صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱

تولید افزودنی پلیمری نانویی برای صنایع با قابلیت آنتی باکتریال

یک فناور از تولید نانو مستربچ آنتی باکتریال برای حفاظت از قطعات پلاستیک و نیز در صنایع پلیمری در مقابل رشد کپک، قارچ و باکتری خبر داد.
کد خبر : 808073

سمیرا سلیمی در حاشیه نمایشگاه ایران نانو ۱۴۰۱ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، با بیان اینکه شرکت پایش سی وان پلیمر، نانو مستربچ‌های آنتی باکتریال تولید کرده است در رابطه با کاربرد اصلی آن گفت: این محصول دسته‌ای از افزودنی‌های پلیمیری با تکنولوژی روز هستند که از قطعات پلاستیک در مقابل رشد کپک، قارچ و باکتری حفاظت می‌کنند به طور مشخص کاربرد اصلی آن در صنعت پلیمر است. روی تمام پایه‌های پلیمری قابلیت تولید دارد، کاملا بومی و تولید داخل است.

وی افزود: این محصول مشابه خارجی نیز دارد، اما اختلاف قیمت زیادی با محصول مشابه خارجی داشته و ارزان‌تر است. در عین حال کیفیت کاملا رقابت پذیری دارد. امیدواریم بتوانیم در حیطه صادرات نیز فعالیت داشته باشیم. نانو مستربچ آنتی باکتریال بدون هیچ گونه تغییر رنگی در محصول نهایی و یا کاهش خواص مکانیکی به صورت یکنواخت با همه مواد پلاستیک ممزوج شده و خاصیت آنتی میکروبیال را به طور کامل به آن‌ها می‌بخشند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان در رابطه با دیگر کاربرد محصول گفت: در تمام زیر مجموعه صنعت پلاستیک مانند لوازم خانگی، نساجی، ظروف بسته بندی و قطعات تجهیزات پزشکی در تولید اسباب بازی در وسایل و ابزار بهداشتی و ... کاربرد دارد.

وی ادامه داد: مزیت‌های این محصول شامل چند قابلیت است. صرفا آنتی باکتریال نیست، خواص ضد جلبک و خزه و ضد قارچ و کبک را هم ایجاد کند. با یک محصول سه قابلیت را می‌توانید ایجاد کنید. یک مزیتش قیمت آن است درصد مصرف بهینه‌ای دارد و برای صنعتگر توجیه اقتصادی دارد. بومی است و صفر تا صد در داخل کشور تولید می‌شود و وابسته به هیچ ماده وارداتی نیست.

سلیمی در رابطه با مشکلات موجود در نمایشگاه اظهار کرد: نسبت به سال‌های قبل، بازدید کنندگان خارجی را کم دیدیم و در کنار آن نبود غرفه شرکت‌های خارجی است از آنجا که صنعت نانو صنعتی نو در جهان محسوب می‌شود که تمامی کشور‌ها زمانی که یک نمایشگاه برپا می‌کنند قطعا می‌خواهند از دستاورد‌های جدید رونمایی کنند باید حتما بازدید کننده خارجی داشته باشد.

وی ادامه داد: نمی‌دانم دلیل عدم بازدید کننده خارجی وجود چه مسائلی بوده است، اما از این بابت بسیار ضعیف بود، به شخصه علاقه‌مند بودیم توانایی و محصول خود را به کشور‌های اطراف ارائه دهیم و بحث صادرات را جلو ببریم، زیرا محصول کاملا رقابتی تولید کرده ایم و دانش ده ساله ما است، اما در این مورد بسیار احساس ضعف کردیم.

گفتنی است، سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو ۱۴۰۱ از روز شنبه، ۹ مهرماه آغاز به کرده است و تا عصر امروز سه شنبه ۱۲ مهرماه، پذیرای همه علاقه‌مندان به فناوری در سالن‌های ۵، ۶ و ۴۴ (سالن خلیج فارس) است.

در این نمایشگاه بالغ بر ۱۶۰ نهاد شامل شرکت‌های تولیدکننده محصولات نانو و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات تجاری‌سازی در حوزه‌های مختلفی، چون نفت و انرژی، بهداشت و سلامت، آب و محیط زیست، کشاورزی و بسته‌بندی، خودرو، رنگ و پوشش، ساختمان، منسوجات و مواد پیشرفته حضور دارند و آخرین محصولات خود را عرضه می‌کنند.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر