با نظارت اصولی و رفع عیوب احتمالی، دانشگاه آزاد که همیشه در خدمت ایران است، تقویت میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دیدارهای نورزوی ریشه در فرهنگ دیرپای ایران دارد که در اسلام پرورش یافت و با تأکید بر احادیث و روایات بزرگان دینی در تقویت صله ارحام، وارد برنامههای فردی و اجتماعی ایرانیان، مسلمانان و شیعیان شده است.
دیدارهای نوروزی آیتالله هاشمی رفسنجانی نیز برخاسته از همین فرهنگ است و با استناد به اخباری که طی روزهای اخیر منتشر شده است، گروههای متعدد مردمی و مسؤولین سازمانها و نهادهای مختلف در ساختمان مجمع تشخیص مصلحت نظام با ایشان دیدار میکنند.
امروز نیز جمعی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، استادان دانشگاه، مسؤولین سازمان محیط زیست، کارمندان وزارت امور خارجه و سفرای امروز و دیروز جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، وزرای کابینههای مختلف در طول انقلاب اسلامی، اعضای جبهه متحد اعتدالگرایان، اعضای جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی، پزشکان و روسای بیمارستانها و مسؤولین دانشگاه آزاد اسلامی به طور جداگانه، با آیتالله هاشمی رفسنجانی دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی، در آغاز سه دیدار جداگانه، با آرزوی سالی همراه با موفقیتهای فردی و اجتماعی برای همهی مردم ایران، بارندگیهای بهاری را نویدبخش سالی شاداب و سرسبز برای همهی ایرانیان به ویژه کشاورزان دانست و گفت: باید قدر این نعمت خدادادی را بدانیم و برای استفاده درست از آب که نیاز ضروری ایران در امروز و آینده است، برنامهریزیهای علمی کرد.
ایشان با اشاره به انتخابات هفتم اسفند، گفت: انتظار داریم مجلسی که شکل گرفته، معتدل باشد و به دلایل سیاسی چوب لای چرخ حرکت کشور به سوی پیشرفت نیندازد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، درباره منتخبین مجلس خبرگان نیز گفت: حساسیتهای سیاسی نسبت به منتخبین مردم برای این مجلس بیدلیل است، چون کسانی انتخاب شدهاند که سوابق روشنی در انقلاب اسلامی و وفاداری به آرمانهای امام و رهبری دارند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح اوضاع منطقه به نا امنیهای روزهای اخیر قرهباغ اشاره کرد و گفت: ماجرای قرهباغ به اتفاقات ناخوشایند اطراف ایران اضافه شد و این نشان از حساسیت شرایط زمانی و منطقهای است که باید با برنامهریزی درست و با تکیه بر وحدت، همچنان ایران اسلامی را به عنوان نقطه ثقل امنیت در منطقه حفظ کرد.
ایشان به سوابق مذاکرات خویش با مسؤولین ارمنستان و آذربایجان در خصوص قرهباغ اشاره کرد و گفت: همیشه گفتهایم که این مسأله باید با گفتوگو حل شود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اوضاع سوریه، افغانستان، پاکستان، لبنان، لیبی، یمن و مصر، گفت: ویرانی زیرساختهای کشورهای اسلامی و بهم خوردن نظم زندگی مردم، نیاز به آرامش سیاسی و اجتماعی دارد و تا اندیشههای تروریسم و عوامل نارضایتی جوانان از بین نرود، نمیتوان به ثبات سیاسی در این کشورها امیدوار بود.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به مسایل داخلی و تلاش بعضیها برای القاء اختلاف در بین مسؤولان عالی نظام، گفت: تفرقه انگیزی برای انقلاب سم است و هرکس در هر مسؤولیتی که میباشد، باید برای تقویت وحدت تلاش نماید.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، با اشاره به اظهارات صریح آقای عراقچی درباره برجام در صداوسیما، گفت: مایه تأسف است که بعضیها در داخل برای تخریب دستاوردهای برجام تلاش میکنند و منافع باندی و جناحی را بر مصالح ملی و نظام ترجیح میدهند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تشکیک در عادی بودن روابط بانکی ایران با اروپا را تأسف بار خواند و گفت: با اینکه بانک مرکزی خبرنگاران را برای دیدن باز بودن سوئیفت دعوت کرد، باز هم بعضیها شبهه میکنند، که البته کاملاً معلوم است برای چه، چنین کارهایی را میکنند.
ایشان با اشاره به شعار سال از سوی مقام معظم رهبری و تأکید بر ضرورت نگاه عملیاتی به این شعار، گفت: تعبیر رهبری از اقتصاد مقاومتی، اتکا بر درون با نگاه به بیرون است، چون اگر در بعضی از تعاملات جهانی نباشیم، نمیتوانیم از حقوق سیاسی و اقتصادی مردم ایران دفاع کنیم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، ایران اسلامی را کشوری مملو از نعمتهای خداوندی و کلکسیونی از منابع غنی خواند و افزود: ماهیت جمهوری اسلامی با مکتب اهل بیت(ع) میطلبد بیش از این برای سربلندی کشور تلاش کنیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به سوال یکی از حاضران که نگاه شما به احزاب و جناحهای موجود در کشور چیست؟، گفت: وفاداران به نظام را فرزندان انقلاب میدانم و حاضرم با همهی جناحها در راستای تقویت نظام همکاری کنم.
ایشان افزود: تاکنون عضو هیچ جناح و جریانی نبودهام و فقط عضو حزب جمهوری اسلامی بودم که فراجناحی بود و زمانی که احساس کردیم دارد جناحی میشود، با آیتالله خامنهای خدمت امام (ره) رفتیم و نامه نوشتیم و فتیله آن را پایین کشیدیم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر پرهیز از افراط و تفریط در موضعگیریها، گفت: براساس آموزههای اسلام، اعتدال و میانهروی را راه حل مشکلات و خودم را پایبند به رعایت اعتدال در گفتار و رفتار میدانم.
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در دیدار دیگری که مسؤولان نظارت بر عملکرد این دانشگاه حضور داشتند، با تشریح فراز و فرودهای دانشگاه آزاد اسلامی در هشت سال دولت نهم و دهم، گفت: اگر چه در مقطعی با دست بردن غیرقانونی در اساسنامه، هیأت مؤسس را خلع ید کرده بودند، اما مسؤولیت نظارت، از وظایف ذاتی هیأت مؤسس است و همیشه باید با جدیت پیگیری شود.
ایشان، با بیان این جمله که «با طیب خاطر از جمع شما راضی هستم»، افزود: فکر میکنم با نظارت اصولی میتوانیم عیوب احتمالی را برطرف نماییم، تا دانشگاهی که قرار است تا همیشه برای توسعهی علم و دانش در خدمت ایران باشد، مسیر تقویت خویش را درست بپیماید.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، با یادآوری ترکیب اعضای اولیه هیأت مؤسس، گفت: در آن شرایط که هر یک از اعضا مسؤولیتهای متفاوت و سنگینی در جامعه داشتند، با اختیارات کامل به من وکالت داده بودند، تا امور دانشگاه را اداره نمایم.
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به آثار کمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش علم و دانش و به ویژه تحصیلات عالیه و تحقیقات بنیادین در کشور، گفت: اخیراً نخست وزیر انگلیس با بیان این جمله که باید علم را به همه جای کشور ببریم، به فکر طرحی افتاد که ایران اسلامی در نخستین سالهای پس از پیروزی انقلاب و حتی در اوج جنگ این کار را با تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این جمله که «واحدهای این دانشگاه در اکثر مناطق کشور شکل گرفتهاند»، بر تأثیرات آن در افزایش و رشد آگاهی مردم تأکید کرد و گفت: یک دانشجو که نسبت به مسایل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، حساسیت و از چگونگی تقویت آنها آگاهی دارد، باعث افزایش این نوع نگاه در خانوادهها و به تبع آن در جامعه میشود.
در آغاز هر یک این دیدارها، آیتالله هریسی، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری ـ دکتر منافی، مدیر عامل بیمارستان مهر ـ دکتر شادنوش، استاد دانشگاه ـ آقای کاظمی، وزیر اسبق رفاه ـ آقای محمد ارشدی، رئیس کل جبهه متحد اعتدالگرایان ـ آقای مجابی، معاون سازمان حفاظت محیط زیست ـ آقای شیخ عطار، سفیر سابق جمهوری اسلامی در آلمان ـ دکتر علیمحمد نوریان، دبیر هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، به تبریک سال نو و نتایج انتخابات هفت اسفند سال 1394، به بیان دیدگاههای خویش درباره مسایل مختلف پرداخت.
انتهای پیام/