صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۲ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱
بر اساس بررسی محققان؛

ناراحتی بیش از استعمال دخانیات باعث پیری می‌شود

محققان پس از بررسی معیارهای مختلفی برای تشخیص سن انسان‌ها متوجه شدند ناراحتی بیشتر از استعمال دخانیات باعث پیری می‌شود.
کد خبر : 809531

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، دانشمندان در کشورهای مختلف جهان می‌کوشند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ساعتی طراحی کنند که سن دقیق بیولوژیکی هر فرد را تشخیص می‌‍دهد. در جریان این پروژه گروهی از محققان به نتایجی جالب در روند پیر شدن انسان‌ها دست یافتند. بررسی‌های اخیر دانشمندان نشان داد بیماری‌های روانی و ناراحتی بیش از عادت‌های مضر نظیر استعمال دخانیات باعث پیر شدن بدن می‌شود.

در تمامی کشورهای دنیا سن افراد بر اساس تاریخ تولد محاسبه می‌شود ولی از نظر دانشمندان تمام افرادی که در یک روز و ساعت مشخص متولد شده‌اند سن مشابهی ندارند و سن واقعی بر اساس میزان سلامت بدن تعیین می‌شود. محققان می‌خواهند با به‌کارگیری هوش مصنوعی برای اندازه‌گیری معیارهای مختلفی از قبیل میکروبیوم‌های روده سن واقعی انسان‌ها را تعیین کنند. دانشمندان حاضر در این پروژه تحقیقاتی معتقدند در صورتی که سن دقیق هر فرد تعیین شود می‌توان دوره پیری او را پیش‌بینی کرد. در واقع هوش مصنوعی کمک می‌کند تا محققان بفهمند چرا برخی از افراد با سرعت بیشتری نسبت به دیگران پیر می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

علم روباتیک دقت آموزش به پزشکان را افزایش داد/ اختراع روباتی با توانایی احساس درد

بر اساس مطالعات گروه‌های مختلفی از دانشمندان وضعیت ذهنی وعاطفی بیش از سایر عوامل باعث افزایش یا کاهش سرعت پیر شدن بدن می‌شود. این درحالی است که پیش‌تر تصور می‌شود انجام عادات روزانه آسیب زننده از قبیل استعمال دخنیات باعث پیر شدن می‌شود. مطابق همین تحقیقات رابطه قوی بین اختلالات روانی و شروع بیماری در بدن وجود دارد. دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی نسبت دقیقی بین حس ناراحتی و سن افراد تعیین کردند. بر اساس این نسب فرد مجردی که به ندرت احساس خوشبختی نمی‌کند ۰.۵۹ سال بیشتر، فردی که اغلب حس ناامیدی دارد به اندازه ۰.۲۸ سن بیشتر و افرادی نیز که مشکل کم‌خوابی یا بی‌خوابی دارند ۰.۴۴ سن بالاتری نسبت به سایر کسانی که در روز و سال مشابه با آن‌ها متولد شده‌ند دارند.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر