صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۳

ارزیابی شکست‌خوردگان از نتایج انتخابات اتاق تهران

با اعلام اسامی برندگان انتخابات اتاق بازرگانی تهران، مشخص شد که بسیاری از افراد صاحب نام و فعال در دوره‌های گذشته نتوانسته‌اند در این دوره رای کافی د اشته باشند، اما واکنش‌ این افراد به نتیجه انتخابات متفاوت بود.
کد خبر : 7868

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، هشتمین دوره انتخابات اتاق تهران داوطلبان ناآشنایی را به خود دید و در مقابل تعدادی از افراد که پای ثابت اتاق بودند، نتوانستند آرای لازم را در این دوره کسب کنند. خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با تعدادی از کسانی که پیش از این انتخابات عضو اتاق تهران بوده‌اند و در این دوره نتوانستند رای لازم را کسب کنند، گفت‌وگو کرده‌است.


تبلیغات کیلویی بود


مسعود دانشمند با تاکید بر اینکه نحوه برگزاری هشتمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی تهران مناسب نبود، گفت: در این دوره علاوه بر اینکه فضا برای برگزاری انتخابات اتاق تهران مناسب نبود، متاسفانه نظارت کافی و لازم نیز در حوزه صورت نگرفت.


وی افزود: در زمان رای‌گیری افراد مختلف به صورت «کیلویی» تبلیغات انجام می‌دادند، در حالی که بر اساس قانون تبلیغات در زمان برگزاری انتخابات ممنوع است.


او تصریح کرد: علاوه بر فراوانی برگه‌های تبلیغاتی در زمان انجام انتخابات، برگه‌های رای نیز به راحتی و به هر میزانی در دسترس بود و در مجموع چیزی که ما از انتخابات دیدیم تبلیغات بی حدوحساب بود.


دانشمند در پاسخ به این پرسش که آیا امکان ابطال آرا در انتخابات وجود دارد، اظهار کرد: در این باره باید منتظر بود تا انجمن نظارت بر انتخابات اتاق نظر خود را اعلام کند.


وی در پاسخ به اینکه آیا پیشنهادی برای ورودی‌های این دوره انتخابات اتاق تهران دارید، خاطرنشان کرد: من چه پیشنهادی می‌توانم برای اعضای جدید اتاق بازرگانی تهران داشته باشم؟ یقینا هر کسی برای این انتخابات داوطلب شده با برنامه آمده است.


ترجیح می‌دهم سکوت کنم


مجیدرضا حریری که پیش از برگزاری انتخابات اتاق تهران از اعضای صاحب نام و فعال اتاق به شمار می رفت از مصاحبه با خبرنگار آنا خودداری کرده و گفت: ترجیح می‌دهم تا چند روزی درباره انتخابات صحبت و اظهارنظری نداشته باشم تا بیشتر در ارتباط با آنچه که در انتخابات اتفاق افتاده است، فکر کنم.


نیروهای جدید آمدند


علا میرمحمد صادقی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با بیان اینکه استقبال از این دوره انتخابات بسیار خوب بود، گفت: در این دوره از انتخابات بخش خصوصی با میزان مشارکت خود توجه بیشتری به سرنوشت این بخش نشان داد و حتی میزان مشارکت فعالان عرصه غیردولتی در هشتمین دوره انتخابات حدود 20 تا 25 درصد بیشتر بود.


وی افزود: در این دوره نیروهای جدیدی که شاید تا کنون نامی از آنها به میان نیامده بود، وارد عرصه عمل شدند و تعدادی از آنها نیز به عنوان اعضای جدید اتاق بازرگانی تهران انتخاب شدند.


او تصریح کرد: این دوره انتخابات اتاق تهران آزمایشی بود تا جوانان در این بخش فعال شوند و بتوانند خود را به بخش خصوصی عرضه کنند.


میرمحمدصادقی با تاکید بر اینکه اعضای جدید اتاق بازرگانی تهران باید مشکلات بخش خصوصی را شناسایی و تا حد امکان برای رفع آنها تلاش کنند، ادامه داد: مهم‌ترین مشکل اقتصاد کشور که بخش خصوصی نیز در آن ذی‌نفع است، اجرایی نشدن یا اجرای ناقص سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی است که هیات نمایندگان اتاق تهران باید این موضوع را پیگیری و به درخواست مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانند.


وی ایجاد انسجام میان تشکل‌ها و بخش خصوصی را از دیگر موضوعات نیازمند توجه و ایفای نقش اتاق تهران دانست و اضافه کرد: در حال حاضر کارخانجات تولیدی برای تامین مواد اولیه خود با مشکل کمبود نتقدینگی مواجه هستند که در همین راستا باید اتاق بازرگانی با بانک‌ها وارد مذاکره شود. از طرفی دولت باید برای افزایش میزان نقدینگی در بخش خصوصی کمک کند.


نباید از طبیعت انتخابات ناراحت باشیم


همچنین ابراهیم جمیلی که در این دوره انتخابات اتاق تهران موفق به کسب حد نصاب آرا نشده و از ورود به اتاق بازماند، در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: در این دوره از انتخابات اتاق تهران به علت اینکه رسانه‌ها وارد عمل شده بودند، اتاق بیش از گذشته مطرح و میزان مشارکت نیز به تبع آن نسبت به دوره‌های گذشته بالاتر رفت.


وی افزود: با ورود تعدادی از افراد بازار سرمایه و همچنین دانشگاهیان در این دوره انتخابات، جایگاه اتاق تهران در مرحله بالاتری قرار گرفت. از طرفی ارتباط میان اعضای اتاق که پیش از این کمرنگ بود، در جریان جلسات برگزاری انتخابات بیشتر شد.


جمیلی تصریح کرد: تعداد زیادی در هشتمین دوره انتخابات اتاق تهران کاندیدا شدند و برنامه‌های خوبی نیز مطرح شد که باید فارغ از نتیجه به دست آمده در انتخابات، همه دست‌به‌دست یکدیگر داده و به فکر منافع ملی باشیم.


وی با تاکید بر اینکه نباید نسبت به نتایج انتخابات حالیت قهر به خود بگیریم، عنوان کرد: در هر انتخاباتی عده‌ای پیروز و عده‌ای دیگر شکست می‌خورند و ما نباید از طبیعت انتخابات ناراحت باشیم، بلکه در مقابل باید زمینه‌های دخالت بیشتر اتاق تهران در اقتصاد کشور و افزایش میزان رشد اقتصادی را پی بگیریم.


او هرگونه پیشنهاد در ارتباط با محور قرار گرفتن برنامه‌های اعضای جدید انتخابات اتاق تهران را به اعلام رسمی نتابج انتخابات موکول کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر