برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا خرداد امسال راهاندازی میشود
دکتر سید احمد معتمدی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: «خوشبختانه در سال 94 برنامه راهبردی دانشگاه، رویهها، آییننامهها و دستورالعملهای آن را برای عملیاتیکردن در سال جاری تدوین کردیم.»
او گفت: «بحثی که مقام معظم رهبری مطرح کردند، به این معناست که ما باید ایدهها و برنامههای را که داریم به عمل دربیاوریم تا همه کشور از آن بهرهمند شوند. دانشگاه همیشه به وظیفه خود که تربیت نیروی انسانی است عمل کرده اما باید جهشها را در این زمینه افزایش دهیم.»
معتمدی افزود: «دانشگاه صنعتی امیرکبیر قصد دارد تا با شرکت در طرحهای بزرگ ملی در بحث پژوهش سهم بیشتری داشته باشد که در همین راستا سال گذشته قدمهای خوبی برداشته شد. همچنین در بخش بینالملل و جذب دانشجوی خارجی، همکاری استادان خارجی و ایرانیان مقیم خارج و نیز همکاری با مراکز معتبر دنیا از اولویتهای دانشگاه است که مقدمات آن از سال گذشته آغاز شده و امسال نتایج آن را مشاهده میکنیم.»
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شرکتهای دانشبنیان دانشگاه گفت: «در حال حاضر 34 شرکت دانشبنیان در دانشگاه فعال هستند و مراکز رشد نیز از رشد قابل توجهی برخوردار بودهاند که با راهاندازی برج فناوری دانشگاه در سه ماه نخست سال همه این مراکز در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مستقر میشوند.»
معتمدی گفت: «شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد باید از حمایتهای مالی، علمی و فنی برخوردار شوند، باید کارگاهها و آزمایشگاههای مناسب داشته باشند و مشاوره مناسب نیز به آنها داده شود. در همین راستا ما قراردادهایی را با برخی از بانکها داریم تا اعتبارات مناسب در اختیار این شرکتها قرار گیرد. هرچقدر که ما شرکتها و مراکز رشد را توسعه دهیم باید به موازات آن نیز حمایتهای همهجانبه از آنها افزایش پیدا کند و صرف راهاندازی شرکتها کفایت نمیکند.»
او افزود: «چون دانشگاه از بودجه دولتی استفاده میکند اعتبار اعطایی خاصی برای شرکتها ندارد ولی ارتباطاتی با بانکها و خصوصا بانکهایی که بخشی از بودجه خود را برای سرمایهگذاریهای ریسکپذیر گذاشتهاند داریم تا شرکتهای دانشبنیان بتوانند از اعتبارات آنها استفاده کنند. دانشگاه این ارتباطات را انجام میدهد و حمایت از شرکتهای دانشبنیان باید از جانب بنگاههای اقتصادی و بانکها صورت گیرد.»
انتهای پیام/