صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۹ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۵

آیت‌الله یزدی:‌ یار واقعی امام کسی است که در سوریه از حرم اهل بیت(ع) دفاع می‌کند

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: یار واقعی امام کسی است که امروز در سوریه از حرم اهل بیت(ع) دفاع می‌کند و کسی است که با تمام وجود در حال اداره کردن جامعه اسلامی است و او یک نفر بیشتر نیست.
کد خبر : 77689

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله محمد یزدی پنجشنبه شب در همایش بزرگ ولایتمداران در مسجد امام حسن عسکری(ع) منطقه پردیسان قم با اشاره به درایت فقهی رهبر معظم انقلاب گفت: معظم‌له تسلط خاصی بر روی مباحث فقهی دارند و به عینه این را بارها شاهده بوده‌ام.


وی ادامه داد: اعلم کسی است که آنچه مردم نیاز دارند و مسائل روز است مطلع و آگاه باشد، شخص ولی فقیه، باید اعلم در همه موارد باشد چون قرار است به عنوان حاکم جامعه اسلامی امر و نهی کند.


آیت‌الله یزدی به ریشه‌یابی حق ولایت فقیه در قرآن اشاره و بیان کرد: خدا در قرآن برای پیامبر(ص) سمت رسالت و مجری و حاکمیت را تعیین کرده و رسالت به معنای این است که پیامبر پیام و احکام دین را مستقیم یا از طریق امین وحی دریافت کند و به جامعه اسلامی برساند و به خصوص در بحث عبادت که کسی حق کم کردن و زیاد کردن آن را ندارد حتی شخص رسول اکرم(ص)، چون از مباحث توقیفی به شمار می‌رود.


وی با بیان این که بیشتر احکام اسلام اجتماعی و سیاسی است، افزود: همه پیام‌های اسلام عبادی نیست، بلکه دستوراتی هم هست که در قرآن بیان شده و به عنوان احکام سیاسی و اجتماعی و حدود از آن نام برده می‌شود و اجرای آن نیازمند مجری است و آن مجری شخص پیامبر(ص) است که عهده دار ولایت و امامت جامعه هستند و کسی حق ندارد از دستورات او تخلف کند، یعنی پیامبر(ص) حق امر و نهی را دارند.


امامت تکمیل کننده رسالت
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه با بیان این که هیچ کس جز خدا حق خالقیت ندارد، بیان کرد: پیامبر(ص) بعد از رسالت به حکم قرآن عهده دار ولایت و امامت هم بودند و اگر امامت نبود، رسالت ایشان ناقص می‌ماند.


وی با بیان اینکه امامت بالاتر از رسالت است چون پایان‌ناپذیر و نامحدود است و به همین دلیل حضرت علی(ع) را به عنوان ولی امر و حاکم مسلمین در روز غدیر به اذن خدا منصوب کرده‌اند، عنوان کرد: ولی امر، حاکم الهی و مجری خدا در جامعه اسلامی است و کسی هم حق مخالفت با برگزیده الهی را ندارد.


آیت‌الله یزدی بیان کرد: اداره جامعه اسلامی در زمان غیبت کبری به نواب عام حضرت حجت(عج) که فقها هستند، گذاشته شده است و حتی می‌توانند حدود و امثال آن را در جامعه اجرا کنند.


رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه افزود: فقها به عنوان حاکم شرعی به شمار می‌روند و حاکمیت در اسلام تعدد بردار نیست و تنها یک فقیه، باید توسط فقها به عنوان حاکم انتخاب شود تا قدرت او بیشتر شود و باقی فقها تابع او باشند.


وی بیان کرد: حاکمیت به معنای حق ولایت داشتن است و باید همه اطاعت و پیروی کنند و نمونه این حاکمیت در تاریخ انقلاب اسلامی به وسیله امام راحل مشهود و مشخص شد.


آیت‌الله یزدی در توصیه به طلاب گفت: طلاب باید آگاه به زمان، هوشیار و مطلع از معنا و تفسیر قانون اساسی و ولایت فقیه و حاکمیت دینی باشند و دنیا طلب نشوند این غیر از درس خواندن است.


وی گفت: امروز کشور بر اساس قوانین اسلامی و حاکمیت ولی فقیه و کسی است که تارک دنیا بوده، در حال هدایت و اداره است.


رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که طلاب باید زی طلبگی که همان ساده زیستی و دنیا گریزی است را در زندگی خود رعایت کنند به پیام آیت‌الله العظمی سیستانی که گفته بود دنیا به شما در حال رو کردن است و شما نباید به دنیا رو کنید اشاره کرد و بیان کرد: اگر امروز به شما گفتند یار امام خوش آمد، نباید گول بخورید، یار واقعی امام کسی است که امروز در سوریه از حرم اهل بیت(ع) دفاع می‌کند و کسی است که با تمام وجود در حال اداره کردن جامعه اسلامی است و او یک نفر بیشتر نیست.


آیت‌الله یزدی در ادامه با اشاره به سکونت جمع کثیری از طلاب و روحانیان در شهرک پردیسان اظهار کرد: این منطقه باید حوزه علمیه داشته باشد و اساتید برای تدریس به پردیسان بیایند تا طلاب مجبور نباشند هر روز این مسیر طولانی را برای درس و بحث طی کنند.


رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در گذشته مساجد محل درس روحانیان و علما بوده است، خاطرنشان کرد: در پردیسان مساجد خوبی احداث شده و طلاب می‌توانند آنها با برگزاری درس و بحث آباد کنند.


پردیسان در منطقه هشتم شهرداری قم و در جنوب غربی این شهر واقع شده است، این منطقه در سال 1377 توسط وزارت مسکن و شهرسازی تاسیس و در سال 1390 به یکی از مناطق شهرداری قم تبدیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر