صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱
در جلسه‌ای فوق العاده صورت گرفت؛

تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ساماندهی و تعیین تکلیف شرکت‌های دولتی در برنامه هفتم توسعه

مجمع تشخیص مصلحت نظام به بحث و بررسی درباره سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه پرداخت و بر این اساس مقرر شد شرکت‌هایی که وظایف غیر حاکمیتی دارند یا بخشی از وظایف آنها غیرحاکمیتی است کلاً یا جزئاً به تناسب به بخش خصوصی یا تعاونی واگذاری شوند.
کد خبر : 801740

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز صبح (دوشنبه ۲۴مردادماه۱۴۰۱) که به ریاست آیت‌الله آملی لاریجانی و با حضور رئیس جمهور و رئیس قوه قضاییه، دبیر و اعضای مجمع برگزار شد، به بحث و بررسی درباره سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه پرداخت.

در این جلسه که رئیس و معاون سازمان برنامه و بودجه، روسای کمیسیون های برنامه و بودجه، صنایع و معادن و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در آن شرکت داشتند، با رای اعضای مجمع، «بازبینی، ساماندهی و تعیین تکلیف شرکت‌های دولتی با رعایت سیاست‌های کلی اصل۴۴ به این شرح انجام خواهد شد: «شرکت‌هایی که وظایف غیر حاکمیتی دارند یا بخشی از وظایف آنها غیرحاکمیتی است کلاً یا جزئاً به تناسب به بخش خصوصی یا تعاونی واگذاری می‌شوند» و « شرکت‌هایی که منحصراً وظیفه حاکمیتی دارند به سازمان و ساختار دولتی مناسب تبدیل می گردند مگر در موارد ضروری آن هم به تشخیص مجلس و از طریق قانون برنامه» و « شرکت‌های دولتی زیان‌ده و شرکت‌های دولتی دارای وظایف موازی از طریق اصلاح، ادغام یا انحلال تعیین تکلیف می گردند.»

در این جلسه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، با قدردانی از تلاش اعضای مجمع و کمیسیون‌های آن در بررسی و تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم، اظهار داشت: نگرانی مجمع از وجود برخی از نابسامانی‌ها در شرکت‌های دولتی، بجا و درست است. این سیاست‌ها، قرار است تبدیل به برنامه و قانون شوند و اجرایی گردند، تلاش ما در دولت، اجرای این سیاست‌ها خواهد بود و تجربه اجرا نشدن بخشی از برنامه‌های چهارم و پنجم و ششم را شاهد بودیم و نمی‌خواهیم در برنامه هفتم، همان وضعیت تکرار شود لذا تقاضای ما توجه به اقتضائات میدان اجرا است و برای رفع همه مشکلات در هر بخش، نمی‌توان نسخه واحد نوشت.

ادامه بررسی بندهای دیگر سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه به جلسه آتی مجمع موکول شد. این سیاست‌ها، جهت بررسی و ابلاغ به محضر رهبر معظم انقلاب تقدیم خواهد شد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر