صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۷:۴۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

از مشاوره دیجیتالی به دانش‌بنیان‌ها تا ایجاد فرصت‌های شغلی در بسته «پژوهشگر نخبه»

دکتری مهندسی مکانیک و فعال حوزه فناوری از ساخت دوره‌های آموزشی بر پایه میکرولرنینگ و مشاوره به شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه آموزش دیجیتال خبر داد.
کد خبر : 803661

سامان امینیان مدیر واحد فناور «دانش‌آفرینان نگین  ماندگار» (اسکیلیاگیت) مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در تشریح کارکرد و فعالیت‌‌های این شرکت فناور اظهار کرد که به دلیل گسترش سویه کرونا در جهان و نیاز به تغییر و تحول در ساختار آموزشی از حالت سنتی به آنلاین و گسترش زیربنا و فرصت‌های ایجادشده در این زمینه، سال ۱۴۰۰ بر آن شدیم که با ایجاد یک شرکت آموزش آنلاین در راستای دستیابی و ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در این زمینه تلاش کنیم.

دکتری مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات با بیان اینکه این شرکت از پاییز ۱۴۰۰ در مرکز رشد واحد سنندج مستقر شده است، ادامه داد: خدمات شرکت، شامل برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین، کمپین‌های آموزشی-پژوهشی، ساخت دوره‌های آموزشی بر پایه میکرولرنینگ(یادگیری خرد) و مشاوره و پشتیبانی به شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه آموزش دیجیتال است.

وی ارائه خدمات در کشور عراق (بخش کردستان) و ارائه محصولات و بسته‌های آموزشی به زبان این کشور (کردی) را از اهداف اصلی شرکت متبوع خود دانست و افزود: فعالیت شرکت از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در این مدت موفق به ارائه آموزش به بیش از ۱۰ هزار دانشجو و دانش‌آموز و ارائه بیش از ۸۰۰ ساعت دوره آموزشی شده‌ایم. از طرفی تابستان ۱۴۰۱ کمپین پژوهشگر نخبه را برگزار کردیم که با بیش از هزار شرکت کننده نوعی رکورد برای دوره‌های آموزشی آنلاین محسوب می‌شود.

این فعال حوزه علم و فناوری، زمینه فعالیت واحد فناور متبوع خود را حوزه آموزش‌های آنلاین بر پایه میکرولرنینگ، مشاوره‌های کسب و کاری، بسته‌های آموزشی و ارائه محصولات و خدمات در کشور همسایه (عراق) دانست و بیان کرد: ازآنجایی‌که این واحد فناور در حال تدارک زیرساخت بوده و به دلیل افزایش هزینه‌های ناشی از حقوق و سایر موارد، موفق به کسب درآمد برای دانشگاه نشده‌ایم؛ اما، امید است که تا انتهای سال با تدابیر در نظر گرفته شده، سهم خود را درآمدزایی دانشگاه ایفا کنیم.

ارائه آموزش فتوشاپ آکادمیک برای نخستین‌بار

امینیان محصول اصلی واحد فناور متبوع خود را پکیج(بسته) پژوهشگر نخبه دانست و گفت: این بسته به عنوان غنی‌ترین و کامل‌ترین بسته پژوهشی، شامل ۱۵ ساعت آموزش اصول و مبانی پژوهش (پروپوزال، پایان‌نامه و مقاله) و ۸ نرم‌افزار ضروری پژوهشی است. از طرفی برای نخستین بار در ایران، آموزش فتوشاپ آکادمیک ارائه شده است که در کیفیت پایان‌نامه‌ها و مقالات ارسالی ایران نقش بسزایی خواهد داشت و می‌تواند به پیشرفت علمی کشور کمک قابل توجهی کند.

وی کمبود بودجه به منظور تبلیغات، ترجمه و ارائه محتوا برای کردستان عراق در راستای تجاری‌سازی محصول را یکی از کمبودها در مسیر فعالیت واحد فناور متبوع خود دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تا حد توان به شرکت  کمک کرده؛ اما امید است که از نظر مالی نیز حمایت‌ها بیشتر شود تا بتوانیم به اهداف و آورده مالی خود دست یابیم.

فعال حوزه فناوری، برگزاری نشست‌های مشترک تیم‌ها و استفاده از تجربیات و دانش شرکت‌ها (به‌ویژه شرکت‌هایی با زمینه یا حوزه مشابه یا یکسان)- که به اصطلاح به آن طوفان فکری می‌گویند- را بسیار کارآمد عنوان کرد و یادآور شد: هدف اصلی راه‌اندازی کسب و کار در واحد فناور «دانش‌آفرینان نگین  ماندگار»، استفاده از فرصت‌های به وجود آمده ناشی از شیوع کرونا و تبدیل این مشکلات به فرصت است.

به گزارش آنا از جمله فعالیت‌های علمی امینیان چاپ بیش از ۱۰ مقاله بین‌المللی، داور چند مجله ISI، عضو بنیاد ملی نخبگان، دانشجوی ممتاز ارشد و دکتری علوم و تحقیقات تهران، رتبه ۲۰ کنکور دکتری ۱۳۹۷، استاد مشاور و راهنمای بیش از ۱۰ پایان‌نامه کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه کردستان، چاپ و انتشار چهار کتاب و مدیرعامل نمونه کشوری برگزیده سال ۱۴۰۰ است.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر