صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵
رئیس اتحادیه سراسری شرکت‌های فنی و مهندسی حفاظت الکترونیک و شبکه‌های ایمنی:

بخش خصوصی در زمینه برگزاری نمایشگاه‌ها فعال شود

رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری شرکت‌های فنی و مهندسی حفاظت الکترونیک و شبکه‌های ایمنی با بیان اینکه باید بخش خصوصی در زمینه برگزاری نمایشگاه ها فعال شود، عنوان کرد: در تمام دنیا بخش خصوصی در حوزه برگزاری نمایشگاه موفق‌تر از دولت عمل کرده و از سوی دیگر شرکت‌های فعال دنیا درپی آن هستند که تولیدات خود را در قالب نمایشگاه عرضه کنند.
کد خبر : 79833

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی اتاق ایران، مسعود شنتیایی در رابطه با ابعاد برگزاری نمایشگاه ایران امن تشریح کرد: در سال جدید با شرایط متفاوت از منظر اقتصادی مواجه هستیم. در این سال اقدام و عمل مورد تاکید قرار گرفته و از سوی دیگر شاهد لغو تحریم‌های ظالمانه علیه کشور بوده و حضور بخش خصوصی در اقتصاد با جدیت دنبال می‌شود.


وی با اشاره به اساسنامه اتحادیه مذکور و وظایفی که بر دوش آن گذاشته شده است، اظهار کرد: اتحادیه باید نسبت به توسعه بازار اقدام کند که یکی از پارامترهای توسعه بازار، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی است.


این عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران ادامه داد: ورود بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات در بخش حفاظت و امنیت، سابقه دیرینه‌ای ندارد و به 10 الی 15 سال اخیر مربوط می‌شود. در ابتدا نیروی انتظامی و بخش‌های دولتی از این مسئله استقبال کردند و متناسب با آن شاهد برگزاری نمایشگاهی با همین مضمون از سوی نیروی انتظامی بودیم که البته به صورت سالانه برگزار می‌شد.


وی با بیان این‌که تا پیش از این تا 80 درصد این صنعت جنبه دولتی و انتظامی داشت، افزود: خوشبختانه بلوغ و رشد بخش خصوصی در سال های اخیر موجب کاهش سهم حضور دولت و معکوس شدن این نسبت شد.


گفتنی است، با ورود 140 هیأت اقتصادی خارجی به کشور پس از برجام، بخش خصوصی در این زمینه فعال‌تر شده و زمینه و توانایی برگزاری نمایشگاه‌های این حوزه را پیدا کرده است.


این فعال اقتصادی تصریح کرد: در ابتدای این امر سیستم‌ها امنیتی به چند کار مشخص و ساده محدود می‌شد اما امروز با توجه به پیشرفت‌های حاصل شده در کشور و ایجاد زیرشاخه‌های تخصصی، روند کار تغییر کرده و نیازها افزایش یافته است. در گذشته به دلیل پایین بودن تیراژ مصرف در این صنعت، توقعات کمتری هم در سطح جامعه وجود داشت اما امروز دیگر نمی‌توان با همان سیاست‌های قبلی حرکت کرد. بنابراین در بخش تولید فعال شده و امروز بخشی از نیازهای کشور توسط تولیدات داخلی برآورده می‌شود.


رئیس هیأت مدیره اتحادیه سراسری شرکت‌های فنی و مهندسی حفاظت الکترونیک و شبکه‌های ایمنی، درمورد تعرفه‌های وارداتی مربوط به این صنعت نیز توجه به سه شاخص توسط مسئولان را لازم دانست؛ از جمله اینکه تولید مورد حمایت قرار گیرد، تعرفه‌های تجاری در حدی بالا برود که قاچاق تشویق نشود و چون این تجهیزات مورد نیاز واقعی همه صنایع است، تعرفه‌ها نباید موجب شوند که به دلیل بالا بودن بهای تمام شده کالا، استفاده از آنها به صرفه نباشد.


لازم به ذکر است، اتحادیه سراسری شرکت‌های فنی و مهندسی حفاظت الکترونیک و شبکه‌های ایمنی، نمایشگاه «ایران امن» را ششم تا نهم مرداد ماه امسال برگزار می‌کند. این نمایشگاه برای نخستین‌بار و در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و لزوم حضور جدی بخش خصوصی در اقتصاد به همت این بخش برگزار خواهد شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر