ساپینتو تا ۶ جلسه محروم میشود/ کمیته انضباطی با دستیار قلعهنویی برخورد شدیدی داشته باشد
تورج حق وردی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره اتفاقاتی که در دقایق پایانی دیدار تیمهای گلگهر سیرجان و استقلال رخ داد، اظهار کرد: خطای پنالتی که از سوی امیرعرب براقی به سود استقلال اعلام شد کاملا درست بود و بازیکن گلگهر مرتکب خطا شد. اتفاقاتی که پس از آن رخ داد چارهای برای داور نگذاشت تا از کارتهای زرد و قرمز خود برای کنترل مسابقه استفاده کند و دیدیم که در نهایت هم او از تصمیم خود برای اعلام پنالتی بازنگشت.
وی درباره اینکه به نظر می رسید داور در اعلام پنالتی دچار تردید شده و برای همین نزد کمک خود رفت که به دنبال آن حواشی بعدی شکل گرفت، عنوان کرد: داور شکی در مورد تصمیم خود نداشت. پس از آنکه بازیکنان گلگهر و در ادامه استقلال به سمت کمک داور رفتند تا نظر وی را درباره پنالتی بدانند، داور وسط سمت آنها رفت و سپس ناچار شد برای کنترل بازی، به عوامل دو تیم کارت بدهد.
کارشناس داوری در مورد اتفاقاتی که از سوی ریکاردو ساپینتو رخ داد، عنوان کرد: قطعا در کنار زمین حوادثی به وقوع پیوسته که داور چهارم به داور اول اعلام کرده در مورد تمامی مقصران تصمیمگیری کند. وظیفه داور چهارم دادن اطلاعات کافی به داور وسط است و این موضوع جدیدی نیست. اینکه سرمربی استقلال به سمت ناظر و نماینده بازی، همچنین داوران مسابقه حمله کرد مسئلهای است که در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار میگیرد و احکام مربوط به این موارد صادر میشود.
وی در مورد اخراج مربی گلگهر و اینکه او گفته بود سرمربی استقلال به زبان پرتغالی فحاشی کرده، تصریح کرد: یکی از حربههایی که سرمربیان تیمها از آن بهره میبرند فرستادن دستیار خود به کنار خط است تا با نیمکت تیم حریف به صحبت بپردازند. این کارها برای گرفتن سرعت تیم مقابل و بر هم زدن تمرکز است. چنین نقشه هایی نخنما شده و شدت برخورد کمیته انضباطی را با مواردی از این دست میطلبد چون هیچکدام از دستیاران سرمربی نباید با سرمربی تیم حریف وارد بحث شوند. محرومیت دستیاران هم به تیم خللی وارد نمیکند ولی اگر سرمربی محروم شود، تیم آسیب میبیند. عجیب اینکه تسلط مربی گلگهر به زبان پرتغالی تا به حال عیان نشده بود و او اعلام کرده سرمربی استقلال به زبان ژرتغالی فحاشی کرده است.
حقوردی درباره اینکه گزارش نماینده، ناظر و داور مسابقه چگونه تنظیم می شود، عنوان کرد: هر مسئولی که گزارش خود را به کمیته انضباطی ارسال میکند در مورد چگونگی درگیریها و اینکه کدام تیم و چه فردی شروع کننده تنش در مسابقه بودند به کمیته انضباطی اطلاعات لازم را ارائه میکنند. افرادی که متحلف باشند بر اساس گزارش فرستاده شده و سوابقی که در گذشته داشتند همچنین تصاویر تلویزیونی که موجود است میزان جرائمشان مشخص میشود. حتی اگر تصمیم کمک داور اشتباه باشد باز هم برخوردهایی که در کنار زمین رخ داده با محکومیتهایی روبهرو میشود. به عنوان مثال، رفتاری که سرمربی پرتغالی استقلال انجام داد بین ۳ تا ۶ جلسه محرومیت به همراه دارد. نظیر چنین رفتارهایی در گذشته از سوی مربیانی چون ساکت الهامی و یحیی گلمحمدی رخ داده که جرائم مختلفی متناسب با تخلف آنها صادر شده است.
انتهای پیام/۴۰۴۸/
انتهای پیام/