دومین نشست سراسری مشاوران کلانتریها برگزار شد
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان دینی در کلانتریها با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی بوشهری، آیت الله اعرافی، حجت الاسلام والمسلمین کعبی و حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی ریاست عقیدتی سیاسی فراجا و حضور۶۶۵ نفر از روحانیون مستقر در کلانتریهای هدف به صورت وبینار در ستاد عقیدتی سیاسی فراجا برگزار شد.
علیرضا اعرافی عضو مجلس خبرگان و مدیر حوزههای علمیه در این نشست سراسری به نقش روحانیون در کلانتریها اشاره و اظهار کرد: اقدام روحانیت وقتی ارزش مضاعف پیدا میکند که از ویژگی هایی، چون اخلاص، اتقان و صحت و درستی، اقدام به موقع، سخت بودن عمل و تحمل مشکلات برخوردار باشد.
وی گفت: ارائه خدمت وقتی فردی در شرایط سخت و اضطرار است ارزش کار را مضاعف میکند (وقتی فردی در کلانتری به داد مظلومی میرسد این اقدام ارزش مضاعف دارد)؛ همچنین وقتی عمل انسان آثار بهتری داشته و بقا و آثار عمل بیشتر باشد مسلما ارزش کار بیشتر میشود.
آیت الله اعرافی تصریح کرد: نوع خدمت هم فرق میکند؛ وقتی خدمت معنوی، روحی و فرامادی است و یک روحانی هدایت الهی و راهنمایی افراد را به معنویت برعهده دارد که این خدمت غیر قابل وصف است.
عضو مجلس خبرگان به فعالیت حدود ۱۰ هزار طلبه در ستاد کرونا در صحنه خدمت پرداخت و تصریح کرد: برخی حضور روحانیت را در نهادها نفی میکنند، اما حضور نهادی روحانیت در فعالیتهای سازمانی و نهادی در دستگاههای مختلف لشگری و کشوری با رعایت کمال دقت و شرایط لازم، اقدام خوبی است.
وی افزود: دوستانی که در کلانتریها فعالیت دارند باید بدانند که درست است ناجا مظهر اقتدار است، اما ادبیات آنها باید هدایتگری و ارشاد داشته باشد.
آیت الله اعرافی آسیبهای موجود در این زمینه را توقف در رشد علمی، احساس روزمرگی، رفاقت و رقابت ناصحیح، نقد نا پذیری و مشورت ناپذیری دانست.
وی اظهار امیدواری کرد که ما روحانیون خدمتگزاران واقعی برای انقلاب باشیم.
مدیر حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: سلامت اداری، جلب رضایت و اتقان کار در دستگاههای اداری بازتاب زیادی داشته و خدمت به مردم و انقلاب در واقع خدمت به همه بشریت است.
مشاوران روحانی دووظیفه درون و برون سازمانی دارند
حجت الاسلام عباسعلی کعبی عضو خبرگان و نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان مذهبی در کلانتری که صبح امروز در ستاد عقیدتی سیاسی فراجا با موضوع نقش روحانیون مشاورو کارشناس مذهبی در گره گشایی از کار مردم با رویکرد روحانی محله تشکیل شد با اشاره به نقش حضرت زینب (س) و حضرت سجاد در کربلا، بیان کرد: توانستند ضعف را به قوت و تهدیدرا به فرصت تبدیل کنند.
وی ادامه داد: طبعا راهبرد برای مشاوره مذهبی تشکیل هسته خدمت هوشمند و شبکه توانا حاضر در میدان میباشد. هسته آن ۴ نفر اصلی هستند که با روحانیون در ارتباط بوده و شبکه مجموعه فعالان است.
نائب رئیس جامعه مدرسین با اشاره به اینکه مشاوران روحانی دووظیفه درون و برون سازمانی دارند، توضیح داد: وظایف درون کلانتری شامل آموزش، تربیت اقامه نماز جماعت، ادعیه، ارتباط با پرسنل و وظایف بیرون کلانتری اعم از تقویت ارتباطات اجتماعی، عناصر فعال در محل اعم از هئیت امنا، بسیج، ائمه جماعات، فعالان و معتمدین محل، نیروهای تاثیرگذار، مناطق آسیب دیده را شناسایی کند، میباشد.
حجت الاسلام کعبی ۵ آسیب را برای شبکه خدمت و مشورت نام برد و گفت: فرصت سوزی، نداشتن چشم انداز، نبود امکانات، نتوانستن خلق امکانات، محافظه کاری بیش ازحد از مجموعه آسیبهای روحانیون است.
وی ویژگی مشاور شایسته را نام برد و گفت: قدرت بیان، خوش صحبت بودن، مهربان، خوش رو، خونگرم، قدرت ارتباط گیری قوی، اهل الفت اجتماعی، به جهان درون مخاطب نفوذ داشته باشد، مدیریت ارتباط، آشنایی با فرهنگ محلی، رازدار و امین، جلب اعتماد، صبر و حوصله، حرکت در خط تقوا، دارابودن قدرت راستی آزمایی، آشنابودن به زبان بدن، اثبات کردن خودش به مخاطب از ویژگیهای مشاوره است.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اهداف مشاوره گفت: ایجاد خدمت اجتماعی و صلح و سازش در خانواده، جلوگیری از ارتکاب جرم، بازداشتن از گناه، امیدآفرینی، تاثیر گذار بودن و جذب مخاطب در کلانتری از اهداف مشاور روحانی است.
برای همه کارهای مهم، کار رسانه ای داشته باشیم
محمد حسن قدیری ابیانه در دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان مذهبی در کلانتری ها که صبح امروز در ستاد عقیدتی و سیاسی فراجا برگزار شد یکی از مهم ترین مشکلات موجود را در موضوع تبلیغات و تبیین دستاوردها برشمرد.
قدیری ابیانه در بخش دیگری از صحبت های خود با ارایه تحلیلی از اوضاع کشور و دستاوردهای دولت سیزدهم در یکسال گذشته خصوصا حذف ارز ترجیحی، اصلاح یارانه نان و مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: در بسیاری از موارد دستاوردهای دولت و نظام اسلامی به درستی تبیین نشده است و همین موضوع باعث ایجاد سوء برداشتهایی در جامعه میشود.
وی هم چنین ادامه داد: برای همه کارهای مهم باید کار رسانه ای داشته باشد و به افکار عمومی باید توجه ویژه داشت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/