دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۱ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
در نشست هیئت‌امنای استان گیلان مطرح شد؛

هدایت تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای واقعی کشور

«هدایت تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای واقعی کشور»،«رشد 500 درصدی جذب دانشجوی خارجی» و بررسی «رابطه علم و قدرت» موضوعاتی بود که در نشست هیئت‌امنای استان گیلان مطرح شد.
کد خبر : 802316

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از رشت، آیت‌الله رسول فلاحتی‌نیاز نماینده ولی فقیه در استان گیلان در بیست و سومین نشست هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان به تشریح جایگاه علم و پژوهش در تولید اقتدار و ثروت ملی پرداخت و اظهار کرد: مراکز آموزش عالی کشور در ۴۳ سال گذشته، دستاورد‌های بزرگی در حوزه‌ تولید علم و رفع نیاز‌های جامعه داشته‌اند، اما هنوز برای نیل به خودکفایی و پیشگیری از وابستگی نیازمند جد و جهد بیشتر محققان و پژوهشگران مراکز دانشگاهی هستیم.

وی، نیاز کشور به تولید انواع بذر‌های اصلاح شده‌ کشاورزی را یکی از مصادیقی دانست که دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند در بستر بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم پژوهشی خود در این حوزه نقش‌آفرینی و نسبت به رفع نیاز فعالان و کاربران حوزه‌ کشاورزی اقدام کند.

امام جمعه‌ رشت بر ضرورت مدیریت طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی به‌سوی الزامات و ضرورت‌های جامعه تأکید کرد و افزود: در این رابطه می‌توان با راه‌اندازی سامانه‌ای جامع، مجموع موضوعات پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی را به‌سوی نیاز‌های واقعی کشور سوق داد و با اینکار خودکفایی علمی را در حوزه‌ عمل تحقق بخشید.

فلاحتی‌نیاز در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح رابطه‌ علم و قدرت در دنیای امروز پرداخت و مطرح کرد: ایران اسلامی در بستر تأسی از آرمان‌های والای انقلاب، دستیابی به قله‌های علم و فناوری را در راستای عینیت‌بخشی به اقتدار ملی هدف قرار داده و دستیابی به این هدف مهم می‌تواند هجمه‌ها و ترفند‌های دشمنان زیاده‌خواه را بی‌اثر و جایگاه کشور را در حوزه‌ منطقه‌ای و بین المللی ارتقاء دهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی هم در این نشست گزارشی از چشم‌انداز آینده برنامه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی واحد‌های مختلف دانشگاه ارائه کرد و گفت: تقویت فعالیت‌های پژوهشی برای رفع نیاز‌های کشور و افزایش جذب دانشجوی بین‌الملل تنها بخشی از برنامه‌هایی است که در راستای تبلور جایگاه این دانشگاه در دستورکار قرار دارد.

داریوش جاوید در این راستا از رشد ۵۰۰ درصدی جذب دانشجوی خارجی در واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در کشور خبر داد و گفت: تولید انواع بذر‌های اصلاح شده‌ کشاورزی، توسعه‌ واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان از اقداماتی است که در دست اجرا قرار دارد.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان هم در این نشست گزارشی از تلاش‌های به عمل آمده برای راه‌اندازی رشته‌های مختلف پزشکی و پیراپزشکی در این دانشگاه ارائه داد و افزود: این برنامه در راستای تنوع‌بخشی به فعالیت‌های علمی و نیل به دانشگاه‌های نسل جدید در دستورکار قرار گرفته است.

مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده‌ مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی هم راه‌اندازی رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را مستلزم تعامل جمعی مدیران دانشگاه ازاد و علوم گزشکی گیلان دانست و افزود: برای تحقق این هدف مهم همکاری و هم‌افزایی متولیان امر ضروری است.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر