صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱
سکوی تحقق ایده‌ها(13)/ اکبریان به آنا خبر داد؛

تولید کیف دست‌ساز با طرح‌ نگارگری و داستان‌های ایرانی

تولیدکننده کیف دست‌ساز با طرح‌ نگارگری و داستان‌های ایرانی با اعلام تولید کیف دست‌ساز مزیّن به چاپ دستی با طر‌ح‌های نگارگری و داستان‌های ایرانی گفت که با تجاری‌سازی هنر یک محصول کاربردی تولید کردیم.
کد خبر : 800168

سمیرا اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در قم از فعالیت یک تیم دونفره متشکل از خود و فاطمه ظهیرالدین، دانشجوی رشته گرافیک گرایش تصویرسازی در تولید محصول کیف‌های دست‌ساز مزین به چاپ دستی با طرح‌های نگارگری و داستان‌های ایرانی خبر داد.

وی اظهار کرد: کیف‌های دست‌ساز تلفیق چرم طبیعی و پارچه کتان با متریال باکیفیت تولید شده و طرح کارشده روی آن چاپ دستی بوده و طرح‌های تصویرسازی شده روی  کیف‌ها توسط اعضای گروه به‌روش نگارگری ایرانی بر مبنای داستان‌ها و شعرهای اسطوره‌های ایرانی است.

این دانشجوی خلاق با بیان اینکه به دنبال دریافت مجوز صنایع خلّاق هستیم، افزود: کیف نیاز همه مردم جامعه است  و اقشار جامعه را دربرمی‌گیرد، از آنجا که  نیاز جامعه به سمت کیف‌های سبک بوده؛ بر همین اساس تلاش کردیم کیف‌های با کیفیت بالا و سبک تولید و با قیمت مناسب‌تر نسبت به کیف‌های تمام چرم به بازار عرضه کنیم.

عضو مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قم یادآور شد: محصول تولیدشده هنوز در بازارهای بزرگ ورود نکرده و فروش از راه پیج اینستاگرام انجام می‌شود و شاهد هستیم که این محصول بین جوانترها تا حدودی شناخته شده است.

اکبریان با بیان اینکه دنبال راهی برای ورود به بازارهای بزرگ هستیم تا بتوانیم از طریق صادرات کالا و فروش عمده به درآمد مطلوب برسیم، افزود: برای رسیدن به تولید انبوه احتیاج به سرمایه و نیروی انسانی کارامد و ماهر داریم.

وی بیان کرد: توانستیم با تجاری‌سازی یک هنر، محصولی کاربردی از هنر تولید کنیم که در کنار هنر از کاربرد آن هم استفاده و سبب ترویج داستان‌های ایرانی و اسطوره‌شناسی شود.

گفت‌وگو: حسین غمخوار سرایدشتی

انتهای پیام/4078/‍‍

انتهای پیام/

ارسال نظر