدروژن و بهینه کردن آنها ارائه شده است.
وی اضافه کرد: این موتور مزایای زیادی نسبت به انواع دیگر موتورهای جت در تولید نیروی «تراست» دارد بهطوریکه در این اختراع میزان لرزش موتور و زمان رسیدن به حداکثر قدرت پیشران به کمترین مقدار خود رسیده است.
مخترع «موتور توربوفن دوقلوی هیبرید سوختی ـ الکتریکی» متذکر شد: این اختراع با بهرهمندی از تنوع در استفاده از سوختها از جمله هیدروژن میتواند تولید حداقل آلایندگی نسبت به نیروی تولیدی خروجی را به ارمغان آورد.
عربعامری با بیان اینکه «موتور جت توربو فن» مدتی پس از بهکارگیری «توربو جت» معرفی شد، بیان کرد: موارد استفاده این موتور جت در صنایع هوایی، خودروهای سوپر اسپرت، قایقهای تندرو و رباتهای پروازی است.
وی تأکید کرد: با تغییر ابعاد مولد برق میتوان از آن بهعنوان ژنراتور خانگی، نیمهصنعتی و صنعتی با راندمان بالا با سایز کوچک استفاده کرد.
مخترع «موتور توربوفن دوقلوی هیبرید سوختی ـ الکتریکی» با اشاره به اهمیت و مزیتهای این اختراع افزود: مشکل لرزش و ابعاد طولانی موتورها و عدم امنیت موتور بهدلیل از کار افتادن یکی از موتورها با قرار دادن دو موتور به صورت دوقلو و گردش معکوس در کنار همدیگر در این اختراع رفع شده است.
عربعامری تبیین کرد: در مواقع مورد نیاز، موتورهای سوختی و الکتریکی میتوانند به کمک هم توان فوقالعادهای را ایجاد کنند.
به گزارش آنا، مخترع «موتور توربوفن دوقلوی هیبرید سوختی ـ الکتریکی» متولد شاهرود و دانشآموخته رشته عمران از دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود است که چند اختراع در زمینه الکترونیک، مکانیک، مکاترونیک، معماری، مهندسی پزشکی، صنعت خودرو، عمران ساختمان، تأسیسات ساختمان، لوازم خانگی و ... ثبت کرده است.
انتهای پیام/