صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۱

نوسان قیمت نفت در پی کاهش عرضه اوپک

کاهش تولید اوپک به منظور حمایت از قیمت‌ها برخلاف نگرانی‌هایی که جروم پاول، رئیس فدرال رزرو درمورد مواجهه موقت ایالات متحده با رشد آهسته بیان کرد، پیش بینی‌های سرمایه گذاران را تحت تاثیر قرار داد.
کد خبر : 803732

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) در ساعت۶:۳۰ صبح به وقت تهران، با ۲ سنت افزایش به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید که بر افزایش قیمت روز جمعه اضافه کرد. بهای معاملات آتی نفت برنت با ۲۷ سنت یا ۰.۳ درصد کاهش به ۱۰۰.۷۲ دلار در هر بشکه رسید که نسبت به روز گذشته کاهش داشت.

پاول در سخنرانی روز جمعه خود گفت که مهار تورم مستلزم یک دوره رشد آهسته است و دردسر خانوار‌ها و کسب‌وکار‌ها به همراه خواهد داشت که بازار‌های سهام را متزلزل کرده و در عین حال دلار را تقویت می‌کند. روز دوشنبه شاخص دلار با افزایش ۰.۳ درصدی در معاملات اولیه تا ۱۰۹.۱۶ ادامه داد. ارزش بیشتر دلار به قیمت نفت فشار وارد می‌کند و قیمت نفت خام را برای خریداران سایر ارزها، گران‌تر می‌کند.

 با این حال، قیمت نفت با صحبت‌های عربستان سعودی و دیگر اعضای اوپک پلاس، افزایش یافته و آن‌ها می‌توانند تولید خود را کاهش دهند تا این بازار را متعادل کنند. روز جمعه یک منبع آگاه به رویترز گفت: امارات متحده عربی با رویکرد سیاسی عربستان در مورد تولید همسو است، در حالی که وزارت نفت عمان نیز گفت که از تلاش‌های اوپک پلاس برای حفظ ثبات بازار حمایت می‌کند.

منابع هفته گذشته گفتند که اوپک، کاهش تولید را برای جبران هرگونه افزایش از سوی ایران در صورت لغو تحریم‌های نفتی در صورت موافقت تهران با احیای توافق هسته‌ای بررسی خواهد کرد. به گفته یک تحلیل گر بازار: تمرکز معامله گران روی عامل عرضه-تقاضا برمی گردد و مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در حال پیشرفت است. تحلیلگران گفتند که حمایت از قیمت ها، نشانه‌ی افزایش تقاضا است که تا حدی به دلیل افزایش قیمت گاز طبیعی در اروپا است که ژنراتور‌های برق و کاربران صنعتی را به گازوئیل و نفت کوره سوق می‌دهد.

انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر