محصولی فناور که کار مدیران ساختمان را راحت میکند/ «شارژینو» چه کاربردهایی دارد؟
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ محمدسعید رستمی مدیرعامل شرکت فناور «پویا رسانه پاسارگاد» فارغالتحصیل مقطع دکتری در رشته مهندسی مکانیک گرایش طراحی جامدات از دانشگاه هایدلبرگ آلمان (سال ۲۰۱۷) است که محصول خود را با عنوان «شارژینو» در هفته دولت ۱۴۰۱ با حضور استاندار قم و مسئولان رونمایی کرد.
این شرکت، واحدی فناور است که از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را در زمینه تولید سیستمهای گرمایش تابشی (با برند فاران تابش) آغاز کرد و مبتکر نخستین سیستم گرمایش تابشی با برد الکترونیکی تولید داخل وارد عرصه صنعت شد؛ اما از آنجا که رستمی علاقه زیادی به حوزه «IT» داشت، فعالیتش در زمینه برنامهنویسی و امنیت شبکه را آغاز کرد.
وی با تولید اپلیکیشن تاکسی اینترنتی با برند (کبسی) در سال ۱۳۹۷ در استان قم فعالیت خود را یک سال قبل از اسنپ آغاز و طی مدت کوتاه هشت ماه ۵۰ درصد حمل و نقل مسافر در استان قم را سرویس داد و با وجود میل باطنی مجبور به فروش این اپلیکیشن شد.
خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت در راستای معرفی واحدهای فناور و فناوران حوزه علم و فناوری با رستمی مدیر واحد فناور «پویا رسانه پاسارگاد» با محصول «شارژینو» گفتوگو کرده و کارایی و نوع فعالیتهای این تولید فناور را جویا شده است که مشروح این گپ و گفت در پی میآید:
از تولید انواع اپلیکیشن موبایل تا تجاریسازی پروژه شارژینو
آنا: شرکت فناور شما در چه زمینههای فعالیت میکند؟
رستمی: این واحد فناور در زمینه تولید انواع اپلیکیشن موبایل(برنامه کاربردی) و تجاریسازی پروژه و محصول شارژینو فعالیت میکند و ظرفیت اشتغال پروژه در فاز نخست ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر است که شامل اشتغال در حوزههای تعمیرات، نظافت، ساخت و ساز و خدمات ساختمانها و مجتمعهاست.
پروژه برنامه کاربردی «شارژینو» در مدیریت هوشمند ساختمانها و مجتمعهای مسکونی و تجاری فعال بوده و اپلیکیشنی رایگان است که در اختیار عموم مردم قرار گرفته و میتوانند از خدمات آن استفاده کنند.
آنا: شارژینو با چه هدفی تولید شد؟
رستمی: هدف از تولید پروژه «شارژینو» هوشمندکردن مقوله مدیریت ساختمانها و مجتمعهای مسکونی، تجاری و ساماندهی افراد خدماتی هر محله است، به صورتی که بتوانند به صورت آنلاین خدمات محله خود را از طریق اپلیکیشن انجام داده و تمام فرآیند از سفارش تا پرداخت خدمات را شارژینو ساماندهی میکند.
آنا: درباره کاربردهای محصولتان توضیح دهید.
رستمی: پرداخت آنلاین مبالغ شارژ ماهیانه و هزینههای مشاعات ساختمانها و مجتمعهای اداری تجاری و مسکونی، صندوق آنلاین ساختمان (سیستم حسابداری کاستومایز شده برای ساختمان) برای ثبت ورودی و خروجیهای مالی ساختمان با قابلیت نمایش به ساکنین به صورت گزارش شفاف، قابلیت ثبت انواع فیش به صورت آنلاین توسط مدیران یک ساختمان با سطح دسترسی متفاوت، تابلو اعلانات هوشمند با قابلیت ثبت اعلان و رویداد و نظرسنجی به صورت آنلاین از کاربردهای شارژینو است.
از دیگر کاربردهای برنامه شارژینو میتوان ارائه انواع گزارشهای مختلف برای مدیران ساختمان، داشتن پنل نمایندگی به صورت کاملاً تفکیک شده برای هر استان، شهر و محله به صورت کاملاً مجزا با سطح دسترسی تعریف شده و اجرای طرح مدیر محله (مدیریت ساختمانها و خدمات اجرایی آنها به صورت آنلاین برای یک محله خاص) را ذکر کرد.
قابلیت درخواست آنلاین انواع خدمات به صورت کاملاً تفکیک شده در هر محل، خدمات نظافت تعمیرات ساختمان و آسانسور و تمام خدمات دیگر به صورت تفکیک شده، خرید از محله (خریدهای روزانه و ... از نزدیکترین محل سرویسدهی در همان محل)، خدمات فایلینگ ساختمان به صورت هدفمند و کنترل قیمت و اجارهها از مجموعه کاربردهای شارژینو است.
«شارژینو» قابلیت ثبت و ساماندهی انواع نیروهای خدماتی در هر محل و انجام خدمات مربوط همان محل و محاسبه قیمت و پرداخت آنلاین را دارد.
این محصول کاربردی، هوشمند و فناور بستر مناسبی برای قشر کارگر جامعه بوده تا به صورت مدیریت شده بتوانند شغل و درآمد مناسبی داشته باشند و با داشتن درگاه مستقیم بانک ملی بدون کارمزد برای کاربران قابلیت امکان پرداخت قبوض از طریق سامانه شارژینو را دارد.
شارژینو در پلتفرم «موبایل» و «وب» در اختیار مردم است
آنا: از دیگر امکانات محصول بیشتر بگویید.
رستمی: امکان ایجاد صندوق قرضالحسنه رایگان برای ساکنان یک مجتمع و امکان تماس اضطراری با سامانههای اورژانس و آتشنشانی برای مدیران ساختمان و امکان راهاندازی سیستم ویپ در هر ساختمان، امنیت، (آیفون تصویری هوشمند، تاکی واکی برای مجتمعهای بزرگ و ... ) در فاز توسعه است.
تمام امکانات سامانه «شارژینو» رایگان ارائه میشود و درآمد شرکت از کمیسیون انجام خدمات و تبلیغات درون اپلیکیشن است.
شارژینو در پلتفرم «موبایل» و «وب» در اختیار عموم مردم قرار دارد و سامانه تبلیغات آن نیز کاملاً هوشمند و با شیوهای نوین است؛ بنابراین هر کاربر تبلیغی که مشاهده کند، پول دریافت میکند.
مدیران ساختمان و مجتمعهای مسکونی و تجاری بزرگ همواره بزرگترین دغدغهای که داشتهاند جمعآوری شارژ ماهیانه و هزینههای تعمیر و نگهداری ساختمان است که شارژینو به صورت رایگان با درگاه مستقیم از بانک ملی بدون کارمزد این فرآیند مهم را ساماندهی میکند.
شارژینو گزارش کامل و شفافی از هزینههای ساختمان در اختیار ساکنین قرار میدهد و تمام کاربران شارژینو میتوانند خدمات مربوط به ساختمان خود را به صورت آنلاین سفارش دهند.
آنا: برای شارژینو قابلیتهای دیگری هم تعریف شده است؟
رستمی: شارژینو با آخرین تکنولوژی روز ساخته شده که قابلیت فعالیت آن در متاورس بهزودی رونمایی خواهد شد، واحد فناور ما با محصول شارژینو در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم مستقر است و فعالیت خود را زیر نظر دانشگاه قم انجام میدهد و در حال بررسی زمینه حضور در پارک علم و فناوری استان تهران در منطقه پردیس هستیم.
آنا: مخاطبان شما چه کسانی هستند و اقدامات شرکت برای ورود مؤثر در بازار و افزایش درآمد چگونه است؟
رستمی: مخاطبان شارژینو در سه دسته ساکنین مجتمع، مدیران یک مجتمع و نیروهای خدماتی شارژینو طبقهبندی میشوند.
شارژینو میتواند نمایندگی اعطا کند و در هر شهری فعالیت خود را با نماینده همان شهر انجام دهد و این به آن معناست که در هر شهری اگر حمایتهای لازم انجام شود در فاز نخست میتوانیم ۳۰۰ تا ۵۰۰ عنوان شغلی فعال داشته باشیم؛ شارژینو در حال مذاکره با سایر کشورها نیز هست تا بتواند فناوری خود را به خارج از مرزهای ایران صادر کند.
آنا: محصول شما در چند فاز تعریف شده است؟
رستمی: بازار هدف بسیار بزرگی را در پیش رو داریم، شارژینو در پنج فاز تعریف شده که فاز نخست پروژه انجام شده و در حین ارائه خدمات به مشتریان فاز دوم پروژه را استارت زدیم که کمتر از دو ماه آینده در قالب «آپدیپ» اپلیکیشن رایگان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.
تأثیر بحران کرونا بر فعالیت واحدهای فناور
آنا: نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناور و دانشبنیان را بیان کنید.
رستمی: یک نکته در مسیر هر استارتآپ و محصولات فناورانه به چشم میخورد و آن هزینههای جاری پروژه تا تجاریسازی آن است. ارائه تسهیلات منطقی با پروژه و فرصت برای بازپرداخت این تسهیلات از مشکلاتی است که همواره با آن دسته پنجه نرم میکنیم.
آنا: بحران کرونا در فعالیت واحد فناورتان تأثیرگذار بود؟
رستمی: بحران کرونا در همه زمینههای فعالیت تأثیرات منفی خود را داشته و دارد؛ اما این سامانه با کاربردی که دارد موجب میشود تا با کمترین ارتباط حضوری فعالیتهای یک ساختمان را انجام دهیم و ساکنین برای پرداخت حق شارژ و هزینههای خود نیازی به مراجعه حضوری به مدیران ساختمان ندارند.
آنا: آیا حمایت لازم از واحد فناور شما از سوی مراکز و نهادها وجود داشت؟
رستمی: بله. خوشبختانه از ابتدای فعالیت شارژینو در استان قم زیرنظر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد قم فعالیت خود را آغاز کردیم و در این راستا از مدیران مرکز رشد قدردانی میکنم که در حد توان و اختیارات خود به پروژه شارژینو کمک کردند.
باید حوزه اختیارات و توان مراکز رشد دانشگاهها بیش از این باشد تا افراد بیشتری بتوانند در راستای اشتغالزایی و تولید محصولات فناورانه از این امکانات استفاده کنند.
آنا: انتظارات شما از مسئولان چیست؟
رستمی: بزرگترین دغدغه یک استارتآپ تأمین منابع مالی است تا پروژه به مرحله تجاریسازی برسد و بتواند مستقل باشد و از سویی شارژینو پیشنهادهای بسیار جذابی را از کشورهای مختلف دریافت کرده که قابل مقایسه با حمایتهای داخلی نیست؛ بنابراین امیدوارم این مسئله هرچه سریعتر در کشورمان حل شود تا اینگونه شرکتها و واحدهای فناور از ناچاری جذب کشورهای دیگر نشوند.
آنا: و سخن پایانی...
رستمی: شارژینو همواره از افراد بااستعداد در هر زمینهای که بتوانند در راستای توسعه پروژه، ما را یاری کنند استقبال میکند، بهخصوص نیروی جوان در دانشگاهها. تمام دانشجویان استان قم که علاقه به فعالیت در حوزه اپلیکیشن باشند حتی بدون سابقه کاری میتوانند روی شارژینو حساب کنند.
با افتخار میزبان و سکوی پرتاب دانشجویان بااستعداد هستیم وعلاقهمندان میتوانند در زمینههای برنامهنویسی، بازاریابی، تولید و محتوا، خدمات ساختمانها و ... با شارژینو همکاری کنند.
گفتوگو از حسین غمخوار سرایدشتی
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/