صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بلندی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

اهمیت بالای صادرات محصولات دانش‌بنیان در پیشرفت صنایع

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: صادرات محصولات دانش‌بنیان نقش مهمی در پیشرفت صنایع دارند و دستگاه‌های تصمیم گیرنده در اکوسیستم دانش‌بنیان باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند.
کد خبر : 809294

حسین بلندی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره مهم‌ترین نقش دانشگاه‌ها در حوزه فناوری با توجه به شعار سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال گفت: شناخت نیاز صنعت مهم‌ترین نقش دانشگاه‌ها در حوزه فناوری است.

وی افزود: ارتباط صنعت با دانشگاه و بالعکس موضوعی است که چندین بار در طول روز روی آن تاکید می‌کنیم، اما مکانیزم پروژه‌های دانشجویان کشور در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری باید به صورتی منجر به تغییر شوند که وقتی پروژه‌ای انجام می‌شود بخشی از پروژه بزرگتر باشد یا باعث اشتغال وسیع و جامع شود تا تعدادی فارغ التحصیل را جذب بازار کار کند که در کشور چنین پروژه‌هایی را زیاد انجام داده‌ایم.

بیشتر بخوانید:

افزایش بهره‌وری شبکه پستی با به‌کارگیری راه‌حل‌های دانش‌بنیان/ هوشمندسازی شبکه پستی با همراهی استارت‌آپ‌های خلاق انجام می‌شود

رئیس دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: اگر پایان‌نامه‌های دانشگاهی نتوانند نیاز‌های جامعه را رفع کنند شاید نتایج مثبتی برای کشور نخواهند داشت و پایان نامه‌ها بایستی نتایج پروژه‌های کاربردی باشند.

بلندی با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در پذیرش دانشجویان اظهار کرد: باید برنامه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر بگیریم و نیازسنجی مناسبی انجام دهیم تا نیاز صنایع مختلف را برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان متوجه شویم.

وی با بیان اینکه باید شرکت‌های دانش‌بنیان رقابت‌پذیر شوند، تاکید کرد: همچنین بایستی بتوانیم محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را به کشور‌های دیگر صادر کنیم و مهم‌ترین بحث این است که محصولات دانش‌بنیان‌ها در حوزه نانو فعالیت بسیار خوبی دارند و باید در حوزه‌های دیگر هم چنین عملکردی از خود نشان دهند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی در پایان اضافه کرد: معاون علمی ریاست جمهوری باید روی حوزه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید ویژه‌ای داشته باشد و برنامه ریزی جدی کند تا پیشرفت کشور بیش از پیش محقق شود.

انتهای پیام/4144

انتهای پیام/

ارسال نظر