صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر شبکه آموزش سیما خبر داد؛

تولید ۵ ساعت برنامه روزانه در «مدرسه تلویزیونی ایران» از دوم مهرماه

علی عبدالعالی از تولید و پخش روزانه ۵ ساعت برنامه در مدرسه تلویزیونی ایران از دوم مهرماه خبر داد.
کد خبر : 806533

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو‌ و تلویزیون گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نشست خبری مدرسه تلویزیونی ایران پیش از ظهر امروز در سالن کوثر سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش عنوان کرد:مطمئن هستم آن چه به عنوان تحول و عدالت آموزشی می‌شناسیم با مدرسه تلویزیونی ایران رقم خواهد خورد.

وی اظهار کرد: طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران که ان شاالله از دوم مهرماه روی آنتن شبکه آموزش خواهد رفت، ناظر به دو اتفاق است اتفاق اول عدالت آموزشی است که در کشور ما به شدت مغفول است. مرور بیانات مقام معظم رهبری نشان دهنده گلایه ایشان از کوتاهی در این زمینه است. تعبیر ایشان است که ساختارنظام آموزشی ما باید به سمتی برود که نصیب آموزشی یک دانش آموز در شمال شهر تهران با یک دانش آمو در یک منطقه محروم دور از مرکز برابر باشد.آیا الان این گونه است؟ آیا قبولی‌های کنکور و سهم و نصیب آموزشی دانش آموزان مناطق مختلف ایران یکسان است؟

عدالت و تحول آموزشی؛ 2 هدف برای یک طرح تلویزیونی

مدیر شبکه آموزش‌ گفت:هدف اول این طرح حرکت به سمت عدالت آموزشی است یعنی هر کسی که در خانه تلویزیون دارد به بهترین محتوای آموزشی دسترسی رایگان داشته باشد. در حالی که با دسترسی بالای ۹۹درصد آنتن تلویزیون و حدود ۶۰میلیون دستگاه گیرنده خیلی باعث تأسف است که طبق اعلام مدیران آموزش و پرورش در دو سال اخیر که درگیر کرونا بودیم پنج میلیون دانش آموز با مشکل ادامه تحصیل مواجه شدند.

عبدالعالی افزود: هدف دوم تحول آموزشی است. یعنی امروز وقتی یک انیمیشن کوتاه برای دانش آموزان در فضای مجازی چهار میلیارد بازدید دارد به این معناست که شیوه آموزش و پرورش تغییر کرده و باید آمیخته به سرگرمی و تفریح باشد.برای همین است که می‌گوییم در مدرسه تلویزیونی ایران یادگیری خوشمزه است.

مدیر شبکه آموزش‌ اظهار کرد: زمانی که در اسفندماه سال 98 بیماری کرونا شایع شد، یک روز چهارشنبه بود که به شبکه آموزش اعلام شد باید برای انی موضوع و ادامه  فعالیت های اموزشی مدارس برنامه ای داشته باشد. روز شنبه و فقط چند روز بعد از این موضوع ما اولین برنامه های مربوط به مدرسه تلویزیونی ایران را روی آنتن بردیم. مدرسه تلویزیونی ایران در آن مقطع مثل یک  بیمارستان صحرایی بود که باید به صورت اورژانسی خدمات می داد اما امروز خدارا شکر یک رستوران بزرگ و تمیز داریم که برای همه بچه‌های ایران بوده و همه آموزش‌ها در آن خوشمزه و جذاب است.

«سرگرم‌آموزی» رویکردی جدید در شبکه آموزش

وی گفت: مدرسه تلویزیونی ایران یک کلاس درس نیست و گاهی یک بازی است.همراه با سرگرمی است یعنی همانطور که بچه‌ها دوست دارند کارتون ببینند منتظر آغاز آن بازی یا اتفاق جالب هستند که در قالب غیرمستقیم کلاس ارائه می شود و این همان «سرگرم آموزی» است.

عبدالعالی درباره کنداکتور پخش برنامه های مدرسه تلویزیونی ایران نیز گفت: اهمیت مقطع دبستان باعث شد ابتدا سراغ دروس فارسی علوم و ریاضی برویم. در همه مقاطع هم یک کلاس جذاب مفاهیم قرآن داریم. 

مدیر شبکه آموزش‌ درباره میزان همکاری و نقش‌آفرینی وزارت آموزش و پرورش  در طرح مدرسه تلویزیونی ایران نیز گفت: امیدوارم این صحبت های من را به صورت کامل و نه تقطیع شده پوشش بدهید.آموزش و پورش  هیچ کمکی در این پروژه به ما نکرده چون(این چون خیلی مهم است) این طرح برای آموزش و پرورش است. یک فرد یا نهاد زمانی به یک پروژه کمک میکند که خارجاز آن بوده و کس دیگری مسول پروژه باشد. ما در وزات آموزش و پرورش قرارگاه عدالت آموزش برابر داریم که رییس آن شخص  آقای نوری وزیر آموزش پرورش هستند و همواره در کنار ما بودند. بنابر این مدرسه تلویزیونی ایران هم حاصل مشترک صداوسیما و وزرات آموزش و پرورش است.

وی تصریح کرد: به  معلمان عزیز کشورمان که قشری مظلوم و شریف هستند می‌گویم که مدرسه تلویزیونی ایران نقش خدمتگزاری شما را دارد. ما در این طرح ابزار کمک‌آموزشی معلمان  عزیز در سراسر کشور هستیم.

این مدیر سیما عنوان کرد: دست هر کسی که به هر شکلی به بهبود سطح کیفی مدرسه تلویزیونی کمک کند را می بوسم. این طرح متعلق به هیچ فرد و شبکه  تلویزیونی نیست بلکه متعلق به همه دانش آموزان ایرانی است. ما فرهنگ نذر آموزشی و علمی را داریم و کاش این پدیده مبارک در این فضا هم عملیاتی شود؛مثلاً کسی بگوید صد دقیقه پویانمایی آموزشی نذر می‌کنم.

عبدالعالی گفت: ما ان شاالله از دوم مهر تا آخر خرداد ۱۴۰۲ هر روز پنج ساعت برنامه تولیدی خواهیم داشت.این موضوع بسیار مهم و بی‌سابقه‌ای در تلویزیون است و حتی می‌تواند یک رکورد جهانی است خیلی بزرگان حوزه برنامه سازی به من گفتند که این وعده و این میزان ساعت برنامه را اعلام عمومی نکن چون امکان‌پذیر است، اما از آنجایی که اراده و نیت فعالان این عرصه معطوف به عدالت آموزشی است ان‌شاالله این وعده عملی خواهد شد.

انتهای پیام/4104/

انتهای پیام/

ارسال نظر