صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱

رئیسی: «تلاش مداوم»، ناامیدکننده دشمن و امیدوارکننده مردم است

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مردم سرمایه انقلاب هستند و تلاش مداوم، ناامیدکننده دشمن و امیدوارکننده مردم است گفت: تمام تلاش‌ها باید برای افزایش امید مردم به کارآمدی نظام در کشور باشد.
کد خبر : 808134

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز سه‌شنبه (۱۲ مهرماه) در آغاز نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام که در محل مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهارداشت: امیدوارم خداوند متعال به برکت نام امام عسکری (ع) و فرزند بزرگوارشان حضرت، ولی عصر (عج) برکات خود را بر نظام مقدس ما و امت اسلامی نازل فرماید.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید از مقام معظم رهبری بابت اعتماد به اعضای این دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکر کنم، گفت: امیدوارم بنده به عنوان یک عضو کوچک و اعضای محترم و ریاست محترم مجمع بتوانیم در این دوره در جهت اجرای منویات ایشان گام‌هایی برداریم تا وضعیت و شرایط مجمع متفاوت از دوره‌های قبل باشد.

وی ادامه داد: با شناخت وظایف مجمع که در حکم صادره از سوی معظم له به صورت دقیق بیان شده است. این جایگاه عالی مجمع تشخیص که به عنوان هیات عالی مستشاری رهبری مواردی را بررسی کرده و خدمت ایشان تقدیم می‌کنند، آن تدقیق مسائل مطرح شده در مجمع و احاطه‌ای که ایشان در حکم صادره تاکید فرمودند باید به حقایق کشور داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه احاطه به حقایق باعث می‌شود که تشخیص مصلحت از یک اتقان برخوردار باشد، خاطرنشان کرد: این اتقان برای کشور بسیار مهم است که سیاست‌ها به صورت متقن تقدیم رهبر انقلاب می‌شود. از این جهت، مسئولیت مجمع را به یک مسئولیت خطیر تبدیل می‌کند تا نسبت به آنچه در کشور مصلحت است، توجه کند.

وی افزود: نسبت به موضوع نظارت که امر بسیاری مهمی است برای اینکه در جایگاه امامت فقط بحث ارائه طریق نیست. در بحث‌های کلامی می‌خوانیم که امام المسلمین هم ارائه طریق می‌کند و هم ایثار الی‌المطلوب، معلوم می‌شود که جامعه و امت اسلامی به این مقصد و مقصود رسیده است.

رئیسی با بیان اینکه امت چند عنصر دارد که عناصر آن؛ حرکت، پویایی، هدف‌دار بودن و آخرین آن امام امت است که این امت را با استفاده از همه ظرفیت‌هایی که در درون امت وجود دارد آن را به اهداف بلند و مقصد برساند، تصریح کرد: اطمینان به رسیدن مقصد و مقصود که اهداف مهم آن در بیانیه گام دوم انقلاب صادر شده توسط رهبر انقلاب محورهای بسیار کلیدی و اساسی است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مردم سرمایه انقلاب هستند و تلاش مداوم، ناامیدکننده دشمن و امیدوارکننده مردم است گفت: تمام تلاش‌ها باید برای افزایش امید مردم به کارآمدی نظام در کشور باشد.

وی ادامه داد: استقلال، آزادی، توجه به سبک زندگی اسلامی، عدالت، علم و فناوری و 7 محور یا فصل اساسی که در این بیانیه آمده است. هم وضعیت موجود خوب بیان شده و هم اهداف بلندی که در این بیانیه، بیان شده است. باید به  این نقطه ها رسید و توجه به این نقطه‌ها بسیار مهم است. 

رئیس جمهور اظهارداشت: باید در ضمن سیاست‌ها، جهت‌گیری‌های کلی هم نظام اجرایی، هم نظام تقنینی، هم نظام قضایی و تمامی نهادها و ظرفیت‌های کشور جهت‌گیری‌ اساسی آن‌ها در اینجا به عنوان سیاست‌ها قرار داده می‌شود. نظارت بر اجرای سیاست ها بسیار اهمیت دارد. یعنی معلوم شود که وضع موجود و وضع مطلوب چیست و آیا ما به آن رسیده‌ایم یا خیر؟. 

وی افزود: در حکمی که حجت‌الاسلام و المسلمین آقای محمدی گلپایگانی قرائت کردند، رهبری در دو نقطه نسبت به نظارت‌ها بر اجرای سیاست‌های نظام تاکید کردند. یعنی مشخص شود که سیاست ها اجرا شده است یا خیر؟. طبیعتاً هر چه سیاست‌ها دقیق‌تر و متقن باشد بهتر است و در حکم نورانی خود اجازه دادند هر جا نیاز است اصلاح و به روز رسانی شود تا سیاست‌ها پیگیری و اجرا شود.

رئیسی با بیان اینکه منقح‌شدن و تنقیح سیاست‌ها مورد تاکید مقام معظم رهبری است، تاکید کرد: استفاده از مراکز علمی، دانشگاهی و نخبگی در کشور جزو موارد مورد توجه است و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام هرچه از دانش و تجربه بهره‌مند باشند نیاز داریم تا آنچه قرار است به عنوان سیاست‌ها تدوین شود را به روز کنیم. آنچه حتی به عنوان تشخیص مصلحت نظام در حل مسائل بین مجلس و شورای نگهبان باید اعلام شود.

وی با بیان اینکه نسبت به دستگاه اجرایی که امروز در جایگاه مسئولیت دولت هستم، ادامه داد: همواره نسبت به اجرای سیاست‌ها تاکید کردم هم فکر می کنم که کشور باید بر این مدار بچرخد. یعنی هم قانون‌گذار قوانینی که به عنوان سند بالادستی تصویب می‌کند براساس سیاست ها باشد، هم مجریان براساس این سند بالادستی به عنوان سیاست‌های مصوب اجرا کنند و هم این سیاست ها در همه نهادها و دستگاه های اجرایی کشور کاملا اجرایی شود. شاخص هایی برای اندازه گیری و تشخیص کارآمدی دستگاه ها نکاتی است که در حکم مقام معظم رهبری آمده و خود را مقید به اجرای آن می‌دانیم.

رئیس جمهور گفت: در تلاش هستیم برنامه هفتم توسعه کاملاً منطبق بر سیاست‌های اعلامی از طرف معظم له باشد. ان‌شاءالله قوانین مصوب و آئین نامه و بخشنامه‌ها و روش‌های اجرایی نیز مبتنی بر همان باشد و جامعه را به سمت رشد سوق دهد و اطمینان حاصل شود که نظام یک آهنگ واحد دارد که آن هم اجرای سیاست‌ها است. ما با مجمع همکاری‌های مهمی داریم و امیدوار به ادامه آن هستیم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر