تحقیقات دانشگاهیان نباید پازلهای پیشرفت دشمن را تکمیل کند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، حجتالاسلام سیدمهدی قاضیزاده در سی و سومین نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: در فضای کسب و کار و اشتغال، یک حلقه مفقوده و زنجیر گسسته وجود دارد که موجب شده آموزش، پژوهش و کارآفرینی و مباحث حول آن که میتواند ایجاد ارزش افزوده کند به هم متصل نشود.
این مسئول با اشاره به اینکه دانشگاه باید مکانی باشد که ایجاد ارزش افزوده ملی کند، متذکر شد: وظیفه دانشگاه آن است که در قلههای علم فعالیت کند، این شرط لازم است؛ اما کافی نیست، در حقیقت حرکت در قلههای علم باید بهگونهای باشد که ثمره و بازدهی ان برای کشورهای استعمارگر نباشد و تحقیقات ارزشمند استادان و دانشجویان نباید پازلهای دشمن را در پیشرفت تکمیل کنند؛ بلکه باید نیاز کشور را برای ایجاد ارزش افزوده و قدرتمندتر شدن تأمین کنند.
وی با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای ظرفیتهای متعدد و بیشماری است که هنوز به فعلیت نرسیده است، عنوان کرد: استان بوشهر قطب تولید انرژی است و درصد بسیاری از بودجه کشور در این استان تأمین میشود. صنایع متعددی در این استان مشغول فعالیت بوده که همگی نیازمند نیروی کار ماهر و اندیشمند هستند که دانشگاه باید در رفع آن فعالیت کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه بوشهر در حوزه اشتغالزایی در فضای دانشگاهی و بروندانشگاهی ظرفیت مطلوبی دارد، تأکید کرد: در فضای بروندانشگاهی، استان بوشهر بستر مناسبی برای اشتغالزایی دارد که این فضا نیازمند نیروی کار است، چراکه صنایع منتظر نخواهند ماند و نیروی خود را از استان، خارج از استان و حتی خارج از کشور تأمین خواهند کرد.
قاضیزاده توضیح داد: در بخش دانشگاهی با وجود ظرفیتهایی، چون سالنهای ورزشی، سالنهای سلف سرویس و موارد دیگر امکان توسعه کارآفرینی وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه استان بوشهر در زمینه میگو، ماهی و خرما بازار کشور را تأمین میکند، یادآور شد: سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی در کشور میتواند با حمایت و سرمایهگذاری در استان بوشهر ضمن کسب درآمد کمک زیادی به بحث اشتغالزایی کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه با وجود این ظرفیتهای بزرگ کارآفرینی، نباید اشتغالزایی در کشور بهخصوص استان بوشهر دچار مشکل شود، عنوان کرد: اگر این مهم میسر نشود، قطعاً زنجیره فعالیتی ما دچار مشکل است.
قاضیزاده بیان کرد: باید مقالات و تحقیقاتی در این زمینه به نگارش درآید و محققان تا رسیدن به مقصود و رفع مشکل حمایت و پیگیری و مورد تشویق قرار گیرد و هر هزینهای در این بخش، سرمایهگذاری است و میتواند بسیار اثربخش و یاریگر دانشگاه و کشور باشد.
به گزارش آنا، سی و سومین نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با حضور محسن محمودزاده، مدیرکل دفتر تحلیل و نظارت بر امور آموزش، اشتغال و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، محمدمهدی شریعت باقری، معاون مدیرکل دفتر تحلیل و نظارت بر امورآموزش، اشتغال و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، محمدرضا حصارکی، مدیرکل دفتر رصد و پایش راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر، احمد صادقیان، کارشناس مسئول آیندهپژوهی و سیاستگذاری راهبردی این دانشگاه بهعنوان نمایندگان دبیرخانه هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر و رؤسای واحدها و مراکز استان و رؤسای شورهای تخصصی و مدیران ارشد دانشگاه ازاد اسلامی استان بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/