صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۱

انواع آرد سوخاری مخصوص پرندگان به همراه برسی کیفی و قیمتی

آرد سوخاری یکی از فاکتورهای خوشمزه کردن مرغ سوخاری است، که می توان آن را با انواع مختلفی از مواد درست کرد. به عنوان مثال آرد سفید یکی از موادی است که می توان با افزودن ادویه های مناسب به آن، به راحتی آرد سوخاری تایلندی خوشمزه و دلپذیری را درست کرد.
کد خبر : 806034

به گزارش خبرگزاری آنا، آردهای سوخاری از نان های حجیم شده تهیه میشوند، این نان ها را به صورتی حرارت میدهند که رطوبت آن ها به صورت کامل گرفته شود و خشک شود. در اصل میتوان گفت که آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند. به صورت مجدد این نان های حجیم را حرارت میدهند تا خشک شود و به صورت برشته و قهوه ای رنگ در بیاید. به این فرآیند که این نان ها را به صورت آرد در می آوریم، آرد سوخاری میگویند.

نان‌های تست و باگت در صورت مصرف نشدن و بیات شدن دوباره به کارخانه ها بازگشت داده میشود و فرآیند حرارت دادن و از بین بردن رطوبت روی آن ها اجرا میشود و به صورت آرد های سوخاری روانه بازار میشوند. در این مطلب میخواهیم راجع به ضرر و فواید آرد سوخاری به طور کامل شرح بدهیم پس با آراد برندینگ همراه باشید.

آرد سوخاری معمولا در بسته بندی های کوچک در بازار عرضه می شود، که این موضوع برای بسیاری از مشتریان و مصرف کنندگان امری چالش برانگیز است. خرید این محصولات به صورت عمده باعث شده تا استفاده بی رویه از کارتن یا سلفون صنعتی به طور چشمگیری کاهش یابد، که همین امر سبب کاهش قیمت نهایی این محصول می شود.

آرد سوخاری سفید

در دهه های اخیر و با گسترش زندگی صنعتی تقاضا برای مصرف مواد غذایی نیمه آماده مثل آرد سوخاری رنگی به رنگ زرد و سفید افزایش چشمگیری داشته است یکی از محبوب ترین و متداول ترین غذاهای نیمه آماده ناگت ها هستند که جزو محصولات تخمیری پوشش داده شده و سوخاری می باشند.

سرخ کردن عمیق یک فرآیند پخت برای این دسته از مواد غذایی است که به دلایل مختلف از جمله سرعت پخت بالا و صرفه جویی در زمان و ویژگی های دیگری حس مطلوب مثل تم رنگی و بافت مناسب از محبوبیت و بازار پسندی بسیار زیادی نسبت به روش‌ های پخت دارد. اندازه ذرات آرد سوخاری می تواند تاثیر بسزایی در ویژگی های فیزیکی و شیمیایی ناگت مرغ داشته باشد.

در اصل آرد سوخاری سفید درست شده از ذرات ریز نان می باشد. برای برشته کردن یا سرخ کردن از ارد سوخاری تایلندی استفاده می شود. در کشور ما به این نوع پودر ها ارد سوخاری سفید گفته می شود و دلیل داشتن این نام در غذاهایی است که با پودر سوخاری یا ارد روی غذا های گوشتی ریخته و بعد ان را سرخ می کنیم. یکی از ویزگی های مهم این محصول به صورت دانه های درشت و سوزنی شکل تهیه شده و در پخت غذا به شما سبکی و تردی خوبی را می دهد.

آرد سوخاری مخصوص پرندگان

همان گونه که می دانید آرد سوخاری از نان های حجیم تولید و با روش های خاصی پخته شده است اما آرد سوخاری برای پرنده های زینتی مانند: قناری، فنچ، طوطی و غیره متفاوت با آرد سوخاری مورد استفاده ما انسان ها می باشد.

آرد سوخاری مخصوص یک نوع محصول بر پایه ی گندم می باشد که با روش های به خصوصی تولید و فقط مختص استفاده برای پرندگان می باشد. استفاده از آرد سوخاری با ترکیب در غذا، ویتامین ها و مکمل های مورد نیاز برای پرنده‌های زینتی استفاده می شود و این امر موجب می‌شود که رطوبت غذا به صورت نرمال شود و ویتامین، دارو و مکمل‌ها بهتر جذب پرنده شود.

استفاده از آرد سوخاری مخصوص پرندگان در غذا های نرمی که به پرنده داده می شود بسیار کاربردی بوده و باعث می شود که پرنده از بیماری روده ای در امان باشد. مثلا در تخم مرغی که به قناری داده می شود میتوان از این آرد سوخاری پانکو استفاده کرده و این محصول رطوبت غذا را متعادل می سازد و باعث جلوگیری از ورم روده ای پرنده می شود.

گاهی اوقات مواد غذایی یا میوه هایی مانند خیار، هویج و غیره که به پرنده می دهید بعد از رنده و میکس شدن حالت شل و آبکی می گیرند و به راحتی نمیتوان این مواد را در اختیار پرنده قرار داد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر