برگزاری ۳۰۰ هزار کلاس درس دفاع مقدس در دانشگاهها با تدریس ۵۲۳ استاد
احمد صالحیآرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: این دانشگاه یکی از پیشقراولان درس آشنایی با دفاع مقدس دنبال این بود تا از سالهای قبل این درس را در دانشگاه بسترسازی کند که بنا به گفته مسئولان بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و ستاد فرماندهی کل قوا، دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان پرچمدار مجموع علوم و معارف دفاع مقدس مطرح شده است.
وی افزود: تدریس درس دفاع مقدس سال ۱۳۸۸ به طور رسمی در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی آغاز شد و تاکنون ۵۲۳ استاد این درس را تدریس کردهاند و ۳۰۰ هزار کلاس برگزار شده و یک میلیون و ۹۴۰ دانشجو این درس را پاس کردهاند.
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: اوایل سال ۱۳۹۸ با ابلاغی از سوی ریاست دانشگاه، درس دفاع مقدس بهعنوان زیر مجموعه ستاد شاهد و ایثارگر قرار گرفت و تلاش کردیم درس دفاع مقدس را تقویت کنیم، بنابراین با تفاهمنامهای که با بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس منعقد کردیم این درس به صورت اختیاری ـ الزامی در دانشگاه ارائه شد.
اساتید تبیینگر دفاع مقدس هستند
صالحیآرا که در حاشیه اختتامیه دوره توانافزایی اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس استانهای آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان در سالن شمس تبریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با آنا گفتوگو میکرد، متذکر شد: باید دانشجوی انقلابی تربیت کنیم و برای این کار نیازمند اسباب و وسایل مختلفی، چون ایجاد بصیرت، اقدامات انقلابی و جهادی است.
وی بر ضرورت تکمیل کردن کتاب دفاع مقدس و رفع نقایص آن تأکید کرد و ادامه داد: موضوعات دفاع مقدس باید در متون دانشگاهی وارد شود تا اثرگذاری مؤثری داشته باشد و استادان از مثالهای کاربردی در کلاسهای دفاع مقدس استفاده کنند تا دانشجویان بهتر با مفاهیم آشنا شوند.
رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: اگر تبیینگری خوب نباشد مدیون نسل آینده خواهیم شد؛ بنابراین باید مفاهیم دفاع مقدس در کلاسهای درس طوری ارائه شود که دانشجو احساس نکند خاطره یا داستانی بیش نیست، بلکه باید دانشجویان را با واقعیتهای دفاع مقدس آشنا کنیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/