صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱

گروه وکلای دیوان عدالت اداری، پشتیبان شما در تمامی مراحل

در این مقاله می خواهیم در مورد وکلای دیوان عدالت اداری صحبت کنیم و همچنین توضیح دهیم برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری چگونه باید عمل کنیم. دیوان عدالت اداری قوانین مخصوص به خود را دارد و افراد عادی توانایی پیگیری پرونده را به تنهایی نخواهند داشت. پس افراد باید چه کاری انجام دهند؟ از چه روشی استفاده کنند تا به نتیجه برسند؟ با همراه باشید تا به جواب سوالات و ابهامات خود در این موارد برسید.
کد خبر : 800441

به گزارش خبرگزاری آنا؛دیوان عدالت اداری یک مرجع قضایی تخصصی می باشد که وظیفه آن رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم علیه ارگان ها و نهاد های دولتی می باشد. اگر حقوق افراد در یکی از سازمان های دولتی تضییع گردد، مردم برای طرح شکایت از سازمان های دولتی به دادگاه ها مراجعه نمی کنند و باید این اعتراض را در دیوان عدالت اداری مطرح نمایند. همان طور که به آن اشاره شد، دیوان عدالت اداری قوانین پیچیده ای دارد که افراد عادی سر در نمی آورند. بنابراین لازم است تا از یک وکیل خبره در این زمینه کمک بگیرند، به این وکلا وکیل دیوان عدالت اداری گفته می شود.

چرا باید برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری از وکیل دیوان استفاده کرد؟

در دیوان عدالت اداری بر خلاف دادگستری، تمام امور بر پایه قانون آیین دادرسی دیوان عدالت انجام می شود و به صورت کاملا تخصصی می باشد. برای همین افراد بهتر است قبل از هر اقدامی در دیوان عدالت اداری، به یک وکیل متخصص دیوان مراجعه کرده و پرونده را به طور کامل به او بسپارند و یا از وکیل مشاوره حقوقی دریافت کنند.

یک وکیل دیوان عدالت چه وظایفی دارد؟

اولین وظیفه هر وکیلی، دفاع تمام و کمال از حقوق موکل خود و کمک به پرونده وی برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب  می باشد. از دیگر وظایف وکیل دیوان عدالت می توان به مواردی اشاره کرد که در ادامه آمده است:

  • مشاوره حقوقی و قبول پرونده های مربوط به دیوان عدالت اداری
  • ثبت درخواست ابطال مصوبات در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری
  • پیگیری شکایت شهروندان نسبت به ماموران دولتی و گرفتن حق آن ها در دیوان عدالت اداری
  • ثبت درخواست دستور موقت و پیگیری شکایت مربوطه
  • ثبت درخواست اعاده دادرسی
  • رسیدگی به شکایت از آراء و تصمیمات قطعی دادگاه های اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون ماده صد شهرداری، کمیسیون های مالیات و هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما

هزینه وکیل دیوان عدالت چقدر است؟

در مورد حق الوکاله وکلای دیوان عدالت اداری سوالات متعددی پرسیده می شود، اما واقعیت این است که نمی توان برای دستمزد وکیل دیوان، رقم مشخصی تعیین کرد. معمولا این هزینه به صورت توافقی بین وکیل و موکل تعیین می شود، به گونه ای که وکیل دیوان رقمی را مشخص می کند، سپس افراد با وکیل به مذاکره می پردازند و به یک رقم مشخصی می رسند. به طورکلی دستمزد وکلای دیوان عدالت به مواردی از جمله میزان تجربه وکیل، موضوع پرونده، میزان فعالیتی که وکیل انجام می دهد و حتی تحصیلات وکیل مورد نظر بستگی دارد.

عکس هزینه وکیل دیوان عدالت به مسائل مختلفی از جمله موضوع پرونده و سابقه وکیل بستگی دارد.

کمیسون ماده 100 شهرداری

افرادی که در ساخت و ساز و یا خرید و فروش ملک فعالیت دارند، بار ها نام کمیسیون ماده 100 به گوششان خورده است. این کمیسیون وظیفه رسیدگی به تخلفات ساختمانی در حریم شهر ها را دارد، یعنی اگر بنایی پروانه ساخت نداشته باشد و یا بعد از ساخت به طور غیر قانونی بخش هایی به ساختمان اضافه شود، کمیسیون مذکور به این جرایم رسیدگی می کند. در این کمیسیون نمایندگانی از دادگستری، فرمانداری و شورای شهر حضور دارند و در مورد نحوه رسیدگی به جرایم تصمیم گیری می نمایند. بر طبق کمیسیون ماده 100 شهرداری، هیچ مالک ساختمانی حق ندارد بدون دریافت مجوز شهرداری، در محدوده شهری یا اطراف آن به تخریب، ساخت و ساز و یا تفکیک زمین خود بپردازد. در صورتی که افراد بدون پروانه اقدام به انجام موارد نام برده نمایند، شهرداری این اجازه را دارد که عملیات مربوطه را متوقف کند. حال در مورد این که عملیات بنای فرد خاطی تخریب شود و یا برای وی جریمه در نظر گرفته شود، در کمیسیون ماده 100 تصمیم گیری شده و حکم نهایی صادر می گردد.

کمیسیون ماده 99 شهرداری

کمیسیون ماده 99 یکی از دیگر کمیسیون های شهرداری می باشد که به تخلفات ساختمانی در خارج از محدوده حریم شهری رسیدگی می کند. بر طبق این کمیسیون افراد حق ساخت ساختمان های مسکونی و ویلا در زمین های زراعی را نخواهند داشت و برای عملی شدن این موضوع باید یک سری شرایط خاص در زمین های زراعی در نظر گرفته شود که توسط همین کمیسیون لحاظ می شود. از جمله برخی ساختمان هایی که می توان در زمین های زراعی ساخت می توان به سیلو ها، مرغداری، سوله ها، انبار ها و خانه های کشاورزی اشاره کرد. در صورت ارتکاب تخلف در ساخت و ساز در محدوده های خارج شهری، کمیسیون ماده 99 شهرداری اقدام به تخریب و یا جریمه بنای ساخته شده خواهد کرد.

وکیل کمسیون ماده 99 و 100 شهرداری

وکیل کمیسیون ماده 99 و 100 شهرداری، با توجه به پیچیدگی هایی که در بخش های مختلف کمیسیون های ماده 99 و 100 وجود دارد، نقش مهمی را در راستای احقاق حق موکلان خود ایفا می کند. در صورتی که افراد خلاف قوانین کمیسیون ماده 100 عمل کنند و جریمه شوند، در پروژه های بزرگ این مبلغ، رقم بالایی خواهد بود. بنابراین استفاده از وکیل کمیسیون ماده 100 می تواند در کاهش هزینه ها موثر باشد. بنابراین بهتر است در چنین مواردی افراد پرونده خود را به وکیل کمیسیون ماده صد بسپارند تا میزان ضرر های مالی را کاهش دهند. وکیل کمیسیون ماده 99 و 100 شهرداری به دلیل تسلط کامل بر قوانین و تبصره های شهرداری، می تواند کمک زیادی در جلو انداختن پرونده افراد داشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن، افراد به حق خود برسند و پرونده ان ها موفقیت آمیز باشد.

به طور کلی در مورد ویژگی ها و وظایف وکیل دیوان عدالت و همچنین کمیسیون های ماده 99 و 100 صحبت کردیم. مسئله این است که در میان انبوه سایت های حقوقی باید بدانید که به کدامشان اعتماد کنید. ما به شما گروه وکلای دیوان عدالت اداری را پیشنهاد می کنیم، چرا که این مجموعه با سابقه درخشانی که در ارائه خدمات حقوقی دارد، می تواند به پرونده حقوقی شما به خوبی رسیدگی کرده و شمار ا به حق واقعیتان برساند. 

 

انتهای رپرتاژ خبری/ ر

انتهای پیام/

ارسال نظر