صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۵:۵۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

جای خالی «کار تیمی» برای تولید و تجاری‌سازی محصولات فناور

مخترع و سازنده ماشین‌آلات مکانیکی نبود حمایت، سرمایه‌گذار و تیم کاری برای تولید و به انبوه‌رسانی طرح‌ها را ازجمله نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور دانست.
کد خبر : 805558

محمدصالح غلامرضایی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با بیان اینکه هشت طرح نوآورانه در حوزه‌های مختلف را به مرحله نمونه اولیه رسانده‌ و در چهار طرح به عنوان هسته فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان انار فعالیت داشته‌ام، عنوان کرد: فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ از پژوهشسرای آموزش و پرورش و با ساخت ماشین‌آلات مکانیکی آغاز کردم.

وی ادامه داد: در دوران دانش‌آموزی توانستم جزء ۱۰ طرح برتر کشوری در حوزه کشاورزی بوده و در دوران دانشجویی مقام‌های مختلف کشوری در رویداد‌های ملی و خلاقانه از جمله مقام نخست  جشنواره ملی کرونا، مخترع برتر هفته پژوهش استان البرز، مقام برتر بوت کمپ وزارت علوم ریاست‌جمهوری و... را کسب کنم.

غلامرضایی زمینه فعالیت علمی و فناورانه خود را یادآور شد و گفت: حوزه ماشین‌آلات کشاورزی، مکانیک، سلامت، دیجیتال، ورزش، غذا و دارو، حوزه‌هایی بوده که فعالیت نوآورانه و مبتکرانه داشته‌ام.

فارغ‌التحصیل کارشناسی علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه خوارزمی تهران که در  دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان استقرار واحد فناور دارای سهام است، بیان کرد که همیشه تلاشم بر این اصل بوده که نیازی را از جامعه برطرف و تأمین کنم که جامع باشد.

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی نواقص و کمبود‌ها در راه تجاری‌سازی محصولات فناور را نبود حمایت، سرمایه‌گذار و تیم کاری برای تولید محصولات و به انبوه‌رسانی طرح‌ها دانست.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای ساخت نمونه محصول اولیه(ساخت ماشین‌آلات مکانیکی) کمک‌های لازم را انجام داد؛ اما مراکز و مسئولان دیگر هیچگونه کمکی نکردند، ادامه داد: انتظارم از مسئولان این است که از مخترعان حمایت کنند تا بتوانیم بیش از این‌ها نیاز مردم و جامعه را تأمین کنیم.

مخترع ماشین‌آلات مکانیکی، تیم‌سازی، حمایت و معرفی را برای رشد و شکوفایی مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه‌‌ها پیشنهاد کرد و با توجه به بحران بیش از دوساله کرونا گفت: هر بحرانی فرصتی است برای شکوفایی که در این راستا در حوزه کرونا در بخش آموزش طرح بازی و ورزش کودکان را ارائه دادم.

انتهای پیام/

ارسال نظر