استفاده از توانمندیهای زیستبوم فناوری در کمک به زوار اربعین/ ارتباطی رایگان و بدون اینترنت در سفر به عراق
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در آستانه اربعین حسینی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی فراخوانی از شرکتهای دانش بنیان، خلاق و دیگر بخش های زیست بوم نوآوری ایران، دعوت کرد تا طرح های نوآورانه خود را در جهت خدمت رسانی بهتر رفاهی و معنوی به زائران همایش عظیم پیاده روی اربعین ارائه کنند.
در همین راستا «پرویز کرمی» رئیس مرکز فناوری های نرم و دبیر ستاد اربعین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درگفتگو با خبرنگار آنا گفت:اربعین برای شیعیان وخصوصا ایرانیان یک جایگاه خاص و ویژه دارد. زیارت و مراسم پیاده روی اربعین علاوه بر ثواب زیارت، استمرار حرکت آزادی خواهانه و آگاه سازانه عاشوراست. از این رو ایرانیان در کنار شیعیان واحرار عالم در این مراسم به صورت ویژه شرکت میکنند و چه بسیار طالب خدمت به زائرین و دوست داران حضرت اباعبدالله الحسین خدمت رسانی به ایشانند.
وی ادامه داد:امسال ستاد اربعین در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دست به ابتکار جدیدی زده است تا با تسهیلگری و ارائه مشوقهایی به شرکتهای دانشبنیان و خلاق از نواوریها وفناوریهای قابل ارائه درسال جاری و یا سالهای آینده برای خدمت رسانی بهتر به زائرین بهره بگیرد.
دبیر ستاد اربعین معاونت علمی افزود :به همین مناسبت طی فراخوانی، نسبت به شناسایی و اخذ طرحهای نوآورانه و فناورانه را به منظور خدمترسانی بیشتر و بهتر در اختیار زائرین اربعین حسینی از سوی شرکتهای دانش بنیان و خلاق نمودیم.
کرمی افزود: برای اجرای استمراری این طرح که با موافقت دکتر ستاری همراه گردید،ستادی به ریاست ایشان در معاونت علمی شکل گرفت ومقررشد از طرحهای نواورانه ارسالی ازسوی شرکتهای دانشبنیان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان و برای شرکتهای خلاق تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شود. ستادهای فناوری راهبردی به عنوان مرجع ارزیابی طرحهای ارسال شده به دبیرخانه ستاد اربعین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عمل میکنند.
خدمتی نوآورانه از پیامرسان بله؛ اعلام وضعیت در اربعین بدون نیاز به اینترنت
کرمی تاکید نمود: این طرحها هم میتواند برای سال جاری و هم سالهای آینده مورد عرضه قرار بگیرد. چرا که زیست بوم فناوری و نوآوری ایران میتواند در این حوزه، شاهد حرکتهای بسیار خوبی باشد. طرحهایی که برای نخستین بار در سال جاری عملیاتی میشوند میتوانند کمک کار زوار محترم باشند. به طور مثال در سال جاری نرم افزار بله که یک پیامرسان بومی است، امسال یک ماژول نوآورانه برای ایام اربعین طراحی کرده است که به کمک آن زواری که در مسیر راهپیمایی و زیارت اربعین حضور دارند و به واسطه شلوغی و ازدحام جمعیت به شبکههای ملی دسترسی ندارند میتوانند از طریق کد USSD بدون پرداخت هزینه با ۲۰ نفر از نزدیکانشان در ایران تماس برقرار کنند و آنها را از حال و روزشان باخبر کنند. پیامرسان بله این امکان را بدون استفاده ازخط تلفن و اینترنت فراهم کرده است.
رئیس مرکز فناوری های نرم و صنایع خلاق ادامه داد: اینها ماژولهای فناورانه و نوآورانهای هستند که در پلتفرمهای موجود حاضر به خدمت رسانی به زوار اربعین هستند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کمک میکند این توانمندیها بهتر دیده شوند و از آنها حمایتهای حقوقی، معنوی و مالی انجام میهد تا درنهایت ثمره آن به زوار زیارت مراسم عظیم اربعین برسد.
دبیر ستاد اربعین معاونت علمی وفناوری گفت: این اقدام برای اولین بار در درون خانواده فناوری و نوآوری کشور شکل گرفته است و انشاءالله استمرار پیدا میکند. همچنانی که اربعین تا قیام قیامت پابرجاست این ایدهها و نوآوریها روز به روز عملیاتیتر میشوند و به زوار اربعین کمک میکنند این مناسک دینی، ملی و بین المللی را راحتتر انجام دهند.
کرمی افزود: تاکنون بیش از سی طرح به دبیرخانه اربعین معاونت علمی ارسال شده است. این طرحها توسط ستادهای فناوری مربوط مورد ارزیابی و بررسی قرار میگیرند و درنهایت طرح های برگزیده حمایت میشوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/