صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۶ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱

قیمت نفت کاهش یافت

با نگرانی از افزایش شدید نرخ بهره فدرال رزرو که تقاضا را کاهش می‌دهد، قیمت نفت کاهش یافت.
کد خبر : 806749

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، قیمت نفت در ادامه کاهش قبلی، کاهش یافت، در حالی که سرمایه گذاران برای افزایش شدید بعدی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو آمریکا آماده می‌شدند که نگران آن هستند که منجر به رکود اقتصادی و کاهش تقاضای سوخت شود.

بهای معاملات آتی نفت برنت پس از کاهش ۱.۳۸ دلاری روز گذشته، تا ساعت ۴:۱۰ صبح به وقت تهران با ۲۶ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش به ۹۰.۳۶ دلار در هر بشکه رسید.  نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۰ سنت کاهش ۰.۲ درصدی به ۸۳.۷۴ دلار در هر بشکه رسید. قرارداد تحویل ماه اکتبر در روز سه شنبه ۱.۲۸ دلار کاهش یافت در حالی که قرارداد ماه نوامبر ۱.۴۲ دلار کاهش یافت.

به گفته یک تحلیل گر: بازار با نگرانی‌ها از اینکه انقباض پولی بالادر ایالات متحده و اروپا احتمال رکود اقتصادی و کاهش تقاضای سوخت را افزایش می‌دهد، نزولی باقی ماند. او گفت: از آنجایی که قیمت نفت در انتظار افزایش نرخ‌ها کاهش یافته، ممکن است پس از اعلام قیمت‌ها برای مدت کوتاهی افزایش یابد، اما احتمالاً با نگرانی از کاهش تقاضا، دوباره به روند نزولی بازخواهد گشت.

اواخر امروز انتظار می‌رود که فدرال رزرو برای سومین بار متوالی به منظور مهار تورم، نرخ بهره را ۷۵ واحد پایه افزایش دهد. این انتظارات بر سهام که اغلب همگام با قیمت نفت حرکت می‌کنند، تاثیر می‌گذارد. سایر بانک‌های مرکزی مثل بانک انگلستان نیز در این هفته تشکیل جلسه می‌دهند.

افزایش ارزش دلار که در روز سه‌شنبه به بالاترین حد خود در دو دهه گذشته نزدیک شد، نفت را برای دارندگان ارز‌های دیگر گران‌تر کرد. منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم در روز سه شنبه اعلام کردند، ذخایر نفت خام و سوخت آمریکا در هفته منتهی به ۱۶ سپتامبر حدود ۱ میلیون بشکه افزایش یافت. ذخایر بنزین حدود ۳.۲ میلیون بشکه افزایش یافت در حالی که ذخایر محصولات تقطیری حدود ۱.۵ میلیون بشکه افزایش یافت.

بر اساس نظرسنجی گسترده رویترز، انتظار می‌رفت که ذخایر نفت خام و محصولات تقطیری ایالات متحده در هفته گذشته افزایش یافته باشد، در حالی که ذخایر بنزین کاهش یافته است.

در حوزه عرضه، اکنون گروه تولیدکننده اوپک پلاس به میزان ۳.۵۸ میلیون بشکه در روز کمتر از اهداف خود یا حدود ۳.۵ درصد از تقاضای جهانی رکورد دارد. این کسری نشان دهنده تنگنای اساسی عرضه بازار است، حتی در شرایطی که ترس از رکود باعث کاهش قیمت‌ها می‌شود.

رئیس شرکت عظیم نفتی آرامکو روز سه‌شنبه گفت: برنامه‌های اروپا برای کاهش قبوض انرژی برای مصرف‌کنندگان و شرکت‌های انرژی مالیاتی، راه‌حل‌های بلندمدت یا مفیدی برای بحران انرژی جهانی نیست.

انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر