صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت تشریح کرد؛

احراز صلاحیت حرفه‌ای روسای ادارات مشاوره دانشجویی چگونه انجام می‌شود؟

بهاری، فرآیند احراز صلاحیت حرفه‌ای روسای ادارات مشاوره دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی را تشریح کرد.
کد خبر : 805377

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، فرشاد بهاری با اشاره به شیوه نامه تفصیلی تاسیس و راه اندازی ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی که توسط معاونان اسبق به دانشگاه‌ها ابلاغ شد، خاطرنشان کرد: در این شیوه نامه قید شده است که مصاحبه تخصصی با روسای پیشنهادی اداره مشاوره دانشگاه توسط کمیته صلاحیت و ارزیابی شورای برنامه ریزی دفتر مشاوره دانشجویی وزارت صورت بگیرد. بر همین اساس فرم بررسی احراز صلاحیت حرفه‌ای در ۱۰ محور تهیه شده و هر محور در ۵ سطح ارزیابی می‌شود.

وی با ذکر این نکته که در مصاحبه حضوری محور‌های مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، خاطر نشان کرد: در مصاحبه حضوری میزان خود ابرازی، صداقت، تماس چشمی، زبان بدن، آرامش روانی، آراستگی ظاهری و صراحت کلام فرد پیشنهادی دانشگاه برای ریاست اداره مشاوره سنجیده می‌شود.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت در ادامه به تشریح دیگر محور‌های ارزیابی پرداخت و گفت: مقطع تحصیلی فرد، کیفیت دانشگاه محل تحصیل و وضعیت استخدامی وی از دیگر ملاک‌های ارزیابی افراد معرفی شده است.

وی با تاکید بر اینکه در مصاحبه حضوری ملاک‌هایی، چون وضعیت ابراز رفتاری و کلامی و تمرکز حواس فرد نیز ارزیابی می‌شود، ادامه داد: یکی دیگر از محور‌های مهم ارزیابی، دانش عملی حرفه‌ای فرد است که به میزان تجربه شخص در محیط‌های بالینی و مشاوره‌ای و خدمات روانشناسی ارائه داده شده در مراکز معتبر برمی‌گردد.

بهاری در ادامه افزود: دانش نظری فرد نیز از دیگر ملاک‌های ارزیابی است که به تسلط فرد به مفاهیم نظری و سنجش پروانه اشتغال نظام روانشناسی او مربوط می‌شود. این ملاک علاوه بر مصاحبه در آزمون کتبی نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

به گفته رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت، بررسی سابقه مدیریت فرد پیشنهاد شده از سوی دانشگاه‌های در حوزه‌های مرتبط با سلامت روان و حوزه‌های مربوط به بهداشت و درمان و حوزه‌های غیرمرتبط از دیگر ملاک‌های ارزیابی است.

وی در پایان بیان کرد: در نهایت با توجه به ملاحظات و نظر کمیته مشورتی، امتیاز نهایی اختصاص داده می‌شود. امتیاز نهایی فرد بر اساس چهار سطح مقبولیت حرفه‌ای شامل عدم تایید صلاحیت حرفه‌ای، عدم احراز صلاحیت حرفه‌ای، کسب حد نصاب نسبی صلاحیت حرفه‌ای و واجد صلاحیت حرفه‌ای رتبه بندی می‌شود. در صورتی که فرد معرفی شده در دامنه احراز نسبی صلاحیت یا تایید صلاحیت حرفه‌ای قرار گیرد، تصدی جایگاه رئیس اداره مشاوره و سلامت روان مشروط به گذراندن دوره‌های تکمیلی ارتقای حرفه‌ای و مدیریتی یا بدون شرط، بلامانع اعلام می‌شود.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر