ضرورت استفاده از تکنولوژیهای نوین در حوزه شیلات
به گزارش گروه اقتصاد و کارآفرینی خبرگزاری آنا، سید حسین حسینی در رویداد کارآفرینی نوآورانه دانش بنیان اشتغال آفرین حوزه شیلات که ظهر شنبه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: اگر شیلات را به دو بخش قبل و بعد از انقلاب تقسیم کنیم، بیشینه تولید که یک و دو دهم میلیون تن بوده است در چهل سال پس از انقلاب رخ داده است. اگر در حوزه صید به میزان هفتصد و دو تنی رسیده ایم محصول تحقیقات و مدیریت صحیح بوده است. شیلات یک صنعت پیچیده و فرابخشی است و به همین مدیریت آن نیز بسیار پرچالش است.
رئیس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: اگر ما در حوزه تولید غذا ظرفیتهای پایدار نبینیم و دچار تناوب باشیم، عملا کار خاصی انجام نداده ایم و سه دستور بالا دستی تاکیدات رهبر معظم انقلاب، ریاست جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی در حوزه شیلات وجود دارد که نقشه راهی برای ما است.
حسینی ادامه داد: امروز شیلات در جایگاهی قرار گرفته است که علاوه بر وزارت جهاد کشاورزی در دیگر وزارت خانهها نیز اهمیت آن مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه پروتئین آبزیان در مقایسه با دیگر پروتئینها همچون جواهر است، گفت: اواخر بهمن ماه بود که با توجه نیاز به دانش برای ایجاد تحول، کمیته توسعه فناوریهای دانش بنیان را برگزار کردیم و بر اساس نیازهای الویت یافته بر برنامههای تحولی به ۲۹ نیاز اصلی رسیدیم.
حسینی با اشاره به ضرورت استفاده از تکنولوژیهای نوین در حوزه شیلات گفت: این مهم محقق نمیشود مگر اینکه دانش به صنعت شیلات نفوذ کند و تحولی بزرگ در حوزه آبزی پروری رخ دهد. ما نباید از بازار دیگر کشورهای همسایه عقب بمانیم و امیدواریم با فضایی که ایجاد شده است شاهد ایجاد یک تحول و استفاده از تمام ظرفیتها باشیم.
انتهای پیام/
انتهای پیام/