صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا گزارش می‌دهد؛

باز هم جان یک بیمار در بيمارستان آيت الله طالقانی به خطر افتاد/ مدیریت ناکارآمد بلای جان بیماران

مديريت ناكارامد در بيمارستان آيت الله طالقانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتي باز هم جان بیماران این بیمارستان را به خطر انداخت.
کد خبر : 808424

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، اینجا بیمارستان آيت الله طالقانی شهر تهران است، ساعت ۱۳و ۳۵ دقیقه روز پنجشنبه ۱۴ مهر ماه است و ناگهان برق سراسری بیمارستان قطع می‌شود. انتظار می‌رود که بلافاصله سیستم برق اضطراری با ژنراتورها فعال شود، اما خبری از برقراری برق نیست و بسیاری از بخش‌ها از جمله اورژانس بیمارستان در تاریکی کامل فرو رفت. تجهیزات پزشکی از کار افتاده‌اند و جان و سلامت بیماران به ویژه بیماران نیاز به کمک تنفسی و احیای قلبی در بخش‌های مختلف به ویژه اورژانس و بخش های ویژه در خطر است.

به گفته یکی از شاهدان عینی که در محل حضور داشت، این نخستین بار نیست که بیمارستان طالقانی به شوک تاریکی دچار می‌شود. 

حدود دو هفته پیش نیز به‌دنبال قطع برق به دلیل اشکال در اتصالات برقی، امکان برقراری برق مقدور نشده است مسأله‌ای که از ابتدای سال ۱۴۰۱ با از کار افتادن سیستم خودکار برق اضطراری بار‌ها در این مرکز آموزشی درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی اتفاق افتاده است و با بی توجهی، عدم پیگیری به موقع و سوء مديريت و مسئولیت گریزی رئيس بیمارستان برای حل مسأله نه فقط کادر درمان این مرکز را در تنگنا قرار داده است بلکه سلامت بیماران در بخش‌های مختلف بیمارستان را نیز تهدید کرده است.

قطعی برق و وصل نشدن سیستم برق اضطراری در بیمارستان طالقانی در شرایطی است که تعدادی از بیماران نیازمند CPR در این مرکز آموزشی درمانی بستری هستند و قطعی لحظه‌ای برق تنفس و احیای آنها را در وضعیت بحرانی قرار می‌دهد.

به گفته یکی از همراهان بیمار در بيمارستان، CPR برخی بیماران در این مرکز دیروز هم به صورت دستی و به سختی انجام شده است بطوریکه موجبات ناراحتی همراهان را در پی داشته است.

با توجه به اهمیت موضوع، طی تماس تلفنی خبرنگاران با رئيس مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی ، پاسخی دریافت نشد و پیگیری در این زمینه به نتیجه‌ای نرسید.

قطعی مکرر برق و عدم اتصال سیستم برق اضطراری و بی توجهی مدیریت بیمارستان به ویژه رئيس این مرکز آموزشی درمانی مسأله‌ای است که به صورت مستقیم بیماران این مرکز را تحت‌الشعاع قرار داده و ضرورت دارد رئیس دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی، معاون درمان وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به دور از هر گونه مماشات به این مسأله به صورت جدی ورود پیدا کند.

بررسی‌ها حاکی از آن است که داروخانه و برخی واحدهای خدماتی این بیمارستان نیز به صورت خصوصی اداره می‌شود و همین مساله هزینه‌های سنگینی را بر بیماران پذیرش شده در این بیمارستان و متقاضیان دریافت خدمات تحمیل می‌کند.

سوء مديريت و عدم اهتمام و پیگیری مشکلات موجود در این بیمارستان به ویژه در مورد قطعی مکرر برق و عدم اتصال برق اضطراری در روزهای اخیر، نظارت ویژه و تحقیق در مدیریت و فعالیت و تجهیزات این مرکز درمانی را ضروری ساخته است.

این موضوع بسیار مهم با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در میان گذاشته شد و نمایندگان این کمیسیون به عنوان قانونگذاران و ناظران حوزه بهداشت و درمان قرار شده که مسأله را با جدیت پیگیری کنند.

حالا باید منتظر بمانیم که آیا پیگیری رسانه‌ای و نظارت و تحقیق در این زمینه به حل مسأله، پاسخگویی به موقع و مسئولیت پذیری در مدیریت این مرکز آموزشی درمانی منجر می‌شود یا تصمیمات دیگری به صورت اورژانسی گرفته می شود؟!

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر