صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱
فلاحتی تشریح کرد؛

وضعیت بیکاری فارغ‌التحصیلان استان یزد چگونه است؟

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد عنوان کرد که بیشترین آمار بیکاری این استان مربوط به بانوان فارغ‌التحصیل است.
کد خبر : 800343

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از یزد، محمدرضا فلاحتی در نشست مشترک هم‌اندیشی مسئولان دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با هیئت رئیسه اتاق اصناف مرکز استان با اشاره به آمار بیکاری فارغ‌التحصیلان در استان یزد اظهار کرد: در حوزه برادران با کمترین آمار بیکاری مواجهیم در حالی که آمار بیکاری بانوان فارغ‌التحصیل استان 30 درصد است.

وی با اشاره به طرح اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در سال‌های اخیر در راستای کارورزی گفت: تاکنون این طرح پس از فارغ‌التحصیلی دانشجویان و پس از پایان خدمت سربازی برای فرد قابل اجرا بود؛ اما اکنون طرح کارورزی به سنین بعد از 15 سال کاهش یافته است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، طرح دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای تربیت نیروی متخصص در کاهش آمار بیکاری و تأمین نیروی ماهر بخش صنعت مؤثر دانست.

وی ادامه داد: در استان یزد از سوی اداره کار مجوزهای ایجاد مراکز مشاوره و کارآفرینی داده شده است که می‌توانند در کنار دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد موفق‌تر عمل کنند.

طرح مشترک اصناف و دانشکده کارآفرینی نیازمند رفع ایراد است

رئیس اتاق اصناف یزد هم در نشست مشترک دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد یزد که با حضور هیات رئیسه اتاق اصناف مرکز استان برگزار شد با از دلسوزی رئیس دانشگاه آزاد و مجموعه این دانشگاه در ایجاد دانشکده مهارت و کارآفرینی قدردانی کرد.

وی افزود: این طرح را چند سال پیش دنبال می کردیم که با ایراداتی همراه بود و با توجه به تجربیات گذشته و رفع این ایرادات در اجرای طرح ایجاد دانشکده مهارت همکاری می‌کنیم.

علیرضا حسنی ادامه داد: اجرای طرح مهارتی دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد باید با امضای دانشگاه آزاد، دانشکده مهارت و کارآفرینی، تأمین اجتماعی و اداره کار، رفاه و تأمین اجتماعی همراه باشد.

وی تأکید کرد: همه دستگاه‌های متولی این موضوع باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و امضا کنند که با تغیییر مدیریت‌ها در هر یک از این دستگاه‌ها، طرح ملغی نشود و ادامه یابد.

نهضت مهارت‌آموزی در استان یزد ماندگار شود

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد نیز در این نشست مشترک اظهار کرد: معتقدیم گفتمان مهارت آموزی به یک گفتمان ملی و جریان‌ساز در کشور نیازمند بوده؛ زیرا نگاه خانواده‌ها به سمت و سوی دانشگاه تغییر پیدا کرده است.

مجید حق‌جو افزود: مبنا و یک راه میانبر برای خانواده‌ها به منظور رسیدن به یک زندگی شایسته کسب مهارت‌آموزی و در کنار آن تحصیلات دانشگاهی است.

 رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان یزد از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به عنوان پیشرو و الگو در زمینه راه‌اندازی جریان مهارت‌آموزی در استان قدردانی کرد.

حق‌جو، همکاری بخش صنعت را با دانشکده مهارت و فناوری دانشگاه آزاد خواستار شد و ادامه داد: اداره کل فنی و حرفه‌ای در استان یزد و  وزارت کار و رفاه اجتماعی طرح مهارت آموزی در محیط کار را ابلاغ کردند و می‌توانیم در شورای مهارت مشارکت کنیم.

وی، طرح دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد را مشابه کار فنی و حرفه‌‌ای همراه با استانداردهای استادکاری دانست و افزود: در این دانشکده هر صنف پایگاه و مجموعه مهارت آموزی می‌شود؛ زیرا تجهیزات پیشرفته را سرمایه‌گذار بخش خصوصی همراه با تکنولوژی روز تأمین می‌کند.

حق‌جو ابراز امیدواری کرد که نهضت مهارت‌آموزی و گفتمان ایجادشده با مشارکت دستگاه‌های متولی این موضع در استان با همکاری دانشگاه آزاد به کاری ماندگار برای استان تبدیل شود.

انتهای پیام/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر