بهای طلای سیاه کاهش مییابد
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، از نشانههای این افزایش را میتوان ادامه روند رشد نفت عراق دانست و همچنین پس از اتمام اعتصاب کارگران کویت تولید نفت این کشور نیز افزایش یافت.
عدم حضور ایران در نشست دوحه که برای تصمیمگیری برای فریز نفتی صورت گرفت، سبب شد تا این نشست بدون نتیجه باقی بماند و این موضوع نیز معاملهگران را دچار نگرانی کرد.
همچنین خبرها حامی از آن است که عربستان عملیات توسعه یک میدان بزرگ نفتی را در ماه آینده میلادی تکمیل میکند.
بر خی تحلیلگران بر این باورند که در شرائطی که معاملهگران به سودبری از رشد چند روز گذشته قیمت نفت مشغولاند، ما شاهد این هستیم که نشانههای تازه رشد تولید نفت تهدیدی بنیادین برای روند افزایشی قیمت این کالا ایجاد میکنند.
در این راستا، روز گذشته شاخص نفت خام دبلیو تی آی آمریکا با یک دلار و ٩ سنت کاهش، در سطح ٤٢ دلار و ٦٤ سنت تثبیت شد و همچنین قیمت شاخص نفت خام برنت نیز با ٦٣ سنت افت، به ٤٤ دلار و ٤٨ سنت رسید.
قیمت سبد نفتی اوپک روز دوشنبه، ٦ فروردین ماه با ٣٨ سنت کاهش به ٣٩ دلار و ٤٠ سنت برای هر بشکه رسید؛ این در حالی است که قیمت سبد نفتی این سازمان روز جمعه، ٣ فروردین ماه، ٣٩ دلار و ٧٨ سنت برای هر بشکه بود.
اما امروز قیمت جهانی نفت به دلیل کاهش ارزش دلار و افزایش نقدینگی در بازار با افزایش روبرو شد.
قیمت نفت دریای برنت با ۳۶ سنت افزایش به رقم ۴۴ دلار و ۸۴ سنت در هر بشکه رسید، ضمن اینکه قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۹ سنت افزایش در برابر ۴۳ دلار و ۳ سنت به ازای هر بشکه معامله شد.
در این میان برخی تحلیگران اقتصادی معتقدند که کاهش بهای دلار میتواند افزایش تقاضا نفت از سوی کشورهای وارد کننده را به دلیل استفاده از ارزهای دیگر به همراه داشته باشد اما همچنان احتمال کاهش بهای طلای سیاه را همزمان با افزایش تولید نفت از سوی کشورهای خاورمیانه یک نگرانی است.
انتهای پیام/