صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۸ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱
معاون سازمان سما در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

امکان کسب درآمد و کمک‌هزینه تحصیلی برای دانشجویان در «طرح پویش»

لادن‌مقدم اظهار کرد: بر اساس «طرح پویش» دانشجویان با تجربه‌آموزی در محیط کار واقعی امکان کسب درآمد و کمک‌هزینه تحصیلی برای آنان فراهم می‌شود.
کد خبر : 804391

علیرضا لادن‌مقدم معاون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارتی و کاربنیان سما در حاشیه افتتاح کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تشریح طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بر اساس این طرح، دانشجویان با تجربه‌آموزی در محیط کار واقعی از یک‌سو توانمندی‌ها، مهارت‌ها و شایستگی‌ها و صلاحیت‌های حرفه‌ای خود را ارتقا می‌دهند و از سوی دیگر امکان کسب درآمد و کمک‌هزینه تحصیلی برای آنان فراهم می‌شود.

وی افزود: در این طرح ارتباط و تعامل دوسویه دانشگاه با صنعت و جامعه گسترش یافته و علاوه بر فراهم کردن نیروی انسانی با کیفیت مورد نیاز صنعت و جامعه به دغدغه اشتغال جوانان نیز پاسخ داده شده است. تجربه چندساله نظام آموزشی کشور نشان می‌دهد شیوه‌های سنتی آموزشی پاسخگوی تأمین نیاز نیروی ماهر کشور نیست و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه آماده‌سازی دانشجوی ماهر و کارآفرین بر پایه نظامنامه آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارتی پیشگام شده و به اجرای طرح پویش با هدف کار آمادگی و اشتغال در حین تحصیل اقدام کرده است.

معاون آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارتی و کاربنیان سما دانشگاه آزاد اسلامی تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر مورد نیاز تولید، خدمات و بازار کار، هموارکردن زمینه‌های اشتغال و ایجاد آینده شغلی برای دانشجویان، تربیت نیروی کارآفرین و خلق فرصت‌های جدید اشتغال برای دانش‌آموختگان، کمک به ایجاد شرکت‌های نوپا برای آشناشدن دانشجو با نیاز‌های واقعی حامی، کمک به تأمین شهریه و کمک‌هزینه تحصیلی دانشجو را از اهداف اصلی طرح پویش برشمرد.

لادن‌مقدم اضافه کرد: در این طرح علاوه بر مدرک تحصیلی دانشجو، گواهینامه‌ای با عنوان طرح پویش مبنی برگذراندن کامل طرح برای دانشجو صادر و تحویل وی می‌شود که گواهی بر آمادگی دانشجو برای ورود به شغل‌های مرتبط با رشته تحصیلی است. دانشجوی پویشی پس از اخذ پذیرش و معرفی‌نامه از واحد دانشگاهی با امضای قرارداد با حامی، متعهد به اخذ واحد‌های کارآموزی پویشی که هر دو واحد به میزان حداقل ۲۴۰ ساعت بوده، می‌شود و موظف است قوانین حاکم بر دانشجویان کارآموزی و کارورزی را رعایت و اجرا کند.

وی با بیان این مطلب که با توجه به مقطع تحصیلی میزان واحد‌ها متغیر است، توضیح داد: کارشناسی پیوسته هشت واحد، کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۶ واحد و کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی هر کدام چهار واحد تعیین شده است. طرح پویش در استان گلستان به‌صورت پایلوت در حال اجرا بوده که با توجه به ظرفیت صنعتی موجود در این استان انتظار می‌رود با همکاری همه واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی شاهد رشد چشمگیر این طرح در سطح استان باشیم.

انتهای پیام/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر