صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵
در گفت‌و‌گو با آنا مطرح شد؛

حافظی: کمبود ظرفیت محل نگهداری مردان معتاد عامل اصلی تغییر کاربری شفق/ بررسی طرح عقیم‌سازی زنان معتاد از منظر فرهنگی - اجتماعی

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه علت تغییری کاربری کمپ شفق تنها کمبود ظرفیت نگهداری برای مردان معتاد بوده است، در واکنش به پیشنهاد طرح عقیم‌سازی زنان معتاد گفت: این طرح باید از منظر فرهنگی، اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد اما بیان اینگونه طرح‌ها مشکلی ندارد و قابل بررسی است.
کد خبر : 80750

رحمت‌اله حافظی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد تغییر کاربری کمپ شفق از زنانه به مردانه اظهار کرد: ظرفیت موجود برای نگهداری زنان معتاد متجاهر کفایت می‌کند.


وی افزود: اگر در سطح شهر زن معتادی که در عین حال رها شدن است، دیده شود با توجه به ظرفیت موجود بلافاصله آن‌ها را به مکان مناسب برای نگهداری انتقال می‌دهیم.


رئیس کمیسیون محیط زیست و حدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه برای نگهداری مردان معتاد با محدودیت ظرفیت روبرو بودیم، اضافه کرد: کمپ‌هایی که برای نگهداری آقایان پیش‌بینی شده ظرفیت‌شان تکمیل و مردان معتاد در سطح شهر پراکنده شده بودند.


حافظی با بیان اینکه این تغییر ظرفیت تنها برای افزایش ظرفیت آقایان صورت گرفته است، عنوان کرد: ظرفیت خالی و البته کافی برای پذیرش زنان معتاد در سطح پایتخت وجود دارد.


رئیس کمیسیون محیط زیست و حدمات شهری شورای شهر تهران در واکنش به پیشنهاد عقیم‌سازی زنان معتاد که از سوی معاونت زنان ریاست جمهوری مطرح شده بود، گفت: این طرح باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد. طی کردن مسیر این طرح، حواشی مختلفی دارد.


وی ادامه داد: این طرح باید از منظر فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد تا در نهایت مسئولان به یک اجماع نظری در این خصوص برسند. این طرح به طور حتم مزایا و معایب خاص خود را دارد که باید زیر نظر کارشناسان روانشناسی و حوزه اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.


حافظی تاکید کرد: بیان اینگونه طرح‌ها مشکلی ندارد و قابل بررسی است.


انتهای پیام/

برچسب ها: زنان معتاد
ارسال نظر