گِره کور انتخابات کمیته ملی المپیک به دست چه کسی باز میشود؟
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، در روزهای اخیر گزینههای مختلفی برای ثبتنام در این انتخابات پیش قدم شدند، یا تمایل خود برای ورود به این حوزه را مطرح کردند؛ اما به نظر نمیرسد هیچکدام شانسی داشته باشند.
با توجه به شرایطی که برای ورود به مجمع کمیته ملی المپیک وجود دارد، گزینه نهایی را میبایست از میان افرادی جستجو کنیم که بیشترین همسویی را با دولت فعلی داشته باشد. به گواهی دورههای پیشین انتخابات کمیته ملی المپیک، هر گاه فردی از سوی سازمان تربیت بدنی قدم به میدان نهاد، موفق شد و کرسی ریاست کمیته را به دست آورد و بیشترین همکاری و همچنین موفقیت را کسب کرده است.
بسیاری معتقدند پروژه همسوسازی برای اینکه تمامی ارکان جامعه را همچون دولت، مجلس و قوه قضاییه و دیگر نهادها یک دست سازد، از انتخابات کمیته ملی المپیک نیز چشم پوشی نمی کند و در این انتخابات نیز گزینهای خودی را علم خواهد کرد. با این حساب حمید سجادی محتملترین گزینه خواهد بود. سجادی نیز به خوبی آگاه است که اداره کمیته ملی المپیک به مراتب آسانتر از وزارت ورزش با آن میزان سهمخواهیهای مختلف است. اگر بتواند رایزنیهای خود را به خوبی انجام دهد، از شانس بالایی برای رسیدن به کرسی ریاست برخوردار خواهد بود.
در این میان باید یادآور شد با توجه به اینکه سجادی اکنون متصدی امور زیارت ورزش و جوانان بوده و هم راستا با دولت کنونی است و همچنین یکی از قهرمانان حوزه دوومیدانی در کشور محسوب میشود یکی از بهترین گزینهها برای تصدی ریاست کمیته ملی المپیک به شمار میرود زیرا هم حمایت سیاسی دارد و هم در میان جامعه ورزش شناخته شده است این مهم در حالی است که باید یادآور شد صالحی امیری اکنون از حمایت سیاسی دولت کنونی برخوردار نبوده و نزدیکان به وی در محافل مختلف از عدم شرکت صالحی امیری در انتخابات سخن گفتهاند.
صالحی امیری نیز با توجه به مواضعی که اتخاذ میکند و آشنایی به شرایط کمیته ملی المپیک، بیتمایل به حضور مجدد در راس این نهاد نیست و اگر شرایط لازم را مهیا ببیند ثبتنام خواهد کرد. هرچند در این دور کار راحتی را در پیش ندارد و برای او ورود به انتخابات سختتر از انتخاب شدن خواهد بود.
در این روزها اخباری نیز مبنی بر تمایل عباسی وزیر اسبق ورزش و جوانان مطرح شده که بیشتر به طنز شبیه است. با توجه به انتخاب خبرگان ورزشی و شرایطی که یک فرد غیر ورزشی می تواند به مجمع راه پیدا کند، هیچ شانسی برای مطرح شدن ندارد و میبایست برای بخش دیگری اقدام کند.
هادی ساعی نیز از گزینههایی است که برای پست ریاست و هیئت اجرایی ثبت نام کرد اما همچون انتخابات کمیته ملی المپیک در دو دوره اخیر میتوان پیشبینی کرد مهدی علینژاد ، آرش میراسماعیلی و هادی ساعی از شانس ناچیزی برای احراز پست ریاست برخوردارند.
عملکرد علینژاد در معاونت فنی و قهرمانی و تصویب اساسنامه فدراسیونهای ورزشی و نارضایتیهای به وجود آمده ناشی از آن، باعث شد تا رای ناچیزی را برای او متصور باشیم. شاید اگر به وزارت نمیآمد و رئیس فدراسیون ووشو باقی میماند امروز یکی از گزینههای اصلی تلقی میشد.
اکنون با تمام احتمالات و اماواگرهایی که وجود دارد، باید تا روز آخر منتظر بمانیم که از میان صالحی امیری و سجادی کدام یک موفق میشوند به میدان آمده و ثبتنام کنند.
حضور هر یک از این دو میتواند تمامی معادلات را برهم بزند. در مقابل خسروی وفا نیز برخلاف دورههای پیشین با جدیت به میدان آمده و در صورت حضور از شانس بالایی برخوردار است. برای دانستن این که چه کسی در نهایت به ریاست کمیته ملی المپیک دست پیدا میکند نیازی نیست تا روز انتخابات صبر کنیم. کافی است که بدانیم تا روز پایانی ثبتنام چه کسانی اقدام میکنند. گزینهای که به نظر نمیرسد جز رئیس فعلی کمیته ملی المپیک یا رئیس فعلی کمیته ملی پارالمپیک و یا وزیر فعلی ورزش و جوانان باشد.
انتهای پیام/