صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱
آغاز سی‌امین بهار علمی در دانشگاه بردسیر؛

از ثبت ۴۰ اختراع تا فارغ‌التحصیلی ۷ هزار دانشجو

دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی از ارزشمندترین منابعی است که جوامع برای پیشرفت و توسعه در اختیار دارند و از دانشگاه‌ها به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه جوامع یاد می‌شود.
کد خبر : 807678

 گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ ۱۰ مهر ۱۳۷۲ سالروز تولد خورشید دانایی وتوانایی در شهرستان بردسیر است. در این روز به همت جمعی از معتمدان، اندیشمندان و خردمندان شهر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر راه‌اندازی و فعالیت علمی فرهنگی خود را آغاز کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در راستای ایجاد بستر مناسب رشد علمی و در راستای تربیت نیرو‌های متخصص در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی مورد نیاز منطقه و کشور و تلاش برای کم کردن فاصله علمی با کشور‌های پیشرفته ۱۰ مهر ۱۳۷۲ راه‌اندازی شد و از سال ۱۳۷۳ پذیرش دانشجو را آغاز کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در بدو راه‌اندازی، فعالیت خود را با ۶۳ دانشجوی مشغول به تحصیل در دو رشته کارشناسی حسابداری و کاردانی کاربردکامپیوتر در ساختمانی به متراژ ۱۲۶۰ متر مربع آغاز کرد و اکنون پس از گذشت ۳ دهه از فعالیت درخشان خود در فضایی به مساحت ۱۱ هکتار، خدمات علمی و آموزشی به کشور ارائه می‌کند.

این دانشگاه در حالی فعالیت خود را آغاز کرد که در شهری محروم بدون هیچ‌گونه امکاناتی شرایط نامناسب را پیش رو داشت که مانع از پیشرفت همه جانبه این واحد دانشگاهی می‌شد؛ اما با تلاش و همکاری بی‌شائبه مسئولان و کارکنان و با دارابودن آزمایشگاه و کارگاه‌های مجهز به عنوان نزدیک‌ترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی به مرکز استان کرمان و بزرگ‌ترین دانشگاه شهرستان توانسته است در ۶۵ رشته تحصیلی از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی پذیرای بیش از ۱۷۰۰ دانشجو باشد.

اکنون تعداد ۳۰ عضو هیئت علمی و ۳۵ کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر مشغول به کار هستند. از این واحد دانشگاهی تاکنون بالغ بر ۷ هزار دانشجو فارغ‌التحصیل شده‌اند و اکثر دانش‌آموختگان در مشاغل مدیریتی و اجرایی مهم کشور مشغول به کار شده‌اند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر با حضور در صحنه‌های علمی و پژوهشی ملی و بین‌المللی توانسته است به قله‌های رفیع علم و دانش دست یابد که از مهم‌ترین آنها می‌توان ارائه ایده وثبت بیش از ۴۰ اختراع از سوی دانشجویان پژوهشگر و استادان محقق این دانشگاه را نام برد.

شرکت در مسابقات و نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی، ثبت اختراعاتی مانند «بتن شناور در آب»، «مصالح بازیافتی جایگزین سیمان از ‏مواد پلاستیکی بازیافتی با استفاده از نخاله‌های ساختمانی»، «دستگاه شناسایی نشت گاز»، «دربان خودرو»، «سیستم محافظ خودرو»، «خرماچین مکانیکی»، «روشنایی هوشمند گاز»، «لوله‌های فاضلاب جاذب بوی نامطبوع»، «دستگاه تولید کود کامپوست»، «سقف کاذب دارای ساختاری فضاکار با قابلیت حالت گیری و جمع شوندگی»، «پمپ آب کولر بدون نیاز ‏به برق» و «پوشش کامپوزیت سنگی» و کسب رتبه‌های برتر در سطح منطقه و کشور در زمینه‌های پژوهشی و تحقیقاتی، ورزشی، فرهنگی، امور مالی، صندوق رفاه و روابط عمومی گوشه‌ای از افتخارات دانشگاه آزاد بردسیر است.



مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر هم در راستای ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیرو‌های محقق جوان ۲۰/‏۰۹/‏۱۳۹۵‬ موافقت اولیه خود را به شماره ۶۷۵۹۹-۸۱ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت وقت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرد.

با توجه به اینکه استان کرمان به ویژه شهر بردسیر به واسطه حضور کارخانجات فولاد و.. یکی از قطب‌های علمی و صنعتی کشور محسوب می‌شود، کمک به رونق اقتصاد استانی مبتنی بر فناوری و ایجاد فضای لازم برای گسترش و رشد واحد‌های کوچک و متوسط دانش مدار و فناور سرفصل برنامه راهبردی این مرکز رشد است. اکنون ۵ هسته فناور در حوزه‌های شیمی، مکانیک، عمران، متالوژی و کامپیوتر در این مرکز مستقر و فعال هستند.

مرکز رشد واحدهای فناور واحد بردسیر در تلاش است به بسترسازی ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب به منظور جذب کارآفرینان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در زمینه‌های منجر به توسعه فناوری پرداخته و با تولید و توسعه محصولات و فرآیند‌های فناور قابل عرضه به بازار گامی در راستای نیل به اهداف ایران ۱۴۰۴ و رسیدن به چشم انداز سند توسعه ایرانی اسلامی بردارد.

گزارش: جلیل کاظمی پور

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر