صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز بزرگداشت سعدی

دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی فرارسیدن اول اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی، گنجینه حکمت و معرفت را تبریک گفت.
کد خبر : 78977

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی فرارسیدن روز بزرگداشت سعدی را تبریک گفت.


در متن این پیام آمده است:


«سعدیا خوش‌تر از حدیث تو نیست


تحفه روزگار اهل شناخت


آفرین بر زبان شیرینت


کاین همه شور در جهان انداخت


آنچه در طول سده‌های متمادی آوازه نام ایران در جهان بوده، شعر ایرانی است. جهانیان، سرزمین ایران را مهد شاعران بزرگ می‌شناسند، شاعرانی که با تکیه بر خرد و حکمت جاری در تاریخ این کشور، ابعاد رازورزانه و نامکشوفی از هستی را پیش روی جهانیان آشکار کرده و زندگی را زیباتر و جهان را جایی بهتر برای زیستن ساخته‌اند.


در این میان بی‌شک یکی از ستون‌های این سقف بلند خوش‌نگار فرهنگی، بی‌گمان شیخ مصلح‌الدین سعدی شیرازی است. مردی که بیش از 7 قرن پیش زیستنی دیگرگونه و مسالمت‌آمیز، با تکیه بر فرهنگ بومی و دینی این مردمان نجیب را به بشر پیشنهاد داد. آن‌هم در قالب ابیاتی ماندگار که بعد از گذشت قرن‌ها، بر تارک مهمترین نهاد حقوق بشری جهان نشسته و انسان‌ها را به همنوع‌دوستی دعوت کرد.


بی‌گمان پاسداشت سعدی، علیه‌الرحمه، و تلاش در جهت شناخت هرچه بیشتر جنبه‌های حکمت‌آمیز آثار او، یکی از وظایف مهم جامعه دانشگاهی کشور است. اینجانب به عنوان یکی از علاقه‌مندان شعر و ادب فارسی، از تمامی استادان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی دعوت می‌کنم با رجوع به این گنجینه معرفت و حکمت و با بکارگیری روش‌های نوین پژوهشی، دریچه‌های تازه‌ای به آثار این یگانه شعر فارسی بگشایند و در معرفی هرچه بیشتر او به جامعه ایرانی و جامعه جهانی بکوشند، که سعدی خود می‌فرماید:


به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل/ وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر