صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱
با نگرانی از عدم پیشرفت در مذاکرات؛

روسیه خواستار تمدید آتش‌بس در یمن شد‌

سفارت روسیه در یمن، طی بیانیه‎ای نگرانی خود را از فرارسیدن موعد انقضای آتش‌بس یمن و ناکامی طرفین درگیری در تمدید آن، اعلام کرد.
کد خبر : 807685

به گزارش گروه منطقه و جهان خبرگزاری آنا، سفارت روسیه در یمن، در بیانیه‌ای از عدم پیشرفت در مذاکرات پیرامون تمدید توافق آتش‌بس میان طرفین یمنی ابراز نگرانی کرد.

در این بیانیه می‌خوانیم: روسیه به عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد نگرانی خود را بابت عدم پیشرفت در حصول توافقی اعلام می‌کند که به تداوم آتش‌بسی منجر می‌شود که تاریخ انقضای آن دوم اکتبر (۱۰ مهر) است.

این سفارتخانه از طرفین یمنی خواست که تعامل با نماینده ویژه سازمان ملل را در راستای حصول توافق در زمینه تمدید آتش‌بس افزایش دهند.

همچنین روسیه بار دیگر تاکید کرد که برای برون رفت از بحران یمن، هیچ گزینه نظامی وجود ندارد و تنها راه حل ممکن، حصول توافق سیاسی فراگیر است.

آتش بس یمن که بار‌ها از سوی ائتلاف متجاوز سعودی نقض شده است به دنبال رایزنی‌های سازمان ملل متحد پیش از این یک بار تمدید شده بود. تمدید ۲ ماهه این آتش بس ۱۱ مرداد ماه به پایان رسید که مجددا تمدید شد و ۱۰ مهر پایان خواهد یافت.

پیش‌تر وزیر امور خارجه انگلیس نیز با چشم‌پوشی از حملات اخیر ائتلاف متجاوز سعودی در یمن، از جنبش انصارالله خواست تا برای تمدید آتش‌بس در این کشور با سازمان ملل متحد همکاری سازنده‌ای را صورت دهد.

این در حالی است که وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در دیدار با نماینده سازمان ملل متحد در امور این کشور گفت که نیاز‌ها و مطالبات بحق مردم یمن می‌بایست در آتش‌بس در نظر گرفته شود.

«هشام شرف عبدالله» در دیدار با «هانس گروندبرگ» گفته بود: آنچه صنعا درخواست می‌کند نمی‌توان پیش‌شرط تلقی کرد، بلکه خواسته‌های صرفاً بشردوستانه است و اگر طرف مقابل برای پایان دادن به تهاجم نظامی و رفع محاصره جدی باشد، نبایستی این موضوع محل اختلاف یا مذاکره باشد.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

ارسال نظر