صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۳ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۵

سلیم جبوری جلسه امروز پارلمان عراق را به تعویق انداخت

منابع نزدیک به رئیس پارلمان عراق با بیان این دلیل که اوضاع امنیتی نامساعد است، از تعویق جلسه امروز پارلمان عراق خبر دادند.
کد خبر : 77841

به‌گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از شبکه خبری اسکای‌نیوز عربی، منابع نزدیک به سلیم جبوری، رئیس پارلمان عراق گفتند که وی تصمیم گرفته است جلسه امروز شنبه پارلمان را به تاخیر بیندازد.


این منابع دلیل چنین تصمیمی را نامساعد بودن اوضاع امنیتی عنوان کردند.


نمایندگان اعتصاب کننده پارلمان عراق قرار بود امروز شنبه طبق اعلام قبلی، رئیس و دو معاون و اعضای هیات رئیسه را انتخاب کنند. این در حالی است که همچنان جنجال‌ها ادامه دارد و مخالفان معتقدند که اقدام نمایندگان اعتصابی در پنج‌شنبه گذشته در خلع رئیس و اعضای هیات رئیسه قانونی نبوده است.


تحصن‌کنندگان گفتند که از مجموع 325 نماینده پارلمان، 172 نفر به برکناری سلیم جبوری و اعضای هیات رئیسه رای داده‌اند، حال آنکه مخالفان اعتقاد دارند که تعداد نمایندگانی که روز پنج‌شنبه به عزل رئیس و اعضای هیات رئیسه رای داده‌اند بیشتر از 131 نفر نبوده است.


فراکسیون پارلمانی حزب الدعوه تنظیم عراق نیز روز گذشته (جمعه) خواستار پایبندی نمایندگان به قانون اساسی در انتخاب رئیس و اعضای هیات رئیسه پارلمان شد و در عین حال بر ضرورت احترام به اراده نمایندگان تاکید کرد.


با وجود این، نمایندگان تحصن‌کننده پای حرف خود ایستاده و اعلام کرده‌اند که جلسه امروز شنبه به ریاست عدنان نجنابی، رئیس موقت برگزار می‌شود و رئیس و اعضای هیات رئیسه در همین جلسه تعیین خواهند شد.


بحران سیاسی اخیر عراق پس از آن تشدید شد که پارلمان عراق در تایید کابینه تکنوکرات حیدرالعبادی، نخست‌وزیر به نتیجه دست نیافت و برخی جریان‌ها با حذف نظام سهمیه‌بندی حزبی و فرقه‌ای و در حقیقت گذشتن از سهم خود در قدرت مخالفت کردند.


در حال حاضر جدی‌ترین مخالفان اصلاحات فراگیر شامل تشکیل کابینه‌ای به دور از سهمیه‌بندی حزبی، فراکسیون کردها و اهل‌سنت هستند که اعلام کرده‌اند از سهم خود در پست‌های حکومتی نخواهند گذشت.


نمایندگان اعتصابی همچنین خواستار برکناری روسای سه‌گانه شامل رئیس‌جمهوری، رئیس مجلس و نخست‌وزیر هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر