صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۵
پلیس فتا هشدار داد

نظارت و آموزش کودکان در فضای سایبر را جدی بگیرید

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه کودکان و نوجوانان مهمترین و بیشترین گروه استفاده کننده از فضای مجازی هستند، گفت: خانواده ها باید نظارت و دقت بیشتری بر فعالیت فرزندان خود بر این فضا داشته باشند.
کد خبر : 76036

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سرهنگ دوم علیرضا آذردرخش تصریح کرد: باید توجه کرد که کودکان و نوجوانان استفاده کننده از فضای مجازی به شدت در معرض تهدیدات و آسیب های متفاوت هستند، لذا ضرورت دارد که والدین سطح معلومات و دانش خود از فضای مجازی و وسایل ارتباط جمعی را افزایش داده تا بتوانند شکاف میان نسلی خود با فرزندان را کاهش دهند.


وی افزود: متاسفانه دانش و اطلاعات بسیاری از والدین به نسبت فرزندان خود از وسایل ارتباطی روز و فضای سایبر کمتر است و این شکاف باعث شده تا فرزندان آنها در معرض تهدیدات و آسیب‌های وسایل ارتباطی و فضای سایبر بیشتر شود.


این مقام مسئول ادامه داد: زمانی که والدین نمی‌دانند استفاده بیش از حد از کامپیوتر و نشستن پشت آن می‌تواند آسیب‌های متفاوت جسمی برای فرزندانشان داشته باشد، در این خصوص حساسیت و دقت لازم را ندارند. لذا به گفته پزشکان شاهد آسیب‌های بینایی، اسکلتی، حرکتی و... در فرزندانی هستیم که بیش از اندازه و به طور مداوم از کامپیوتر استفاده میکنند.


سرهنگ آذردرخش همچنین ادامه داد: بهترین و راحتترین شکار برای مجرمان سایبری کودکان و نوجوانان هستند. این مجرمان با ارتباط گیری با کودکان و نوجوانان به راحتی این عزیزان را فریب داده و از آنها سوء استفاده می‌کنند. لذا بیشتر قربانیان فضای سایبر کودکان و نوجوانان هستند که در دام مجرمان سایبری افتاده‌اند.


رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا یادآور شد: در کنار زیان‌های مالی که از سوی مجرمان به خانواده‌ها تحمیل شده، شاهد آن هستیم که کودکان و نوجوانان آسیب‌های روانی می‌بینند که برای بر طرف شدن آن مدت زمان طولانی و تحت نظر روانشناس و روانپزشک ضروری است.


وی به خانواده‌ها توصیه کرد: در سال جدید حتما نحوه نظارت خود بر فعالیت سایبری فرزندان را افزایش دهند و این نظارت می‌تواند به صورت غیر مستقیم و با نصب نرم افزارهای نظارتی صورت گیرد که کودکان نیز احساس آرامش داشته باشند.


سرهنگ آذردرخش نصب نرم افزارهای فیلترینگ خانگی را به خانواده‌ها توصیه کرد و گفت: امروزه قابلیت این نرم افزارها بالا رفته و می‌توان بر روی سیستم‌ها خانگی مثل لپ تاپ، PC و گوشی‌های هوشمند نصب کرد.این نرم افزارها حتی می‌تواند ساعت کار با سیستم را برای کودکان محدود کند.ضمن آنکه ارتباط‌های انجام شده در بستر اینترنت را برای والدین مشخص کند که فرزند آنها از چه سایت‌هایی بازدید کرده و با چه کسانی در ارتباط بوده است.


آذردرخش تاکید کرد: برای حفظ سلامت جسمی و روحی فرزندان و جلوگیری از سوء استفاده از آنها از سوی مجرمان سایبری ضروری است که خانواده‌ها با دانش کافی بر فعالیت سایبری فرزندان خود نظارت داشته باشند.


رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا در پایان با اشاره به اینکه آموزش استفاده از برخی از نرم افزارهای نظارتی بر روی سایت پلیس فتا قرار دارد، ضمن آنکه نحوه نصب و کار با آنها ارائه شده است، گفت: پلیس فتا از تمامی خانواده‌ها و کاربران می خواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر