صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۲۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱

نماینده سازمان ملل: قشر سیاسی عراق قادر به حل و فصل بحران نیست

نماینده سازمان ملل در عراق امروز (سه شنبه) در گزارشی به شورای امنیت اعلام کرد که اختلافات بر زبان گفتگو در عراق حکم‌فرما است و قشر سیاسی قادر به حل و فصل بحران نیست.
کد خبر : 808157

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، جنین پلاسخارت، نماینده سازمان ملل در عراق امروز (سه شنبه) در گزارشی به شورای امنیت اعلام کرد که اختلافات بر زبان گفتگو در عراق حکم‌فرما است و قشر سیاسی قادر به حل و فصل بحران نیست.

 نماینده سازمان ملل در عراق در گزارشی به شورای امنیت درخصوص وضعیت عراق و فعالیت هیات سازمان ملل (یونامی) گفت، طی ۱۲ ماه گذشته دودستگی و بازی نفوذ سیاسی، بر علیه احساس مسئولیت مشترک دارای اولویت بوده است و طرف‌های تاثیرگذار، کشور را در بحرانی طولانی مدت رها کردند. عراقی‌ها در گرو وضعیتی غیرقابل پیش‌بینی و غیرقابل تحمل بودند و اوضاع به درگیری‌های مسلحانه تبدیل شد.

وی افزود: نظام سیاسی و حکم‌رانی عراق نیازهای مردم عراق را نادیده می‌گیرند. فساد علت ریشه‌ای و اصلی مشکلات در عراق است.

وی افزود: هیچ توجیهی برای خشونت وجود ندارد. با وجود خطراتی که همچنان بسیار برای وقوع فتنه و ریختن خون‌ها، واقعی است، ما تنها می‌توانیم بر اهمیت دور کردن هر اعتراضاتی از خشونت‌ها تاکید کنیم. تمامی طرف‌ها باید هنگام تشدید تنش با حس مسئولیت رفتار کنند.

پلاسخارت افزود: برای آنکه گفتگو نتیجه بدهد، بسیار مهم است که تمامی طرف‌ها در آن شرکت داشته باشند. راه‌حل‌هایی وجود دارد اما فقط در صورتی است که آمادگی برای رسیدن به حل و فصل‌ها وجود داشته باشد. در پایان، این مسأله به مقامات سیاسی برمیگردد. تمامی مسئولان باید به وظیفه خود عمل کنند. ناامیدی مردم به اوج آسمان رسیده است. بسیاری از عراقی‌ها اعتماد خود را نسبت به توانایی قشر سیاسی عراق برای آنکه به نفع کشور و مردمش فعالیت کند، از دست داده‌اند. ادامه شکست در رفع این بی اعتمادی تنها منجر به وخامت مشکلات عراق می‌شود.

انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر