صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۶ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
تاکید رییس فراکسیون محیط زیست مجلس:

ضرورت استفاده از تمامی ظرفیت‌های بین‌المللی برای مقابله با تغییرات اقلیمی

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: باید از تمام ظرفیت‌های بین‌المللی مانند کنوانسیون‌ها، مقاوله نامه‌ها و اجلاسیه‌های بین‌المللی برای مقابله با تغییرات اقلیمی استفاده شود.
کد خبر : 803444

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سمیه رفیعی با اشاره به این که تغییرات اقلیمی کل کشورها را تحت تأثیر قرار داده است تاکید کرد: کشور ما به سبب شرایط اقلیمی و قرارگیری در کمربند خشک زمین بیشتر از برخی کشورها متأثر از تغییرات اقلیمی شده است.

وی افزود: بروز پدیده گرد و غبار، کم آبی، خشک شدن تالاب‌ها، ازبین رفتن محصولات کشاورزی و … همگی نشانه نشان دهنده اثرات مخرب گرمایش جهانی بر اقلیم کشور است.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با تاکید بر این که همه کشورها باید برنامه‌هایی جهت کاهش و مقابله با اثرات تغییرات اقلیمی داشته و نسبت به آن متعهد باشند افزود: برای غلبه بر این پدیده باید اقدامات کشورها به صورت هماهنگ صورت گیرد تا اثرات منطقه‌ای و جهانی تغییرات اقلیمی مهار شود.

وی با بیان این که کوتاهی‌هایی برای مقابله با تغییرات اقلیم طی دهه‌های گذشته در کشور صورت گرفته است تصریح کرد: متاسفانه از ظرفیت‌های جهانی برای مقابله با این پدیده در کشور استفاده نشده است.
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: باید از تمام  ظرفیت‌های بین‌المللی مانند کنوانسیون‌ها، مقاوله نامه‌ها و اجلاسیه های بین المللی برای مقابله با تغییرات اقلیمی استفاده شود.

وی با بیان این که امروز بیشترین تمرکز نهادهای بین‌المللی بر تغییرات اقلیمی است که تمام جهان را متاثر کرده است گفت: در حوزه مجلس نیز استفاده از ظرفیت اتحادیه بین‌المجالس جهان (IPU) جهت تسریع در انتقال دانش فنی و ایجاد صندوق مشترک حمایت‌های مالی و فنی بین پارلمان کشورهای عضو برای مقابله با اثرات تغییر اقلیم می‌تواند ضمن اجرای حرکتی مردمی و همه جانبه برای مقابله با این پدیده، موجب جلب مشارکت و نزدیکی دولت‌ها در این مقوله شود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر