صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد همدان در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

استقرار ۱۶ هسته و واحد فناور در مرکز رشد واحد همدان/ ۲ محصول دانش‌بنیان وارد بازار هدف شد

عسکری‌کیا با بیان اینکه عمده فعالیت‌های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان بر نوآوری‌های مبتنی بر تکنولوژی دیجیتال و فناوری‌های نوین است، گفت: اکنون ۱۲ هسته و چهار واحد فناور در این مرکز استقرار دارند.
کد خبر : 805684

مهدی عسکری‌کیا مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در همدان با بیان اینکه تمرکز عمده فعالیت‌های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی همدان بر نوآوری‌های مبتنی بر تکنولوژی دیجیتال و فناوری‌های نوین است، اظهار کرد: دو محصول دانش‌بنیان حاصل این تفکر و اصول بنیادی بوده که در یک سال گذشته وارد بازار هدف شد.

وی افزود: ربات پردازش تصویر خطوط تولید صنایع غذایی و نشاء اصلاح‌شده و فراسودمند گیاهان دارویی از محصولات دانش‌بنیان مرکز رشد همدان بوده که توانسته با گذراندن مراحل دانش‌بنیانی وارد بازار شود و بازار‌های هدف استقبال ویژه‌ای از این دو محصول کردند. حضور صنایع خلاق فرهنگی با توجه به ظرفیت استان همدان ازجمله سفال درمانی، سفال‌های تزیینی و تولید بازار‌های کامپیوتری و انیمیشن توسط دو هسته فناور در مرکز رشد همدان از دیگر رویکرد‌های کاری این مرکز در یک سال گذشته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان اضافه کرد: یکی از رویکرد‌های مهم این مرکز بهره‌گیری از ظرفیت بسیار خوب اعضای هیئت علمی به‌عنوان مشاور و همیار هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز است که بیش از ۱۶ عضو هیئت علمی به‌عنوان راهنما، داور و مشاور با این هسته‌ها و واحد‌های فناور در حال همکاری هستند. در یک سال گذشته بیش از ۱۴ رویداد فناورانه استارت‌آپی در قالب ایده‌شو، ایده آرا و وبینار در مرکز رشد واحد همدان برگزار شده که در برگزاری این رویداد‌ها از ظرفیت دو شتاب‌دهنده نیز استفاده شده است.

استفاده از ظرفیت‌های حمایتی دانشگاه

عسکری‌کیا با اشاره به اینکه بیش از یک هزار نفر-ساعت مشاوره به هسته‌ها و فناوران مستقر در مرکز رشد واحد همدان ارائه شده است از استقرار ۱۲ هسته و چهار واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان خبر داد و گفت: برای بهبود عملکرد هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد از همه ظرفیت‌های حمایتی دانشگاه در محدوده ضوابط استفاده خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: مجموع عملکرد همکاران حوزه فناوری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان موجب شد تا در آخرین رتبه‌بندی مراکز رشد کشور، مرکز رشد این واحد دانشگاهی از سطح سه به سطح دو ارتقا یابد. میزان خالص درآمد سال گذشته ۳۴۰ میلیون ریال بوده که اساساً در مقایسه با هزینه‌های در گردش یک زیست‌بوم فناوری مبلغ زیادی نیست؛ اما برای مرکز رشدی که تازه راه به بازار پیدا کرده مناسب است و پیش‌بینی می‌کنیم میزان درآمد برای سال جاری یک و نیم میلیارد ریال شود.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی همدان مطرح کرد: جایگاه عملکردی این مرکز رشد در نهاد‌های تصمیم‌ساز پژوهش استان همدان بسیار رفیع و تعیین کننده بوده و فناوران این واحد دانشگاهی، اعضای ثابت گردهمایی‌های فناورانه استان هستند تا آنجا که فناور برتر استان همدان در هفته پژوهش استان از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده شد.حضور در چالش‌های فناوری، رفع موضوعی چالش‌ها و شرکت در حل مسائل فناوری استان از رویکرد‌های این مرکز رشد است که با ظرفیت موجود می‌تواند بیش‌ازپیش در این عرصه گام بردارد.

عسکری‌کیا تأکید کرد: حرکت در مسیر تبدیل هسته‌های فناور به واحد‌های فناور و تبدیل واحد‌های فناور به شرکت‌های ثبت‌شده دانش‌بنیان ازجمله رویکرد‌های سال ۱۴۰۱ مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی همدان است.

انتهای پیام/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر