صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دانش‌آموختگان هنر، دل‌ها و خاطره‌ها را به‌هم پیوند زدند

گردهمایی دانش‌آموختگان دانشگاه هنر تهران عصر پنج شنبه 26 فروردین با حضور اساتید و پیشکسوتان هنر با اجرای قربان نجفی بازیگر و مجری برنامه در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزارشد.
کد خبر : 78040

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی فرهنگ‌سرای ارسباران، حسن وکیلی با ابراز خرسندی از برگزاری اولین گردهمایی دانش آموختگان هنرگفت: «این برنامه بهانه‌ای است برای پیوند دل ها و آشنایی با توانمندی‌های هنری وعلمی پیشکسوتان و علاقه مندان این عرصه و آن را مقدمه‌ای برای گردهمایی‌های بعدی عنوان کرد.


استاد ابراهیم جعفری بیان کرد: «در هنر اولین مهارت جرات است. به تعبیر من جرات یعنی اینکه آنقدر شوق کاری را درخودت ببینی تا جایی که عقل عقب بماند.»


این استاد نقاش چندثانیه با شعف و نشاط و سادگی کودکی در بین حاضرین ذوق روزگار کودکی را زنده کرد.


نمایش عکس‌های خاطره انگیز دهه هفتاد دانشگاه هنر سکوت و شعف را در دل حاضرین نهفت و افکار آن‌ها را به دل تاریخ برد روزهای دانشگاه، درس خواندن، برگزاری ژوژمان و رقابت‌های صادقانه و همه آن صمیمیت‌هایی که شاید امروز کمتر یافت شود.


شهرام گیل آبادی رییس مرکز ارتباطات شهرداری تهران پس از خاطره گویی از دل نوشته‌های دانشجویان در اوقات فراغت به استمرار برپایی این گردهمایی به منظور تحقق آرمان‌های انقلاب و نقش سازنده هنر در این امر تاکید کرد.


امیر باقری شاعر اهل شیراز که در رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر تحصیل کرده بود به خاطره‌گویی و شعرخوانی در مقام مادر پرداخت و خواند: نسخه‌های او هنوز کارساز و ساده است، مادرم هنوز پزشک خانواده است.


محسن سلیمانی رییس فرهنگ‌سرای ارسباران ضمن خیرمقدم به دانش‌آموختگان هنر که برخی از آنها از شهرهای دور آمده بودند گفت: «این اجتماع دستاوردهای زیادی دارد ، وقتی با هم باشیم به هم فکر کنیم و هنر را ازیادنبریم، می‌توانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم. همانطور که سال‌ها پیش قرار بود رشته گرافیک از هنرستان‌ها حذف شود ولی با آن مقاومت شد. حتی برای مشتاقان رشته‌های گرافیک و نقاشی رشته‌های جدید چون فتوگرافیک مطرح شد.»


محسن سلیمانی در خاتمه از اساتید و پیشکسوتان هنر که جایشان در پیش ما خالی است نام برد؛ اساتیدی همچون فیاض، مهندس موسوی، حسینی ، دکتر ابتهاج ، شهید سعید جان بزرگی، حسین رزاز، حسین رهساز، فرهادی، محمد ادیب، محمدتقی خالص و همه آن‌هایی که رفتند و یادشان در این عرصه باقی است.


نمایشگاهی با آثار «رودوزی‌های سنتی ایران»، «نقش دوزی‌های کردستان»، «سرمه‌دوزی»، «نقاشی روی فلز»، «طراحی لباس» و ایستگاه «عکاسی» در این برنامه برپا بود.


این گردهمایی با گرفتن عکس‌های دسته‌جمعی دانش آموختگان هنر به رسم یادبود پایان یافت.


انتهای پیام/

ارسال نظر