صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱
کبیری عنوان کرد؛

صرف ۱۰۰ ساعت جلسه فکری برای الگوی دبیرستان علوم و معارف اسلامی

مدیر دبیرستان علوم و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی(سعادت) عنوان کرد که برای رسیدن به الگوی این دبیرستان بیش از ۱۰۰ ساعت جلسه فکری صرف شده است.
کد خبر : 808719

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، جعفر کبیری مدیر دبیرستان علوم و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم گشایش دبیرستان علوم و معارف اسلامی سعادت در زابل گفت: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، امام راحل در حکمی مسئولیت راه‌اندازی دبیرستان علوم و معارف اسلامی را به آیت‌الله امامی کاشانی سپردند و اکنون تولیت مدرسه عالی شهید مطهری را برعهده داشته و دوره مقدماتی دارد که شامل دبیرستان‌های مطهری است. وقتی ایشان خدمت حضرت امام رسیدند، امام فرمودند که از میان شما مطهری‌ها و یا یک مطهری برخیزند.

وی عنوان کرد که مقام معظم رهبری می‌فرمایند هر کسی با من مشورت کند به او خواهم گفت فرزندش را به این مدارس(دبیرستان علوم و معارف اسلامی) بیاورد.

کبیری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی سال گذشته با پیشنهاد رئیس دانشگاه این مهم را در لبیک به ندای مقام معظم رهبری در دستور کار قرار داد و بیشترین تلاش هم این بود که در مناطقی مانند زابل که به تعبیری تنگه احد جمهوری اسلامی و منطقه سوق‌الجیشی است، این اتفاق مبارک و میمون بیفتد و در این زمینه تلاش‌های زیادی صورت گرفت، چند کارگروه تخصصی تشکیل شد تا مدارس معارف اسلامی را از سال‌های قبل آسیب‌شناسی، تولید محتوا، تولید فکر و نظامی را مبتنی بر ترجمه‌های قبلی بنا کند.

مدیر دبیرستان علوم و معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: ۱۰۰ ساعت جلسه فکری برگزار شده است تا به این مدل و الگو برسیم، استاندارد‌هایی تعیین و شیوه‌نامه‌هایی توسط سازمان سما ابلاغ شد و از میان ۱۲۰ مصاحبه‌شونده ۴۰ نفر در مدرسه سعادت زابل پذیرفته شدند. این دانش آموزان دارای انگیزه وافر و پرانرژی هستند و همه شرایط برای تحصیلشان مهیا شده است.

فرایند تعلیم و تربیت اسلامی به سمت کیفیت‌افزایی مدارس


حجت‌الاسلام والمسلمین سیدوحید معتمدی معاون فرهنگی سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی هم اظهار کرد: سازمان سما حدود ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور دارد، همانطور که قرار بود دانشگاه آزاد اسلامی در نقطه‌ای بار علمی آموزش عالی کشور را بر دوش بکشد، سازمان سما و مدارس دانشگاه هم با همین رویکرد تشکیل شد که بار تعلیم و تربیت را از دوش آموزش و پرورش بردارد و کمکی برای آموزش و پرورش باشد که در تاریخ ۳۰ ساله مدارس سما این وظیفه اجتماعی همواره به انجام رسیده است.

وی افزود: در حرکت جدیدی که با تدبیر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته قرار شد سما به عنوان مدارس الگو برای دیگر مدارس کشور دیده شود، فرایند تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی را واداشت تا به سمت کیفیت افزایی مدارس برود، مدارس سعادت نمونه بارز این نوع مدارس ارزشمند است که امید است برای کشور پرمنفعت باشد.

دارالولایه سیستان خدمتگزار اهل بیت بوده است


محمد سنجرانی معاون ویژه استاندار و فرماندار شهرستان زابل نیز گفت: این سرزمین که بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۰۰۰ پارچه روستا و ۲۲۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور‌های پاکستان و افغانستان دارد از قدیم‌الایام افتخارش این بوده که ولایتمدار بوده‌اند. دارالولایه سیستان همواره خدمتگزار اهل بیت بوده است.

وی افزود: مردم سیستان نخستین قومی بودند که به خونخواهی امام حسین علیه السلام قیام کردند و بزرگانی مانند فرخی سیستانی و یعقوب لیث را در تاریخ حماسی و ادبیات خود داشتند که همه این‌ها مدال‌های افتخار این سرزمین ولایت‌مدار است؛ بنابراین برای چنین سرزمین پاک و مقدسی این دبیرستان‌ها لازم و ملزوم است و به همین دلیل از دانشگاه آزاد اسلامی کمال سپاسگزاری را دارم.

سنجرانی یادآور شد: نگاه رفیع دانشگاه آزاد اسلامی به مدیریت دکتر طهرانچی برای راه اندازی دبیرستان علوم و معارف اسلامی سعادت نقطه عطفی برای تربیت در سطح دانش آموزان دارالولایه سیستان است.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
عارفی
20:52 - 1401/09/25
واقعا عالیست