صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۶ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۵
مخالف/

موسوی‌نژاد: وابستگی بودجه به نفت در سال 95 افزایش چشم‌گیری داشته است

نماینده مردم دشتستان در مجلس گفت: اکنون باید توجه کنیم بودجه متناسب با اقتصاد مقاومتی باشد، صندوق توسعه ملی یکی از مؤلفه‌های مهم اقتصاد مقاومتی است و قطعا این مسئله می‌تواند ضمن کمک به دولت، تولید را رونق بخشد.
کد خبر : 76694

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام سید‌مهدی موسوی‌نژاد در مخالفت با کلیات لایحه‌ بودجه سال 95 کل کشور اظهار کرد: صندوق توسعه ملی می‌تواند در جهت تقویت تولید داخلی اقدام کند و از طرف دیگر موجب رقابت در داخل کشور شود. در واقع تقویت صندوق توسعه ملی تقویت تولید خواهد بود. برداشت از صندوق توسعه ملی و ذخایر بانک مرکزی موجب تورم در کشور می‌شود.


وی افزود: وقتی صحبت از تدوین بودجه واقعی می‌شود یعنی باید درآمدها را حقیقی ببینیم. وقتی درآمدها و به دنبال آن هزینه‌کردها واقعی نباشند موجب می‌شود تا به سمت هزینه‌های جاری برویم که در این صورت این دو با یکدیگر همخوانی ندارد.


این نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد از این‌که «وابستگی بودجه به نفت در سال 95 افزایش چشم‌گیری داشته است»، گفت:‌ این اتفاق برخلاف اقتصاد مقاومتی است. به عنوان مثال سال گذشته یک میلیون و 400 هزار بشکه نفت به فروش رسیده است و برای سال جاری 2 میلیون و 250 هزار بشکه پیش‌بینی شده که باید به مسائل آن هم توجه داشت.


موسوی‌نژاد درباره مالیات‌ها عنوان کرد: دولت چرا مالیات را وصول نمی‌کند. بسیاری از مشکلات ما این است که ما اولا مالیات را واقعی نمی‌بینیم و در درجه دوم مالیات را وصول نمی‌کنیم. در سال قبل نزدیک به 50 درصد تحقق مالیاتی نداشتیم. اگر مالیات تحقق پیدا نکند ما به سمت نفت خواهیم رفت.


این نماینده مجلس گفت: دولت باید به این فکر کند که به‌جای اینکه اگر نقدینگی به صنایع کوچک و متوسط نقدینگی تزریق کند،‌ تدبیری کند تا این صنایع را سرپا نگه دارد می‌تواند مالیات را هم وصول کند. در شرایط رکود مالیات گرفتن ظلم است. در بحث تأمین نقدینگی متأسفانه ما مشکلات جدی برای صنایع داریم که در این بودجه این مسئله دیده نشده است.


وی عنوان کرد: درخصوص الگوی مصرف چرا باید مصرف سوخت را 5 درصد افزایش دهیم. ما باید با توجه به مصرف کنونی الگویی را تعریف کنیم و مازاد بر این الگوی مصرف هر چقدر مصرف‌کننده مصرف کرد عوارض آلایندگی را از آن بگیریم که این هم به نفع مستضعفین است و هم مشکل درآمدی بودجه را تأمین خواهد کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر