صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۹ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

پای حرف‌های رتبه نخست آزمون دکتری رشته معماری/ از تألیف ۲ جلد کتاب تا ۱۸ ماه پژوهش در حمام قجر قزوین

رتبه نخست آزمون دکتری رشته معماری مهم‌ترین و بزرگ‌ترین موفقیت علمی خود را ۱۸ ماه تحقیق و پژوهش در حمام قجر قزوین عنوان کرد و گفت: اکنون مشغول تألیف ۲ جلد کتاب در حوزه معماری هستم.
کد خبر : 803995

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ ساسان صمدیان متولد ۱۳۵۱، سال ۹۵ در مقطع کارشناسی رشته مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند پذیرش و پس از فارغ‌التحصیلی از مقطع کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد رشته معماری فارغ‌التحصیل شد.

صمدیان با شرکت در کنکور دکتری ۱۴۰۱، موفق به کسب رتبه نخست در رشته معماری شد و پس از سپری‌کردن مرحله مصاحبه علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی پذیرفته شده است.

خبرنگار خبرگزاری آنا در دماوند به همین مناسبت با این دانشجوی فرهیخته به گفت‌وگو نشسته و موفقیت‌ها، تحقیقات و پژوهش‌های وی در رشته مهندسی معماری را جویا شده است که در ادامه می‌‌خوانیم.

وی با بیان اینکه مطالعه برای آزمون دکتری را از ترم اول کارشناسی آغاز کردم، تشریح کرد: روزی که تحصیل در مقطع کارشناسی را آغاز کردم، هدفم دکتری بود و شاگرد اول بودم، درباره کتاب‌های مرتبط با رشته معماری مطالعه بسیار زیادی داشتم و برای کنکور دکتری نه آموزشگاه رفتم نه کتاب‌های خاص کنکوری خواندم.

دانش‌آموخته رشته مهندسی معماری در تشریح موفقیت‌های خود گفت: منابع مورد نیاز به منظور کسب آمادگی برای کنکور را می‌توان با یک سرچ ساده فهمید؛ اما استادان در کلاس وقتی می‌گفتند رفرنس این درس مثلاً سه یا پنج کتاب است من نه تنها همه آنها را می‌خواندم؛ بلکه کتاب‌های دیگر مرتبط را هم مطالعه می‌کردم. برای آموزش استعداد تحصیلی هم کتاب‌هایی در بازار موجود است که می‌توان از آنها کمک گرفت و از این منابع نیز استفاده کردم.

صمدیان در پاسخ به این پرسش که بعد از کنکور در مورد سطح آزمون و نتیجه احتمالی خودتان چه فکر می‌کردید؟ بیان کرد: کنکور ۱۰ سال قبل را که کتابی به همین عنوان است، تهیه کردم و هر ۱۰ سال را تست زدم و نتیجه را هر دفعه محاسبه کردم؛ بنابراین مطمئن بودم با درصد بالایی کنکور را خواهم زد.

وی درباره رزومه خود به منظور شرکت در مرحله مصاحبه علمی توضیح داد: رزومه‌ام برای مصاحبه علمی نسبتاً خوب بود؛ در دوران تحصیل کارشناسی در دانشگاه دماوند در یک تحقیق و پژوهش ۱۸ ماهه توانستم ۱۰۰ متر مربع از حمام قجر قزوین را زیر خاک کشف کنم که بسیار مورد ستایش سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مربوط قرار گرفتم و به منظور سخنرانی در صدا و سیما حضور یافتم؛ البته در دانشگاه دماوند هم تا حدی مورد ستایش و تجلیل قرار گرفتم.

دانشجوی دکتری رشته مهندسی معماری ادامه داد: در دوره ارشد دانشگاه تهران مرکزی، مقاله‌ای در سمپوزیوم معماری پایدار نوشتم که توسط هیئت داوران و پرفسور نادر اردلان از دانشگاه هاروارد مقاله برتر انتخاب شد و دانشگاه تهران مرکزی توانست دانشگاه‌های برتر کشور مانند دانشگاه تهران، بهشتی، علم و صنعت و را پشت سر بگذارد و موفقیت بسیار بزرگی برای این جانب بود.

صمدیان افزود: چند کتاب مرجع و رفرنس دانشگاهی که مربوط به استاد بانی مسعود و دیگر استادان بود را به پیشنهاد آنان ویراستاری کردم و اکنون مشغول نوشتن دو جلد کتاب معماری هستم؛ دعوت چند شهردار و استاندار برای همکاری در باب معماری به‌خصوص حمام‌های سنتی را نیز داشته‌ام.

وی در پاسخ به این پرسش که برای مصاحبه به کدام دانشگاه‌ها دعوت شدید؟ گفت: دعوت به مصاحبه از دانشگاه‌های سراسری یزد، قزوین و تهران را داشتم؛ اما به دلیل همکاری بسیار مستمر و نزدیک با استادان دانشگاه آزاد تهران مرکزی (پژوهش‌های علمی و تألیف چند کتاب) ادامه تحصیل را در این دانشگاه خواهم داشت.

فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با ذکر خاطرات خود از دوران تحصیل، نقش استادان این دانشگاه را در موفقیت خود یادآور شد و بیان کرد: دانشگاه آزاد دماوند سراسر برای من خاطره و موفقیت‌های پی در پی علمی بوده که هیچ‌وقت فراموش نخواهم کرد. مهم‌ترین و بزرگ‌ترین موفقیت علمی من در دماوند مربوط به حمام قجر قزوین است که ماحصل ۱۸ ماه تحقیق و پژوهش با چهار نفر دیگر از دوستان همکلاسی و استادم سرکار خانم «مهندس معراجی» بود که البته استاد هم در حال تحصیل مقطع دکتری است.



صمدیان افزود: آموخته‌هایم از استادان فرهیخته دماوند پایه و مبنای اصلی موفقیت‌هایم بوده و خواهد بود؛ استدانی که با عشق و علاقه هرچه در توان علمی داشتند در تواضع کامل در اختیار دانشجویان قرار می‌دادند و هیچگاه فرصتی را که دانشگاه دماوند در اختیار من گذاشت را فراموش نخواهم کرد.

وی عنوان کرد که یکی از مشوق‌ها و موارد اصلی ادامه تحصیلم انجمن علمی و معماری دانشگاه آزاد دماوند بود که به همت استاد فرهیخته «دکتر قمیشی» مدیر گروه معماری انجام گرفت و روحی تازه، عشق و علاقه‌ای نو به دانشکده معماری دمید. تشکیل ده‌ها ورک شاپ، سمینار، روز معمار و ... همه و همه باعث علاقه‌مندی اکثر دانشجویان معماری به این رشته و دانشگاه آزاد دماوند بود که جای قدردانی دارد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان 1 نظر
ناشناس
11:17 - 1401/06/12
سلام بسیار عالی