صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱

آموزش فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی برای ورود به صنعت غذایی و دارویی

دومین دوره توجیهی بدو خدمت مسئولان فنی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد. 
کد خبر : 804051

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، دومین دوره توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.  

در این دوره مسئولان فنی به عنوان سربازان صف اول حفظ و ارتقا ایمنی و سلامت محصولات غذایی و بهداشتی معرفی شدند که بر اجرای دقیق مصوبات قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی جامعه نظارت دارند.  

مسئولان فنی شغل حساس و سختی دارند و مستقیما با سلامت و ایمنی محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی و سلامت مصرف کنندگان آن در جامعه ارتباط خواهند داشت.  

فارغ‌التحصیلان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، علوم تغذیه، میکروبیولوژی، دامپزشکی، داروسازی، بهداشت محیط و رشته‌های تخصصی صنایع غذایی برای ورود به صنعت غذا و آشامیدنی در غالب شغل «مسئول فنی» و به تبع آن دریافت پروانه فعالیت از سازمان غذا و دارو برای تسلط در اجرای وظایف محوله مهارت‌های علمی و تخصصی خود را ارتقا دهند و ملزم به گذراندن این دوره  هستند. 

این رویداد به فارغ التحصیلان این امکان را می‌دهد تا برای ورود به صنعت و آشنایی با سامانه الکترونیک سازمان غذا و دارو (TTAC) و نحوه دریافت مجوز تاسیس و بهره‌برداری بهداشت (ثبت منبع) در این سامانه در واحد‌های تولیدی و وارداتی، آمادگی لازم را کسب کنند. 

انجمن جامعه صنفی مسئولان فنی غذایی، آرایشی و بهداشتی برای شاغلان در این حوزه بعد از  شرکت در رویداد ۵ امتیاز بازآموزی در نظر گرفته است و برای فارغ التحصیلان رشته‌های صنایع غذایی، تغذیه وشیمی، با صدور مجوز فعالیت زمینه استخدام آنان با عنوان مسئول فنی غذا و دارو فراهم کرده است.  

آشنایی با قوانین خوراکی و آشامیدنی، آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی، آشنایی با سامانه TTAC سازمان غذا و دارو، نحوه انجام ثبت منبع (دریافت پروانه بهره برداری بهداشتی) غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC از سرفصل‌های این دوره است.

انتهای پیام/۴۰۴۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر