صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۶ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱
گفت‌وگو؛

بومی‌سازی پریز کنترلر هوشمند/ مدیریت وسایل الکتریکی از راه دور

همزمان با بحران جهانی انرژی، یک شرکت دانش بنیان با ساخت محصول پریز کنترلر هوشمند امکان مدیریت یا خاموش و روشن کردن وسایل الکتریکی از راه دور را در بستر اینترنت فراهم کرد.
کد خبر : 807411

بهزاد حسنلو- خبرگزاری آنا؛  محمد حسنی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا با بیان اینکه پریز کنترلر هوشمند یک چندراهی یا تک راهی برق هوشمند است که امکان کنترل از راه دور وسایل الکترونیکی را به کاربر می‌دهد اظهار داشت: پریز کنترلر هوشمند یک اپلیکیشن قابل نصب بر سیستم عامل اندروید دارد که دستگاه متصل به پریز را مدیریت می‌کند و با اتصال این دستگاه به اینترنت وای‌فای خانه اجازه کنترل از هر نقطه جهان که اینترنت در دسترس باشد به کاربر را خواهد داد.

وی افزود: با ساخت پریز کنترلر هوشمند توسط این شرکت دانش بنیان امکان تنظیم جریان برق دستگاه‌های الکترونیکی یا قطع و وصل آن‌ها از راه دور توسط کاربر فراهم شده و به این ترتیب امکان خاموش و روشن کردن دستگاه‌های برقی، کاهش یا افزایش درجه میزان مصرف برق، برنامه ریزی دستگاه‌های پرمصرف بر مبنای بودجه، اخطار و قطع برق دستگاه هنگام پیک جریان برق، اطلاع دقیق از میزان مصرف دستگاه‌ها در قالب گزارش‌های روزانه، ماهانه و ...، قابلیت کنترل ir (تنظیم دمای کولر) از راه دور از جمله قابلیت‌های این پریز کنترلر‌های هوشمند اعلام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: دستگاهی که برای عملیاتی کردن این راهکار طراحی و ساخته شده است، Smart Power Strip یا به اختصار SPS، پریز هوشمندی است تحت نام تجاری آویسان که از طریق Wi-Fi و یا GPRS با نرم­افزار مخصوص خود در ارتباط است و قابلیت مدیریت و کنترل مصرف برق تجهیزات را به کاربر می­‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه که توانسته است رتبه دوم استارت آپ ویکند شرکت‌های توزیع نیروی برق را کسب کند، شامل دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری است. بخش سخت افزار، پریز هوشمندی است که با اتصال به اینترنت، اطلاعات مصرف لوازم متصل به پریز را به بخش نرم­افزاری ارسال می­‌کند. نرم‌­افزار قابلیت نصب بر روی دستگاه­های هوشمند با پلتفرم­های اندروید و IOS و ویندوز را داراست.

وی در ادامه در باره قابلیت‌های این محصول گفت: قابلیت خاموش و روشن کردن دستگاه­های متصل از راه دور، تشخیص و خاموش کردن کامل دستگاه‌های در حالت آماده بکار، اخطار و قطع برق دستگاه در هنگام اضافه جریان، اطلاع دقیق مصرف دستگاه­ها در قالب گزارشات لحظه‌­ای، روزانه، ماهانه و...، اخطار مصرف در زمان پیک بار و کنترل تجهیزات بر اساس ساعات پیک و غیرپیک، کنترل و تنظیم دمای عملکرد کولر‌های گازی بصورت مرکزی از جمله قابلیت‌های این محصول اعلام شده است.

وی افزود: مجموعه این دستگاه‌ها این قابلیت را دارند تا در صورت تایید کاربر، اطلاعات مصرف را برای سرور شرکت برق نیز ارسال و یا حتی اختیار قطع و وصل تجهیز متصل به آن را به او بدهند. سامانه مرکزی مدیریت می‌تواند در هر لحظه میزان کاهش و یا افزایش بار‌های قطع پذیر را تحلیل نماید. این محصول یک سامانه هوشمند مبتنی بر IOT و با قابلیت اجرای قطعی و سنجش پذیر (DR پاسخگویی بار) است.

به گفته وی همچنین با استفاده از اپلیکیشن و سرور شرکت توزیع می‌توان یک شبکه اجتماعی از همکاران پیک سایی و مدیریت انرژی را ساماندهی کرد تا از طریق اپلیکیشن کاربران در مواقع اضطراری وبا اعلام قبلی اقدام به کاهش سطح تقاضای مصرف در ابعاد وسیع را کنند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر