صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱

دیگر نگران چاله‌های خیابانی نباشید!/ محصول دانش‌بنیانی که آسفالت‌‌ آسیب‌دیده جاده‌ها را ترمیم می‌کند

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید فرآورده‌‌ای پلمیری شده است که می‌تواند آسفالت‌های آسیب‌دیده خیابانی را جوان‌سازی و ترمیم کند.
کد خبر : 806204

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، کمتر کسی است که هنگام عبور از کوچه‌ها و خیابان‌های داخل و خارج شهر، از چاله‌ها و آسفالت‌های آسیب دیده آن گله و شکایتی نداشته باشد.

برای ترمیم آسفالت‌های آسیب‌دیده جاده‌ها روش‌های مختلفی وجود دارد که برخی از آن‌ها بسیار هزینه‌بر هستند.

در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی چرمشهر ورامین به دنبال تولید محصولی بود که بتواند آسفالت‌های مضمحل را ترمیم کند.

پس از ۱۳ سال تحقیق و پژوهش محققان این شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید فرآورده‌های پلمیری شدند که می‌تواند با جوان سازی آسفالت‌های خیابانی آسیب‌های آن را ترمیم کند.

این شرکت توانسته طرح‌های بزرگی چون جوان‌سازی آسفالت فرودگاه اصفهان و شیراز را انجام دهد به طوری که پس از گذشت بیش از 5 سال این دو فرودگاه را از هرگونه نوسازی آسفالت بی‌نیاز کرده است.

در این روش بدون نیاز به تجهیزات ویژه و با استفاده از پلیمرهای تولیدی می‌توان هزینه‌های نگهداری آسفالت را تا حد قابل توجهی کاهش داد. مزایای استفاده از پلیمرهای جوان‌سازی آسفالت باعث شده است بسیاری از مشتریان خارجی از کشورهای حاشیه خلیج فارس تا کشورهای اروپایی به سراغ این شرکت دانش‌بنیان ایرانی بیایند. 

میثم تقوی‌فر، مدیر عامل این شرکت می‌گوید سیزده سال است که فرایند تولید مواد پلیمری را آغاز کرده و از سال 95 نیز فناوری جوان‌ساز آسفالت را به دست آورده است. 

او می‌گوید: امروزه قیرهای اصلاح‌شده جایگاه مهمی در پروژه‌های عمرانی کسب کرده‌اند. افزودن پلیمر به قیرها آثار مثبتی روی خواص قیر و عملکرد آن در دمای بالا و پایین دارد.

او درخصوص صادرات این محصول دانش‌بنیان می‌گوید: خوشبختانه شرکت ما توانسته است این محصول را به فرانسه و ترکیه صادر کند. همچنین عراق و امارات از مشتری‌های ثابت‌ ما هستند. کشور قطر هم در بسیاری از پروژه‌‌های راه و ترابری خود از محصولات جوان‌سازی آسفالت ما استفاده می‌کند.

 

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر